Ερωτικό τρίγωνο με σφαίρες και αίμα Ο καψούρης Θεσσαλονικιός, η 43χρονη και ο εραστής

Το αρρωστημένο πάθος και η παράφορη ζήλια ενός 51χρονου Θεσσαλονικιού για μια εντυπωσιακή 43χρονη, την οποία πολιορκούσε στενά, τον οδήγησαν να τοποθετήσει κάτω από το αυτοκίνητό της μία συσκευή παρακολούθησης GPS, ώστε να ξέρει ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται!

Ομως, όταν ο άνδρας αντιλήφθηκε ότι το αντικείμενο του πόθου του έπαιζε σε διπλό ταμπλό, βγήκε εκτός εαυτού και δεν δίστασε να πυροβολήσει εναντίον της ίδιας και του αντίζηλού του!

Η 43χρονη Ρουμάνα βρέθηκε -ίσως και άθελά της- στην κορυφή ενός ερωτικού τριγώνου, που από τύχη δεν κατέληξε σε διπλό φονικό τα ξημερώματα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, όταν άρχισαν να «σφυρίζουν» οι σφαίρες! Η υπόθεση είχε όλα τα στοιχεία χολιγουντιανού θρίλερ: απόρριψη, παθολογική ζήλια, ανορθόδοξες μεθόδους παρακολούθησης, πυροβολισμούς εν κινήσει, αίμα και, φυσικά, συλλήψεις! Σύμφωνα με όσα είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, όλα άρχισαν από την αρρωστημένη εμμονή του 51χρονου Ελληνα από τη Θεσσαλονίκη για τη γοητευτική αλλοδαπή.

Ο ερωτοχτυπημένος άνδρας, που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για κλοπές φορτηγών, σύμφωνα με όσα ανέφερε στις Αρχές ήταν αφόρητα ερωτευμένος μαζί της και εκείνη τον «έπαιζε», καθώς η 43χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία δεν συμμεριζόταν τον ίδιο ενθουσιασμό με εκείνον και τον είχε «μια στο κρύο και μια στη ζέστη». Η απροθυμία της να ανταποκριθεί στο ασφυκτικό πρέσινγκ του για να συνάψουν σχέση, σε συνδυασμό με τη διαπίστωση πως διατηρούσε σχέση με έναν μικρότερό της άντρα, είχαν κάνει τρελό από ζήλια τον 51χρονο Ελληνα, που έφτασε στο σημείο να τοποθετήσει κάτω από το αυτοκίνητο της αλλοδαπής μια συσκευή γεωγραφικού εντοπισμού θέσης (GPS) για να την παρακολουθεί!

Ωστόσο, η παρακολούθηση πήρε απρόβλεπτη τροπή τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν λίγο έλειψε να προκαλέσει διπλό φονικό! Ακολουθώντας το σήμα που εξέπεμπε η συσκευή, ο 51χρονος εντόπισε στη Σταυρούπολη το όχημα της 43χρονης, το οποίο οδηγούσε ο 37χρονος εραστής της, και το προσέγγισε με το αυτοκίνητό του. Οσα ακολούθησαν μοιάζουν να είναι σκηνές από ταινία, καθώς ο τυφλωμένος από τη ζήλια ερωτευμένος άνδρας έβγαλε ένα περίστροφο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους εν κινήσει! Σύμφωνα με την Αστυνομία, ευτυχώς οι σφαίρες του δεν βρήκαν τον στόχο τους, όμως η 43χρονη τραυματίστηκε από τα θραύσματα των πλαϊνών τζαμιών του αυτοκινήτου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια ο δράστης πάτησε γκάζι, εξαφανίστηκε και, αφού έκρυψε το αυτοκίνητό του σε μια περιοχή της Πέλλας, κατέφυγε σε έναν 64χρονο φίλο του ο οποίος τον φυγάδευσε στην Πιερία, όπου του βρήκε ένα σπίτι για να κρυφτεί. Ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί εντοπίστηκαν το επίμαχο περίστροφο με πέντε φυσίγγια στον μύλο του και η συσκευή GPS την οποία είχε τοποθετήσει ο δράστης στο αυτοκίνητο της 43χρονης και ήταν ακόμη ενεργοποιημένη. Ο 51χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας καθώς και της παράβασης του νόμου για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Μαζί του παραπέμφθηκε και ο 64χρονος φίλος του, ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Της Μαρίας Μεϊμάρη

Πηγή: espressonews.gr

loading...

2 thoughts on “Ερωτικό τρίγωνο με σφαίρες και αίμα Ο καψούρης Θεσσαλονικιός, η 43χρονη και ο εραστής

  1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ο ερωτοχτυπημενος χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  2. Κρίμα τελικά δεν ήταν τίμια και παρθένα….

Comments are closed.