Τρεμάμενοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να κρατήσουν το 10 χιλιαρο μηνιάτικο ..έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !

Πραγματικά προκαλούν γέλιο οι βουλευτές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τά αστεία επιχειρήματα που προβάλουν για το σκοπιανό ώστε να δικαιολογήσουν την επικείμενη προδοσία τους !

Οποιος παρακολουθεί το κανάλι της βουλής βλέπει οτι οταν ανεβαίνουν να μιλήσουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κανένας τους δεν εχει ελεύθερο λόγο,ολοι τους διαβάζουν τα χαρτιά που εχουν μπροστα τους με φωνή τρεμάμενη ΞΕΡΟΝΤΑΣ οτι λένε αηδίες κοινός..μαλακίες οπως λέμε εμείς οι Ελληνες !
ΟΚ μεχρι στιγμής μας παίρνει να είμαστε αραχτοί στους καναπέδες μας και να βλέπουμε στην τηλεόραση τους γελοίους πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθούν να αποδείξουν οτι δεν ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ
Το Σαββατο το βράδυ όμως ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στην βουλή πρέπει να ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΠ ΕΞΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και σε περίπτωση που κάνουν το μοιραίο λάθος να ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ τοτε το σύνθημα που θα ακουστεί θα ειναι μόνο ένα …….ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ………..και ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ !

loading...

2 thoughts on “Τρεμάμενοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να κρατήσουν το 10 χιλιαρο μηνιάτικο ..έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !

  1. aplo kante afises me kremales kai valte tes gyro apo tin vouli.eikones pou tha tromazoun akoma perisotero tous politikous.eikones mono.

Comments are closed.