ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΤΙΚΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΑΠΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ;

ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΛΑΟΣ! ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ!






ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λίγο μετά τις 11 το βράδυ η λιμουζίνα που μετέφερε τον αρχιεπίσκοπο, ο οποίος καθόταν στην μπροστινή
θέση δίπλα στον οδηγό, ανέβηκε ανάποδα την οδό Μητροπόλεως, προφανώς προερχόμενη από τα γραφεία της Αρχιεπισκοπής, στην οδό Φιλοθέης, δίπλα στη Μητρόπολη Αθηνών, με σκοπό, μάλλον, να περάσει μπροστά από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και να συνεχίσει προς τη Βασ. Σοφίας ή την Πανεπιστημίου.

Προφανώς τα στελέχη της ασφάλειας του προκαθήμενου της Ελλαδικής Εκκλησίας εκτίμησαν λάθος την κατάσταση ή είχαν εσφαλμένη πληροφόρηση για το πού βρίσκονταν οι διαδηλωτές οι οποίοι λίγη ώρα νωρίτερα είχαν εκδιωχθεί από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ύστερα από επέμβαση δυνάμεων των ΜΑΤ με τη χρήση και χημικών.

Οι εκατοντάδες αυτοί άνθρωποι για να αποφύγουν την αποπνικτική ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει τα χημικά είχαν κατεβεί στην κάτω πλευρά της πλατείας και τότε ακριβώς βρέθηκε ανάμεσά τους το αυτοκίνητο του αρχιεπισκόπου.

Μάλιστα κάποιοι διαδηλωτές έφθασαν στο σημείο να ανεβούν ακόμη και πάνω στο αυτοκίνητο ενώ οι διαμαρτυρίες τους συνοδεύονταν από ύβρεις κατά του ιεράρχη!

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

5 thoughts on “ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΤΙΚΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΑΠΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ;

  1. ΠΑΡ΄ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΗ ΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ, ΟΠΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΣΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΗ Ο ΠΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ

  2. Ποιας εθνικότητας ήταν αυτοί που κατασκότωσαν τον κοσμάκη στις Πρέσπες ;

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ … http://ixnos.blogspot.com/2018/06/blog-post_88.html

    Mήπως είναι από την SEEBRIG; Δεν μπορεί Έλληνες να έχουν τόσο μίσος για Έλληνες.
    Στο 41:10, του δεύτερου βίντεο ο ρεπόρτερ περιγράφει ότι τα ΜΑΤ πέταξαν από πάνω από το βουνό Έλληνα (τον κλώτσησαν για να πέσει).
    Στο 42:10, ακούγεται πάλι "Τον πέταξαν, τον πέταξαν".
    Στι 45:00 λεπτό δείχνουν να μεταφέρεται σε άσχημη κατάσταση Έλληνας που τον έριξαν (τα ΜΑΤ) από το βουνό.

  3. ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

    ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

    H ΡΩΣΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙ ΑΙΩΝΩΝ
    ΗΓΕΜΟΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ
    ΑΠΟΣΠΑ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ.

    Μετα απο την προδοτικη παραδωση της Μακεδονιας και τον επερχομενο διαμελισμο της Ελλαδος, η Ρωσια ειναι και επισημα στην επι αιωνων παραδοσιακη θεση της Ελλαδας.

    Οι Ρωσοι εκαναν ενα ονειρο παρα πολλων αιωνων, πραγματικοτητα και εγιναν οι παγκοσμιοι ηγετες των χριστιανων σε ολη την οικουμενη.

    Οπως ολοι γνωριζουν η καρδια της Ορθοδοξιας ηταν για 1700 περιπου χρονια η Ελλαδα.

    Ειναι πλεον θεμα χρονου να περασει και το οικουμενικο πατριαρχειο στην ρωσικη δικαιοδοσια.

    Οι ρωσοι εκτος απο τον διαμελισμο της Ελλαδος και την διεκδικηση της Μακεδονιας, διεκδικουν εδω και αιωνες το Ελληνικο οικουμενικο πατριαρχειο.

    Αυτα τα δυο υψιστης σημασιας θεματα για την επιβιωση της Ελλαδος εχουν παρα πολυ μεγαλη σχεση μεταξυ τους.

    Σε αντίθεση με την καθολική εκκλησια, η οποια ειναι ενωμενη κατω απο την εξουσια του εκαστοτε πάπα, η Ορθοδοξία δεν ειναι ενωμενη αυτην την πολυ δυσκολη εποχη.

    Εδω και πολλους αιωνες το Ελληνικο ορθοδοξο πατριαρχειο της πολεως εχει τα πρωτεια σε ολο τον κοσμο για αυτο και ονoμαζεται οικουμενικο.

    Επι Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, παντοτε ο εκαστοτε πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως ήταν ο μοναδικος υπευθυνος για την στέψη του Ελληνα αυτοκρατορα και για την χειροτονια ολων των επισκοπων στην ρωσια, αλλα και σε αλλες εκχριστιανισμενες βαρβαρικες χωρες.

    Η Ρωσικη Εκκλησία ήταν παντοτε διοικητικά
    εξαρτημένη απο την Κωνσταντινουπολη μεχρι και την κατακτηση της Ελληνικgς-ρωμαικης αυτκρατοριας απο τους γερμανους και εν συνεχεια την πτωση της πολεως το 1453 μ.χ στους Ισμαηλίτες.

    Ο μητροπολίτης Κιέβου και πάσων των Ρωσίων ήταν παντοτε Έλληνας και διοριζόταν από την Κωνσταντινούπολη και το οικουμενικο πατριαρχειο.

    Μόνον κατά την ύστερη περιοδο τον 13ο και 14ο αιωνα, γινοταν εναλλαγη Ελληνων και Ρωσων στην κεφαλη της Ρωσικης εκκλησιας.

    Οι Ρωσοι υποψηφιοι επρεπε να ταξιδεψουν μέχρι την Κωνσταντινουπολη για να ενθρονιστουν μητροπολιτες

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:.http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2018/06/blog-post_699.html

  4. Ντροπιάζει την εκκλησία και τα ρασα που φορεί …

  5. den mporoun na entopistoun autoi? se seerbin kai ta dika maskalopaida/. mipos oi diadylotes tha prepei na hrisimpoioun ta kinita tous.;eo ego.an enas entopisti kai timorothei apo ton lao opos prepei peran tis esthisis pou tha prolalesei stous dosilogous mas,tha to xanaskedtoun na deiroun kosmo.mia fora na ginei polla tha allaxoun.skedtite to.

Comments are closed.