AΛΛΟΔΑΠΟΣ ο επικεφαλής των ΜΑΤ στο Πισοδέρι; Tι συμβαίνει και τι στοιχεία υπάρχουν…

Εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μία φωτογραφία ενός άνδρα που, ισχυρίζεται το διαδίκτυο, ότι είναι ο επικεφαλής των ΜΑΤ στο Πισοδέρι, αυτός δηλαδή που έδωσε εντολή για τη χρήση υπερβολικής (πιστεύουμε) βίας κατά την διαδηλωτών.Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και φωτογραφία όπου έχει γραφτεί από κάτω κάλεσμα σε δολοφονία του στη βάση του άρθρου 120 του Συντάγματος καθώς όπως ισχυρίζεται το διαδίκτυο είναι Ρουμάνος κι όχι Έλληνας (αρνούμαστε να τη δημοσιεύσουμε) . Μάλιστα πολλοί κάνουν λόγο για μέλος της SEEBRIG (εδώ το χθεσινό μας άρθρο ) και κάνουν και συσχετισμό με τον τωρινό διοικητή της Ταξιαρχίας που είναι Ρουμάνος (Brigadier General Tudorică PETRACHE).


Να ξεκινήσουμε λέγοντας πως ουδείς μπορεί να επιβεβαιώσει αν είναι ή δεν είναι Έλληνας. Το διαδίκτυο έχει διχαστεί με τους μισούς να δέχονται άκριτα ότι είναι Ρουμάνος και με άλλους να ισχυρίζονται πως τον γνωρίζουν προσωπικά.
Στο πλαίσιο αυτό θεωρούμε πως πρέπει κάποια πράγματα να ειπωθούν.
Κανείς δεν μπορεί, αυτή τη στιγμή να πιστοποιήσει αν είναι Έλληνας ή όχι. Σίγουρα όμως πρέπει να είμαστε όλοι εξαιρετικά προσεκτικοί σε κρίσεις με στοιχεία μέσω social media.
Δεύτερον αν η SEEBRIG εμπλέκεται, δύσκολα (έως αδύνατον) θα το καταλάβει κάποιος από τη φωτογραφία ενός άντρα.
Τρίτον ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν η φωτογραφία είναι προιόν μοντάζ.
Τέταρτον (επειδή όλοι στηρίζονται στο ότι ο μπερές του θυμίζει τον αντίστοιχο ρουμανικό) παραθέτουμε το μπερέ της ελληνικής αστυνομίας. Όπως γίνεται αντιληπτό, υπό συγκεκριμένη γωνία λήψης και κακή ανάλυση μπορεί να φανεί ως μπερές άλλης χώρας.


Κατά συνέπεια πιστεύουμε πως με τα παρόντα δεδομένα ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά αν είναι ή δεν είναι Έλληνας.
Τέλος να θυμίσουμε πως οι κλήσεις σε αυτοδικία είναι παράνομες και φυσικά πως μόνο τα δικαστήρια είναι αρμόδια για να κρίνουν την ενοχή κάποιου. Μέχρι την τελεσίδικη κι αμετάκλητη καταδίκη κάποιου ισχύει απόλυτα το τεκμήριο της αθωότητας.

loading...

2 thoughts on “AΛΛΟΔΑΠΟΣ ο επικεφαλής των ΜΑΤ στο Πισοδέρι; Tι συμβαίνει και τι στοιχεία υπάρχουν…

  1. Τίποτε δεν αποκλείεται, όταν στη χώρα δολοφονούνται συστηματικά οι Έλληνες πολίτες και η δημοκρατία μπαίνει στο απόσπασμα.

  2. ΟΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ Ή ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟ?

Comments are closed.