Τραγωδία στην Άμφισσα: Ιδιοκτήτης σπιτιού πυροβόλησε διαρρήκτες και σκότωσε 13χρονη τσιγγάνα

Πρόκειται, κατά πληροφορίες, για γνωστό επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος έχει διαφύγει και αναζητείται – Σοβαρά επεισόδια από τσιγγάνους – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή

Με καζάνι που βράζει μοιάζει εδώ και λίγες ώρες η Άμφισσα, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένα επεισόδια από εξοργισμένους τσιγγάνους, μετά τον θάνατο μιας 13χρονης από τους πυροβολισμούς του ιδιοκτήτη ενός σπιτιού εναντίον επίδοξων διαρρηκτών!

Ο δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει και αναζητείται, είναι γνωστός επιχειρηματίας της πόλης. Όταν αντιλήφθηκε μια ομάδα τσιγγάνων να έχουν διαρρήξει το σπίτι του, τους καταδίωξε πυροβολώντας εναντίον τους με κυνηγετική καραμπίνα. Όμως, τα σκάγια τραυμάτισαν θανάσιμα το κορίτσι που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρισκόταν σε κοντινό σημείο.

Η σορός της άτυχης μικρούλας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροτομή, ωστόσο μόλις έγινε γνωστό ότι ήταν νεκρή, στον καταυλισμό των τσιγγάνων στην περιοχή του ΚΤΕΟ ξέσπασε αναταραχή και οι ένοικοί του έχουν βγει στους δρόμους, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν συγκεντρωθεί και στο νοσοκομείο. Χρειάστηκε η επέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων για να μην ξεφύγει η κατάσταση, η οποία προς το παρόν παραμένει τεταμένη. 

loading...

9 thoughts on “Τραγωδία στην Άμφισσα: Ιδιοκτήτης σπιτιού πυροβόλησε διαρρήκτες και σκότωσε 13χρονη τσιγγάνα

  1. Δηλαδη οι γυφτοι να κλεβουν και ο ιδιοκτήτης να κανει πως κοιμάται. Αν πήγαινε αυτός να κλέψει τους γυφτους θα τον καθάριζαν κσι δεν τρέχει τιποτα!

  2. Το γυφτακι μαθαινε την τεχνη?

  3. να κοπει το παραμυθι. ουτε μικρουλα την λεμε ουτε ατυχη, γιατι δεν σκονταψε καπου, ητο μια κοινη κλεφτρα,και επαθε οτι επαθε. αν καθοταν στο σπιτι της να διαβασει τιποτε δεν θα γινοτανε. δηλαδη να κατσουμε να μας πηδηξουν και επειδη στραβοκουνησαμε τον κολο μας και στραβοσε η που- τσα τους να τους πληρωσουμε και απο επανω. τερμα η μαλακια οταν υπερασπιζεσαι το σπιτι σου η ποινη ειναι μια, θανατος, ολα τα αλλα ειναι μιξοκλαματα.

  4. "τραγωδία";;;

    Τι σκατά ήθελε το γυφτάκι σε ξένο σπίτι;
    μήπως πήγε..για να πεί τα κάλαντα;

  5. Ας βάλουμε με το μυαλό μας τι θα γίνεται στους επόμενους μήνες και σε βάθος χρόνου. Η αστυνομία δεμένη από την πολιτική ηγεσία, οι δικαστές πλακάκια με τους πολιτικούς, οι γύφτοι -συγνώμη- οι ρομά και οι λάθρο να αλωνίζουν και μεις να πρέπει να κάνουμε ότι κοιμόμαστε σύμφωνα με την σοφή ηγεσία της αστυνομίας!!! Βρε άει στο διάολο και ακόμα αν έχει τόπο, αει στο διάολο ρεμάλια!!

  6. ΑΝ ΗΞΕΡΕ…"ΚΑΛΥΤΕΡΟ"…ΣΗΜΑΔΙ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ…

  7. ΑΙΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ. ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΥΓΕ!!!

  8. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΡΤΣΑΚΛΟ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ. ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΑ ΚΑΚΑ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΒΡΩΜΙΑ ΚΛΕΨΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ? ΜΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?

  9. Οταν σκοτώθηκε ο πιτσιρικάς στην αυλή του σχολείου του από πυροβολισμους ρομά; Το ξεχάσαμε αυτό;

Comments are closed.