«Παρούσα» Η Αθήνα Στο Athens Pride 2018: To AΠΟΛΥΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ Σε Ένα ΒΙΝΤΕΟ!

Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν έχουν καταργηθεί οι ακόλουθοι νόμοι : για προσβολή δημοσίας αιδού, αποπλάνησης ανηλίκων (είδαμε συμμετοχές τους), παρακίνηση σε ακολασία, κ.α. εάν είναι σε λειτουργία πότε θα επέμβει κάποιος Εισαγγελέας ?

Αυτο το αυτο-αποκαλουμενο «τριτο» φυλο θελει να κανει και «οικογενεια» ;;;

(1) Τραγικα ηλιθιο και αξιολυπητο ανθρωπακι !!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ οσο και να το λες….. 2 ΦΥΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ.

(2) Δεν εχεις δικαιωμα να χλευαζεις την ΘΡΗΣΚΕΙΑ κανενος !!!!! Εσυ πας σε αυτη την πορεια ντε και καλα για να σε σεβονται κλπ μπουρδες…. Αρα εσυ πως χλευαζεις τα πιστευω και τις επιλογες αλλονων ?

(3) Μπορεις να ντυνεσαι οπως θες καραγκιοζη αλλα οταν κυκλοφορας σε χωρους που υπαρχουν οικογενειες , μωρα , ηλικιωμενοι ανθρωποι κλπ , ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ρε καθικι δεν ειναι υποχρεοι να βλεπουν τον ΚΩΛΟ σου !!!!! Εχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μην τους ΜΟΛΥΝΕΙΣ το απογευμα τους η’ το πρωινο τους…… Στα νυχτερινα κεντρα και clubs που πατε ολοι εσιες και κανετε τα οργια οπως θες ντυθου….

(4) ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ – ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ….. Πως να το κανουμε ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ….. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΕ ΘΗΛΥΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ !!!!! (

5) ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΝΤΥΝΕΣΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ????

(6) ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΚΟΜΑ ………….

(7) ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΣΜΕΝΕ ΜΕΤΑΞΟΣΚΩΛΗΚΑ…

elatora.wordpress.com

loading...

4 thoughts on “«Παρούσα» Η Αθήνα Στο Athens Pride 2018: To AΠΟΛΥΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ Σε Ένα ΒΙΝΤΕΟ!

  1. ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ,ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.ΜΗ ΛΕΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΚΙΝΗ.ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ.ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ.ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ….

  2. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΩΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΠΕΤΑΓΕΣΡΕ ΣΑΝ ΤΗΝΠΟΡΔΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΣ ΟΥΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΩΔΟ^ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ, ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΝΔ, ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ,ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ,ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΝΤΟΡΑ, ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΥΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛ6 ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΩΡΙΑ ΤΟΥ? ΚΑΙ ΠΣΡΙΣΤΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΕΘΕΙ ΚΣΙ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ,ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ,ΕΤΣΙ ΣΤΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΛΟΙ,ΛΕΩ ΑΝ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ,ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ,Ο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ,Ο Κ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ(ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ) ,Ο ΡΑΛΗΣ, Ο ΑΒΕΡΩΦ, Ο Κ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ,Ο ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ,Ο ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ ,ΚΛΠ ΚΛΠ

  3. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο 1:33

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΗΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    «Παρούσες» στο Pride, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
    Για δεύτερη χρονιά παρούσα και η ΝΔ στο Athens Pride

    H NΔ για δεύτερη συνεχή χρονιά θα είναι παρούσα στο Αthens Pride ενώνοντας τη φωνή της με όσους αγωνίζονται για την εξάλειψη των διακρίσεων που υφίστανται τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας εξαιτίας του σεξουαλικού τους προσδιορισμού ή του φύλου τους. Τη ΝΔ θα εκπροσωπήσουν μεταξύ άλλων ο Γραμματέας του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου Λευτ. Αυγενάκης, η πρώην βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Κων. Ζούλας, η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου Σοφία Ζαχαράκη και ο αρμόδιος Γραμματέας Γιώργος Σταμάτης. Θα είναι επίσης η Κύρα Κάπη και ο Ευτύχης Βαρδουλάκης.

  4. ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ 300 ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ

Comments are closed.