Δεν την άφησαν να πάει τουαλέτα και αφόδευσε στο κέντρο του εστιατορίου (video)

Και τους τα πέταξε…  Αν είναι δυνατόν! Αυτή είναι η αηδιαστική στιγμή που μια γυναίκα από τον Καναδά έκανε την ανάγκη της στο εστιατόριο Tim Hortons και μετά την πέταξε στο προσωπικό του εστιατορίου…
Στο βίντεο η γυναίκα φαίνεται να τσακώνεται με έναν από τους υπαλλήλους του μαγαζιού πριν αποφασίσει να αφοδεύσει στην μέση του μαγαζιού. Στην συνέχεια πήρε μερικές χαρτοπετσέτες και έκατσε στην μέση του πατώματος.
Η γυναίκα καυγάδιζε ακόμα με τον ταμία, όταν έβγαλε μια μπλούζα που ήταν δεμένη στην μέση της και κατέβασε το παντελόνι της. Ο υπάλληλος στέκεται δίπλα στην γυναίκα και καλούσε την αστυνομία, αλλά απομακρύνθηκε όταν εκείνη άρχισε να κάνει την ανάγκη της. Στην συνέχεια η γυναίκα πήρε τα περιττώματα και τα πέταξε τον υπάλληλο.

Η γυναίκα συνέχισε να μαλώνει με τον υπάλληλο, ενώ σκούπιζε τα οπίσθιά της. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά πέταξε τις βρώμικες χαρτοπετσέτες στον υπάλληλο. Δεν είναι ξεκάθαρο το τι οδήγησε την γυναίκα σε αυτή την πράξη. Η αστυνομία του Καναδά επιβεβαίωσε την σύλληψη της γυναίκας, η οποία στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

loading...

1 thought on “Δεν την άφησαν να πάει τουαλέτα και αφόδευσε στο κέντρο του εστιατορίου (video)

  1. ΘΑ ΕΝΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ (ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ) ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ''ΙΟΛΑ'' ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ (ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΙ ΕΤΣΙ) ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ Η ΕΘΝΙΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΚΙΟΝΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΗΤΑΝ. Ο ΜΕΤΑΣΤΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 80,ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΩΤΗΣΕ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΡΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΤΙΘΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΑΛΑΤΑ? ΗΘΛΕ ΝΑ ΟΥΡΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΤΡΙΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΑΛΛΕΤΕΣ!!! Ε ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ ΚΑΙ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΙΟΝΑ ΜΠΡΟΔΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΥΡΗΣΕ ΚΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!! ΒΡΕ ΤΙ ΠΟΥΣΤΗ (ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ) ΤΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΤΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΠΟΡΔΕΛΟΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ Η ΤΟΥΣ ΛΕΠΡΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ''ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΗ΄΄ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΑΛΛΕΤΑ!!!! …ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΛΑ ,ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.ΕΠΑΘΕ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕΙ ΓΙΝΕΙ? ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΚΛΑΣΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ …ΑΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕΕΕ/…….

Comments are closed.