Για να ξεστραβωθεί αν τα πιστεύει ο «σκοπιανός» αυτός, τα γκαιμπελικά που ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ λέει, επισυνάπτω κατωτέρω δύο διεθνείς χάρτες. Έναν του 1898 και έναν του 1911, που βοούν για την διαχρονική Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Κύριοι Βουλευτές,

Ως γνωστόν ο εικονιζόμενος σύμβουλος,  του ΙΛΙΝΤΕΝ πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Αλέξιου,  του ελέω Ζάεφ και ολίγον απογόνου των αρχαίων Μακεδόνων (των Ελλήνων αν θυμάμαι καλά δεν το εξεστόμισε), είναι ειδικός στην κάνναβη.

Μη αρκεσθείς στην ειδικότητα του αυτή συμβούλου του κ. Αλέξιου ΙΛΙΝΤΕΝ, ο «παραμορφωμένος» αυτός «σκοπιανός», πρώτα απεκάλεσε και αμόρφωτα και εθνίκια τους  κάτοικους της Ημαθίας και «εθνικιστικές ανιστόρητες βλακείες» τα όσα αναφέρουν. 

Και  υποστήριξε θρασύτατα το νεοταξικό και συνεπώς  φασιστικό αυτό γκαιμπελάκι, πως «από το πουθενά δεν θα γίνουμε φασίστες ρατσιστές εθνικιστές με την γείτονα χώρα λόγω ονόματος» (http://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syriza/690894_prokalei-xana-o-n-karanikas-amorfota-ethnikia-oi-syghorianoi-moy-poy).

Δεν έφταναν όμως αυτά.  Ο «παραμορφωμένος» Καρανίκας μας έκανε και μάθημα ιστορίας,  υβρίζων βλακωδώς και θρασύτατα τον Ελληνισμό της Μακεδονίας.

Λέγων ότι «οι κάτοικοι της σημερινής Μακεδονίας δεν είναι… Μακεδόνες αλλά πρόσφυγες από την Μικρά Ασία» και άρα «φιλοξενούμενοι» στην Μακεδονία!» (http://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/691046_grafeio-toy-prothypoyrgoy-leei-stoys-makedones-oti-einai)

Για να ξεστραβωθεί αν τα πιστεύει ο «σκοπιανός» αυτός,   τα γκαιμπελικά που ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ λέει,  επισυνάπτω κατωτέρω δύο διεθνείς χάρτες. Έναν του 1898 και έναν του 1911, που βοούν για την διαχρονική Ελληνικότητα της Μακεδονίας. 

Ώστε και η πλειονότητα τυχόν εξ υμών σιωπούντων ανιστόρητων, να μην γίνεται  βορά του εν ονόματι του προϊσταμένου του  Μαξίμου, «σκοπιανού» αυτού   υβριστή του Ελληνισμού. Εν ονόματι του όποιου ομιλεί σκοπιανά και υβρίζει θρασύτατα τον Ελληνισμό,   αυτό το απερίγραπτο ον.

Δυστυχώς εκεί καταλήξαμε.

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...