ATHENS GAY DISGRACE H NEOEΠOXITIKH OIKOΔOMH ΤΩΝ ΕΚΦΥΛΩΝ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΩΝ ΘΑ «ΦΩΤΙΣΕΙ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

ΤΟ «ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΑΙΣΧΟΣ» ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ



Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Βουλή των Ελλήνων, γνωρίζει τέτοιο ξεπεσμό αφού το Σάββατο 9 Ιουνίου, θα φωτιστεί στα

χρώματα του Gay Disgrace (Αίσχος)! Γιατί αυτό το καρναβάλι της αθλιότητας μόνο “Pride” δεν είναι.


Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αποφάσισε το κοινοβούλιο να μετατραπεί σε κιναιδοβούλιο και να φωτιστεί στα χρώματα του Gay Disgrace, που είναι τα χρώματα του “Ουράνιου τόξου”, αλλά και με το σήμα του ελληνικού Gay Disgrace που είναι η Ακρόπολη βαμμένη στα χρώματα του ουρανίου τόξου!!!

Η «προχωρημένη» πρωτοβουλία εντάσσεται στα πλαίσια του φετινού Athens Disgrace, που θα γίνει το Σάββατο στο Σύνταγμα. Η παρέλαση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και το σλόγκαν του Athens Gay Disgrace 2018 είναι «Παρούσα».

Διότι το ζητούμενο είναι μια εκθυλισμένη και άρα εύκολα διαχειρίσιμη από τη νέα τάξη, κοινωνία…

Αλλιώς δεν εξηγείται γιατί πρέπει κάποιοι να διαφημίζουν αυτό που κάνουν στην κρεβατοκάμαρά τους!

Ή όπως έλεγε ο μακαρίτης ο Τζίμης Πανούσης “μπορεί εμένα να μου αρέσει να γλείφω πατούσες, αλλά δεν θα βγω να το διαφημίζω και να πανηγυρίζω γι αυτό”!

Εκτός από τη Βουλή, χορηγοί στο φετινό Gay Disgrace είναι το Ευρωπαϊκό κιναιδοβούλιο και η Ευρωπαϊκή επιτροπή στην Ελλάδα, η περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αθηναίων, οι πρεσβείες της Αυστραλίας της Ολλανδίας και του Καναδά, η ΕΡΤ(δηλαδή εμείς που την πληρώνουμε) αλλά και το ίδρυμα Ωνάση και το ίδρυμα Μποδοσάκη.

Μπορεί να σταματάνε την έρευνα για τον καρκίνο, δήθεν λόγω οικονομικής κρίσης, αλλά τα λεφτά για το «Αθηναϊκό Ομοφυλόφιλο Αίσχος» ρέουν άφθονα!










loading...

6 thoughts on “ATHENS GAY DISGRACE H NEOEΠOXITIKH OIKOΔOMH ΤΩΝ ΕΚΦΥΛΩΝ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΩΝ ΘΑ «ΦΩΤΙΣΕΙ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

  1. ΑΝΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΞΕΦΩΝΙΖΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ! ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΟΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ? ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ? ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΔ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ*. ΔΗΜΑΡΧΙΔΗΣ ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ,ΣΥΣΩΜΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΠΑΛΕΙΦΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ! ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗΣ ΠΟΥΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

  2. Η βουλη των ελληνων ομοφυλοφιλων.Προτεινω με την παραδοση του ονοματος της Μακεδονιας στους σλαβους να δωσουμε και νεο ονομα στην βουλη των Αθηνων.ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

  3. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΟΠΟΥΣΤΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ !!! ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.
    ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  4. Ανώνυμος3 Φεβρουαρίου 2017 – 12:23 μ.μ.
    πισσα κ πουπουλα G.P = Ο κατα φαντασιαν βουλευτης του ξ/ρε ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ θα διορισει τον δασκαλο στην επιθεωρηση αρχηγοπουλο ουααααααααααααααααου κωλοτουμπα στον αερα τη ψωρρα κανει περα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  5. O ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΥΡΟΠΟΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΔΗΛΑΔΗ

  6. ΕΥΚΛΑΝΙΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ

Comments are closed.