Μουντιάλ: Cry for me Argentina! ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΡΟΑΤΙΑ 0-3

Έτρωγε τα… νύχια του ο Μαραντόνα μετά το προβάδισμα της Κροατίας! (video)
Αρκετά αγχωμένος με το προβάδισμα της Κροατίας απέναντι στην Αργεντινή έδειχνε ο Ντιέγκο Μαραντόνα!

Το τραγικό λάθος του Καμπαγέρο, από το οποίο ο Ρέμπιτς έβαλε μπροστά την Κροατία στο 53′, έφερε την Αργεντινή με την πλάτη στον τοίχο και τον Ντιέγκο Μαραντόνα να παρακολουθεί τα υπόλοιπο ματς με αρκετό άγχος, τρώγοντας τα νύχια του!

 Ο Βίλι Καμπαγέρο «δώρισε» το πρώτο γκολ στην Κροατία, ο Μόντριτς και ο Ράκιτιτς αποτελείωσαν την Αργεντινή (0-3) και η παρέα του Λιονέλ Μέσι θέλει πια μία συνωμοσία πλανητών για να περάσει στην επόμενη φάση!

Στην ανάκρουση των εθνικών ύμνων η κάμερα έπιασε τον Λιονέλ Μέσι να πιάνει το πρόσωπό του είτε από άγχος είτε από πίεση. Το πλάνο έμοιαζε προφητικό. Δίπλα του ήταν ο Βίλι Καμπαγέρο, ο άνθρωπος από τον οποίον ξεκίνησε η σχεδόν καταδικαστική ήττα της Αργεντινής από την Κροατία.

Έφταιγε μόνο ο Αργεντινός τερματοφύλακας που η «μπιανκοσελέστε» διαλύθηκε με 3-0 και ψάχνει ένα θαύμα για να προκριθεί στην επόμενη φάση; Όχι. Όλα πήγαν στραβά. Ο Μέσι ήταν αόρατος. Ο Έντσο Πέρες έχασε μία άχαστη ευκαιρία στο 0-0. Ο Ντιμπάλα και ο Ιγκουαΐν που ήρθαν από τον πάγκο δεν άλλαξαν τίποτα στην αργή, προβλέψιμη και ράθυμη ανάπτυξη.

Στο τέλος οι γραμμές κρέμασαν εντελώς. Ένα άθλιο πράγμα στο γήπεδο.

Οι Κροάτες έτρωγαν… σίδερα και στο τέλος της ημέρας ήταν η ομάδα που άξιζε την νίκη, η οποία της δίνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση από την δεύτερη κιόλας αγωνιστική. Για να είμαστε πιο σωστοί: ήταν η μόνη ομάδα στο γήπεδο.

loading...