Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Εθνική μειοδοσία η παραχώρηση του όρου Μακεδονία! BINTΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” στο Blue Sky, όπου σχολίασε τις τρέχουσες εξελίξεις στα εθνικά θέματα.

Αρχικά, επανέλαβε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για το ονοματολογικό του κρατιδίου των Σκοπίων, να μην υπάρχει δηλαδή ο όρος Μακεδονία. Κάθε άλλη “λύση” συνιστά εθνική μειοδοσία.

Σημείωσε την διαχρονική στάση της αριστεράς ενάντια στα εθνικά συμφέροντα, τονίζοντας πως δεν θα θυσιάσουμε τις εθνικές αξίες για χάρη των δανειστών και των δήθεν συμμάχων.

Σχολιάζοντας την επίθεση στον Μπουτάρη, αναρωτήθηκε τι αντιμετώπιση περίμενε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε μια συγκέντρωση Ποντίων από την στιγμή που έχει πει όλα αυτά τα προκλητικά υπέρ του σφαγέα Κεμάλ, θυμίζοντας πως ο Μπουτάρης και οι λοιπές “δημοκρατικές” δυνάμεις δεν έχουν καταδικάσει ποτέ καμία επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής.

Την κίνηση Ματαρέλα στην Ιταλία με τον διορισμό του υπαλλήλου του ΔΝΤ ως πρωθυπουργό την χαρακτήρισε ως πολιτικό πραξικόπημα, τονίζοντας πως η άνοδος της Λέγκας του Βορρά γεννά ελπίδα για το μέλλον.

Επανέλαβε τις θέσεις του κόμματος για την οικονομία: Μείωση δημοσίου τομέα, επιστροφή στην εθνική παραγωγή και όταν δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες στο εθνικό νόμισμα, ενώ για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης υπογράμμισε τον βρώμικο ρόλο των ΜΚΟ που κάνουν “χρυσές δουλειές”.

Για την δίκη της Χρυσής Αυγής εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα ολοκληρωθεί με την αθώωση του κόμματος, καθώς η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης δεν υφίσταται.

Τέλος, τόνισε ότι παρά τον αποκλεισμό, τις διώξεις και τις αντισυγκεντρώσεις, η Χρυσή Αυγή είναι σε σταθερή τροχιά και θα πάει ακόμα πιο ψηλά.

loading...

4 thoughts on “Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Εθνική μειοδοσία η παραχώρηση του όρου Μακεδονία! BINTΕΟ

  1. Γιατί επιμένουν τόσο πολύ οι Σκοπιανοί και οι Αμερικανοί στο όνομα ''Μακεδονία''. Αυτό δεν σας προβληματιζει;

  2. Τι άραγε σκαρώνουν οι λάτρεις της παγκοσμιοποίησης για το μέλλον;;;

  3. Ανώνυμος31 Μαΐου 2018 – 10:40 π.μ.
    Ο κυρ Γιάννης Πατεράκης που μένει στη Πάτρα παντρεμένος με πατρινιά δεν έχει καμία σχέση με το προφίλ που γράφει απο τα Χανιά εδω ως Γάννης Πατεράκης "παρόλο οτι είναι Κρητικός" σας το έγραψα και προχθές εγω είμαι απο τη Πάτρα ρώτησα και έμαθα παλιά ο κυρ Γιάννης ήταν με τη κίνηση αυτή τώρα πια όπως μου είπαν δεν ασχολείται καθώς και η ηλικία του είναι μεγάλη 81 ετών και έχει πρόβληματα υγείας και τα παιδιά του ούτε θέλουν να ακούνε για το Σώρρα.

Comments are closed.