ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ...!!! Στο χωριό Ψαράδες στις Πρέσπές στις 26 Μαρτίου του 1949 ο Ζαχαριάδης διακήρυξε το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του «μακεδονικού» λαού...!!!

Στις 25 και 26 Μαρτίου του 1949 στους Ψαράδες των Πρεπσών συνήλθε το 2ο συνέδριο του ΝΟΦ (Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο), που ήταν διάδοχος του ΣΝΟΦ (Σλαβομακεδονικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο), με τη συμμετοχή 700 αντιπροσώπων και στο οποίο απήθυνε λόγο ο τότε
ηγέτης του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης. Για το συνέδριο το ΝΟΦ είχε βγάλει ανακοίνωση όπου ανέφερε:

«Το δεύτερο συνέδριο του ΝΟΦ θα είναι συνέδριο διακήρυξης των νέων προγραμματικών αρχών του ΝΟΦ. Αρχών που είναι ο προαιώνιος πόθος του λαού μας. Θα διακηρύξει την ένωση της Μακεδονίας σε ένα ενιαίο, ανεξάρτητο, ισότιμο μακεδονικό κράτος μέσα στη λαϊκοδημοκρατική ομοσπονδία των βαλκανικών λαών, που είναι η δικαίωση των πολύχρονων αιματηρών αγώνων του». Στο τέλος, το συνέδριο διακήρυξε το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του «μακεδονικού» λαού.

Είχε προηγηθεί η απόφαση της 5ης ολομέλειας του ΚΚΕ που πραγματοποιήθηκε στις 30 και 31 Ιανουαρίου του 1949 στο Γράμμο και άλλαξε τη θέση του κόμματος για τους σλαβόφωνους Έλληνες από «πλέρια ισοτιμία στις μειονότητες που ζούσαν στην Ελλάδα» σε αυτοδιάθεση των σλαβόφωνων, συγκεκριμένα η απόφαση ανέφερε: «Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδονικός (σλαβομακεδονικός) λαός τα ‘δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος».

Αυτοί ήταν οι προδότες και οι απογόνοι τους σήμερα συνεχίζουν το ίδιο ακριβώς τροπάριο...


stoxos.gr/

thesecretrealtruth.blogspot.com/
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. ΤΌΤΕ ΥΠΉΡΧΕ Η ΣΟΒΙΕΤΙΑ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΚΟΥΜΟΥΤΣΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ὁ Ζαχαριάδης εἰς τάς 25.3.1932 εἰς τόν Ριζοσπάστη, μέ τήν ὑπογραφή «Κ.» γράφει: «τό εἰκοσιένα εἶναι ἕνας σταθμός στήν νεοελληνική ἱστορία ἡ πιό σωστά στή ρωμαίϊκη ἱστορία, γιατί οἱ ἀρχαῖοι Ἕλληνες μέ τούς σημερινούς ρωμηούς δέν ἔχουν κανέναν ἀπολύτως φυλετικό δεσμό.
  ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟ 99,5 % ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ D.N.A ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 0,5 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
  ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΞΕΝΙΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ. ΕΣΦΑΞΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΕΣΦΑΞΑΝ ΙΕΡΕΙΣ ΕΚΑΨΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΟΥΛΑ -ΣΚΥΛΑ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΡΚΑΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΑΡΕΜΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΑΙΜΑΣΤΑΓΗ ΤΟΥΡΚΟ. ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΕ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕΣ ΑΚΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΝΗΣΑΚΙΑ.

  ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΞΕΡΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ....ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]