Συντριπτικά τα αποτελέσματα για Τσίπρα-Καμμένο στη Μακεδονία – Το 86% κατά της συμφωνίας τους με τα Σκόπια

Εντυπωσιακά τα ευρήματα της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε η εταιρία Interview στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα σε όλους τους Νομούς της Ανατολικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας για το Σκοπιανό και την πρόσφατη συμφωνία της Κυβέρνησης με τα Σκόπια.

Σύμφωνα με την Έρευνα της εταιρείας, το 86% των ερωτηθέντων κρίνουν τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ ως μια κακή συμφωνία, έναντι του 12% που τη θεωρεί καλή.

Στην ίδια δημοσκόπηση, το 83% του κοινού πιστεύει ότι το θέμα όχι μόνον δεν λύθηκε, αλλά η συμφωνία το επιβάρρυνε κάνοντας το πρόβλημα χειρότερο.

Εντυπωσιακή η απάντηση του κοινού για το ποιο απ΄όλα το ενοχλεί περισσότερο από τη συμφωνία του κ. Τσίπρα με τα Σκόπια. Η πλειοψηφία (71%) δηλώνει ότι τον ενοχλούν όλα όσα εκχώρησε η κυβέρνηση, δηλαδή και η “μακεδονική εθνικότητα”, και το όνομα και η “μακεδονική” γλώσσα, ενώ μόλις το 7% δηλώνει ότι δεν ενοχλείται.

Τέλος το 87% των Μακεδόνων πιστεύει ότι η χώρα προσφέρει στους Σκοπιανούς περισσότερα απ΄όσα δίνει, έναντι μόλις του 2% που πιστεύει ότι τα ωφέλη είναι περισσότερα από τις απώλειες.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την εταιρία INTERVIEW – Δημοσκοπήσεις (Αρ. Μητρώου ΕΣΡ : 7 (επτά) Μέλος ESOMAR & WAPOR) για την Εφημερίδα Thessnews. Διεξήχθη στους Νομούς της Μακεδονίας, σε Δείγμα: 715 ατόμων, ηλικίας 18+, την περίοδο μεταξύ  19/6/ έως 22/6/2018 και έχει περιθώριο σφάλματος: +/-3,0%.

Δείτε τους πίνακες της:

loading...

5 thoughts on “Συντριπτικά τα αποτελέσματα για Τσίπρα-Καμμένο στη Μακεδονία – Το 86% κατά της συμφωνίας τους με τα Σκόπια

  1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΕΤΑΙ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

  2. ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ – Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ…"
    https://www.youtube.com/watch?v=9gFuJT6688Q

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΡΗΜΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΤΟ ΑΓΙΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ "ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ" ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ…

    Σχέδιο επί χάρτου ο επερχόμενος διαμελισμός της Ελλάδος…
    Μιλάει ο Καθηγητής γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου της Οττάβα Δημήτριος Κιτσίκης στην εκπομπή "Αντιθέσεις" ΚΡΗΤΗ TV τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ του 2013.

    Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΩΣ "ΒΟΡΕΙΑ" ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

  3. ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΜΑΛΛΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑΪ́ΖΟΥΝ ΣΑΝΟ ΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΟΨΗΦΙΑ. Ξ Υ Π Ν Ε Ι Σ Τ Ε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  4. *******ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΩΡΡΑ*******

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!

    ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ….

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΜΑΦΙΕΣ,ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ,

    ΕΔΩ,"ΤΩΡΑ",ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ?? …..ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..!!!!

    http://alfeiospotamos.gr/?p=34358

  5. ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΘΟΣΟΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ . ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .ΣΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΕΚΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΖΥΓΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,. ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ

Comments are closed.