Έρευνα: Δείτε τι απάντησαν 8.500 γυναίκες για τους μουσάτους άντρες!

Εδώ και λίγο καιρό έχουν αρχίσει και σκάνε ήδη κείμενα του τύπου: «Μήπως ήρθε το τέλος της γενειάδας;». «Μήπως τα μούσια έφυγαν από την μόδα;».

Όσοι ανησυχείτε επειδή βλέπετε το ξυράφι να πλησιάζει επικίνδυνα, υπάρχει ακόμη μία έρευνα που σας δίνει ελπίδες: οι μουσάτοι, λέει, είναι πιο σέξι από όλους τους άλλους.

Σε μία πρόσφατη έρευνα που συμμετείχαν περισσότερες από 8.500 γυναίκες και η οποία «τρέχει» από το 2016, αποδείχθηκε πως θεωρούσαν τα γένια πιο σέξι από το one night stand. Για την ακρίβεια, οι περισσότερες γυναίκες ανέφεραν πως τα πυκνά γένια είναι σύμβολο γονιμότητας και αφήνουν την εντύπωση πως ο κάθε μουσάτος άντρας είναι πιο survivor από τους υπόλοιπους. ΟΚ, κορίτσια, τίμιο.

«Από τις έρευνες προκύπτει ότι η γενειάδα θεωρείται σέξι από τις γυναίκες όσον αφορά τις μακροχρόνιες σχέσεις, δίνοντας παράλληλα στο αντίθετο φύλο την αίσθηση της επιβλητικότητας και της υπεροχής», αναφέρει ο Barnaby Dixson, ψυχολόγος ερευνητής του Πανεπιστημίου του 

loading...

2 thoughts on “Έρευνα: Δείτε τι απάντησαν 8.500 γυναίκες για τους μουσάτους άντρες!

  1. Μή πιστεύετε τίποτα όλα είναι προπαγάνδα γιά νά μήν ξεχωρίζουν οί μουσουλμάνοι πού έχουν κατακλύσει τήν Ευρώπη. Όπου καί νά κοιτάξετε στήν τηλεόραση στό πλακάτ τών διαφημήσεων παντού μουσάτοι γιά νά μάς περάσουν τήν (μόδα)

  2. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΕΙΝΑΙ Σ 6 ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΜΟΥΣΑΤΕΣ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ. ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ.

Comments are closed.