Παπαχριστόπουλος: Αυτή η κυβέρνηση ο κόσμος να χαλάσει δεν θα πέσει

 – Έχω μείνει εμβρόντητος με την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη –

“Από το ραδιόφωνο το άκουσα. Δεν έχω να πω κάτι, μόνο ένα γενικότερο σχόλιο χωρίς να αφήνω καμία αιχμή γιατί ο Γιώργος ήταν πολύ καλό παιδί, δεν ξέρω τι έχει γίνει, ούτε έχω στοιχεία, αλλά θέλω να πω ότι αυτή η κυβέρνηση ο κόσμος να χαλάσει δεν θα πέσει και θα συνεχίσει.
Θα τελειώσει το έργο της” δήλωσε για την ανεξαρτητοποίηση του κ. Λαζαρίδη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

“Απειλές ναι, έγινε στην ΚΟ η κουβέντα για αρκετό κόσμο. Όλοι έχουμε δεχθεί απειλές, ο καθένας αντιδρά αλλιώς. Ήταν παρών στο Ζάππειο, εγώ δεν είμαι του παρασκηνίου, με τον Γιώργο μίλαγα, είναι φίλος μου, έχω καλή γνώμη, αλλά δηλώνω ότι αυτή την κυβέρνηση δεν θα την κουνήσει κανένας, σας το λέω ευθέως. Ας μείνει με 152. Κάποτε ο μακαρίτης ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κυβέρνησε με 151, μην το ξεχνάτε” τόνισε.

Ερωτηθείς για τις δύο απώλειες των τελευταίων ημερών απάντησε “η πρώτη (σ.σ. Δημήτρης Καμμένος) κατά την γνώμη μας δεν θεωρείται απώλεια, θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό. Για τον Γιώργο Λαζαρίδη έχω καλή γνώμη, συνεργάσιμος συνάδελφος, ειλικρινά έχω μείνει εμβρόντητος” συμπλήρωσε.

loading...

12 thoughts on “Παπαχριστόπουλος: Αυτή η κυβέρνηση ο κόσμος να χαλάσει δεν θα πέσει

  1. Σκαστε ρε προδοτες τσιπα αυτοκριτικης δεν εχετε σας σιχαθηκε ολη η Ελλαδα

  2. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μιλησε η ταμουτζανα με λιπος και αλκοολ!!!!!!!!!!

  3. ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΣΠΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙΣ

  4. Πάλι σουρωμένος είσαι και δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται γύρω σου. Είστε πλέον ένα κόμα χωρίς ψηφοφόρους ,ο κόσμος σας σιχάθηκε σας μουντζώνει και φεύγει το ίδιο και οι βουλευτές σας που θέλουν να διασώσουν μερικά ψήγματα αξιοπρέπειας ,εσύ ο Μπούλης( άκου μπούλης με στολή κομάντο και ΥΕΘΑ ,ρεζιλίκια πράματα ) και μερικές πολιτικές πόρνες θα μείνετε στο τέλος να ψάχνετε την χαμένη αξιοπρέπεια και τον ανδρισμό αυτού που μένει πιστός στα πιστεύω του .Αλλά που να καταλάβεις εσύ ! πιές ένα μπουκάλι και συνέχισε να μας χαρίζεις γέλιο απίθανε καραγκιόζη.

  5. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΩΡΗ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΛΙΑΤΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΧΑΛΑΣΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

  6. ΠΑΠΑΡΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕ ΑΛΚΟΟΛΙΚΗ ΜΑΙΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣΑΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ

    Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΜΑΤΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ Υ Ε Ν Ε Δ
    ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ Α Ν Ε Λ
    ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ Σ Υ Ρ Ι Ζ Α ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ Ο ΚΟΥΙΚΑΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ
    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
    ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΧΟΡΤΑΤΟΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΑΠΑΛΕΙΦΘΕΙ
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ
    Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  7. Τι τενεκές…..όταν τον ακούω μου έρχεται να κάνω εμετό.

  8. Ρε γελοιε ξεφτιλα,ενα κομα σου εχει μεινει ακομα για να πας.Απο ολα τα αλλα εχεις περασει.Θυμασαι που μας ελεγες οτι θα βρεχει εκατομμυρια?Πηραμε ολοι ομπρελλα και μειναμε με αυτην στο χερι.Με ολες αυτες τις αηδιες που μας εχεις πει κατα καιρους,στο τελος σε βλεπω στο Δρομοκαιτειο.Αντε πλυνε κανενα πιατο,που θελεις να το παιζεις και πολιτικος.

  9. Χα χαχα μιλησε και ο γυρολογος της πολιτικης.Γελανε πια ολοι μαζι σου.Μονος σου καταφερες και τελειωσες τον εαυτο σου.

  10. τυφλα ναχει η αστρατευτη ρωποπερπηρηθρα ο μπουγατσαs του λα.γ.οσ του περιστεροχεσ…ο μπουχεσαs ξεχαιρβαλιωτηs

Comments are closed.