Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από τα 90’s ο Σ. Σταλόνε – Ερευνά η εισαγγελία του Λος Άντζελες

Έρευνα εις βάρος του Σιλβέστερ Σταλόνε μετά από καταγγελία που έκανε μια γυναίκα πέρυσι εναντίον του για σεξουαλική επίθεση τη δεκαετία του ‘90 διενεργεί η εισαγγελία του Λος Άντζελες.

«Η αστυνομία της Σάντα Μόνικα μας παρουσίασε σήμερα μια υπόθεση αναφορικά με τον Σιλβέστερ Σταλόνε και την ερευνά η αρμόδια για τα σεξουαλικά εγκλήματα ομάδα μας», ανέφερε ο Γκρεγκ Ρίσλινγκ, εκπρόσωπος του εισαγγελέα, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Τον περασμένο Νοέμβριο μια γυναίκα είχε καταγγείλει ότι ο 71χρονος σήμερα ηθοποιός, γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες δράσης «Ρόκι» και «Ράμπο» της είχε επιτεθεί σεξουαλικά τη δεκαετία του ‘90.

«Ο πελάτης μου αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες», είπε ο συνήγορος του Σταλόνε, Μάρτιν Σίνγκερ στο CNN. «Είναι εξοργιστικό ότι το γραφείο του Εισαγγελέα κι η αστυνομία ανακοίνωσαν αυτή την πληροφορία κάνοντας το κοινό να πιστεύει ότι κάτι τρέχει».

Ο Σίνγκερ επέμεινε ότι η γυναίκα που έκανε την καταγγελία είχε συναινετική σεξουαλική σχέση με τον Σταλόνε τη δεκαετία του ‘80 στη διάρκεια γυρισμάτων στο Ισραήλ. «Είναι ανάρμοστο να προσπαθείς να καταστρέψεις κάποιον μ’ αυτόν τον τρόπο», πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός είχε διαψεύσει στο παρελθόν δημοσιεύματα ότι αυτός κι ένας σωματοφύλακάς του εκφόβισαν μια 16χρονη για να κάνει τρίο μαζί τους και ότι της είπαν στη συνέχεια να κρατήσει το στόμα της κλειστό, λεπτομέρειες που προέκυψαν από μια παλιά αστυνομική αναφορά, την εποχή που ο Σταλόνε ήταν 40 ετών.
Το τελευταίο οκτάμηνο το Χόλιγουντ συγκλονίζεται από βροχή καταγγελιών εις βάρος δεκάδων ηθοποιών, σκηνοθετών και παραγωγών για σεξουαλικές επιθέσεις -καταγγελίες που οδήγησαν αρκετές διασημότητες να παραιτηθούν από τις θέσεις τους ή να αποχωρήσουν από τα γυρίσματα ταινιών.

loading...