Βρέ Στείλτε Στο Διάολο Τους 8 Τούρκους Αξιωματικούς Απο Εκεί Που Ήρθαν Και Φέρτε Πίσω Τα Παιδιά Μας!

100 + ημέρες κράτησης των Ελλήνων Στρατιωτικών ‘Αγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζης συμπληρώθηκαν στις Τουρκικές Φυλακές, και ακόμη δεν έχουμε μάθει τι ακριβώς έγινε στον Έβρο…και ούτε θα μάθουμε τα πραγματικά γεγονότα ποτέ, μιας και
το Ελληνικό Κράτος όταν θα έρθει κάποτε αυτή η ώρα της απελευθέρωσης, θα έχει φροντίσει να τους βουλώσει το στόμα!

Αν και εμείς γνωρίζουμε την αλήθεια ότι υπήρξε Εισβολή σε Ελληνικό έδαφος, ενέδρα και κανονική απαγωγή των Ελλήνων Στρατιωτικών από Τουρκικές ειδικές δυνάμεις το πρωί της Πέμπτης ώρα 10.30. Mε την Προδοτική ανακοίνωσε του ΓΕΣ, που υιοθέτησε την εκδοχή που λέει πως οι Στρατιωτικοί μας ήταν αυτοί που παραβίασαν το Τουρκικό έδαφος, Αίσχος!

Τώρα σαν τζάμπα μάγκες η Ελληνική Κυβέρνηση που δέν έχει κάνει το απολύτως τίποτα, γι αυτά τα Παλικάρια, παρά μόνο κάτι μιξοκλάψες σε διεθνείς οργανισμούς όπως ΕΕ,ΝΑΤΟ,ΟΗΕ, που πραγματικά αυτή συγκινήθηκα, οι Κυβέρνηση μιλά για το διεθνές δίκαιο και κάτι τρέχει στα γύφτικα!

Απο την άλλη έχουμε εδώ τους 8 Τούρκους αξιωματικούς,  και πραγματικά με στοιχεία πραξικοπηματίες, και τους φρουροί ένας ολόκληρος Στρατός, όταν η γριούλα και ο παππούλης πέφτει καθημερινά στα χέρια βίαιων ληστών και εγκληματιών, και δεν υπάρχει επαρκής δύναμη της αστυνομία να τους προστατεύσει!

Αντί να τους στείλουμε και τους 8 στο διάολο από εκεί που ήρθαν,διότι φίλη μου δυστυχώς χάσαμε, μιλάει η Κυβέρνηση οτι είμαστε Κράτος Δικαίου και κουραφέξαλα, και οτι υπάρχει Ελληνική Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, και νόμοι, ποιοί νόμοι, αυτοί που έχουν καταπατηθεί μαζί με το Σύνταγμα με τα Μνημόνια!

Βρε δώστε τους και ανταλλάξτε τους με τα δύο παιδιά μας, και άλλη φορά, ας προσέχαμε!Δείτε τι μας κοστίζει οι φύλαξη των 8!

Κάμερες, εσωτερικά και εξωτερικά του σπιτιού θα διασφαλίζουν την συνεχή εποπτεία των Τούρκων στρατιωτικών

Ηλεκτρονικό «πέπλο» ελέγχου ύποπτων επικοινωνιών, έχει στηθεί και από τις ειδικές διωκτικές υπηρεσίες, προκειμένου να εντοπίσει σύντομα τυχόν προπαρασκευαστικές ενέργειες επίθεσης.

Ο «στρατός» φρούρησης ανέρχεται σε 90 αστυνομικούς (σε βάρδιες) καθ’ όλο το 24ωρο

«Αόρατοι» πράκτορες της ΕΥΠ θα έχουν ρόλο συλλογής πληροφοριών ύποπτων κινήσεων ατόμων

10 «σκοπευτές» της ΕΚΑΜ, θα είναι ακροβολισμένοι γύρω από την κατοικία ή κατοικίες

12 αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας θα βρίσκονται εξωτερικά και εσωτερικά του χώρου

10 αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής θα επιτηρούν τον περίβολο του κτιρίου και θα περιπολούν γύρω από αυτό

Δύο ομάδες ΔΙ.ΑΣ. με 8 αστυνομικούς

Δύο περιπολικά της Άμεσης Δράσης με 4 αστυνομικούς

Μία ομάδα ΟΠΚΕ με 8 αστυνομικούς

«Διασπασμένη» διμοιρία των ΜΑΤ με 25 αστυνομικούς, θα βρίσκεται σε μεγαλύτερη απόσταση από την κατοικία/τις κατοικίες.

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης     email: [email protected]

loading...

1 thought on “Βρέ Στείλτε Στο Διάολο Τους 8 Τούρκους Αξιωματικούς Απο Εκεί Που Ήρθαν Και Φέρτε Πίσω Τα Παιδιά Μας!

  1. ΟΙ ΟΧΤΩ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΜΑΣ.ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΙΩΝ.ΜΕΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ Η ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ.ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ.ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ.Η ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΩΝ ΟΧΤΩ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…

Comments are closed.