“Veni – Vidi – Vici” Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Μάιος του 2012: “Εμείς ανάψαμε την Δάδα…”

Έξι χρόνια συμπληρώνονται στις 6 Μαΐου από την ημέρα εκείνη του 2012, όπου το Κίνημα των Εθνικιστών, ένα Κίνημα αυθεντικά Λαϊκό εισήλθε θριαμβευτικά στη Βουλή μετά από προσπάθειες σκληρές πολλών ετών!

Το αποτέλεσμα αυτό δεν ήλθε από το πουθενά, αλλά με αγώνα σκληρό, αποκλεισμένοι από όλους και από όλα και με τις δημοσκοπήσεις να μας θάβουν, τα κανάλια των “νταβατζήδων” να μας έχουν ρίξει “μαύρο”, το ίδιο και οι φυλλάδες του άθλιου πολιτικού κατεστημένου! Έξι χρόνια έχουν περάσει από εκείνην την ημέρα όταν απευθυνόμενος σε αυτούς οι οποίοι αποτελούσαν τον χαλύβδινο βραχίονα ενός διεφθαρμένου και αντεθνικού καθεστώτος, δηλαδή τα ΜΜΕ, τους έδωσα την απάντησή μου στην λιτή αίθουσα ενός λαϊκού ξενοδοχείου πλησίον των γραφείων μας στην οδό Δηλιγιάννη, χρησιμοποιώντας την φράση “Veni-vidi-vici”, γιατί αυτούς προπαντός νικήσαμε.

Τα γραπτά μένουν

“Scripta manent”, έλεγαν οι Λατίνοι και για του λόγου το αληθές το κείμενό μου μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, στην ίδια εφημερίδα που κρατάτε στα χέρια σας: “16 ΜΑΪΟΥ 2012, Εφημερίδα «Χρυσή Αυγή», α.φ. 774, σελ. 16: «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ: Η απόδειξη ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήλθε για να μείνει και δεν θα μπορέσουν να την σταματήσουν με την λάσπη και τις απαγορεύσεις είναι μια πολιτική έρευνα, η οποία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, με τον τίτλο «πώς ψήφισαν οι Έλληνες στις 6 Μαΐου» και η οποία έδειχνε αναλυτικά τα ποιοτικά στοιχεία των ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Στοιχεία, τα οποία δείχνουν ότι αυτοί που μας τίμησαν με την ψήφο τους είναι κατηγορίες ανθρώπων αποφασισμένων, οι οποίοι θα παραμείνουν σε όλες τις περιπτώσεις στο πλευρό μας…

Σύμφωνα με την πολιτική έρευνα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ψήφισε το 10% των ανέργων και το 12% των φοιτητών, ενώ πήραμε 8% στους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους και 9% στους ανθρώπους οι οποίοι είναι εργοδότες- αυτοαπασχολούμενοι. Πώς νομίζουν ότι θα αλλάξουν με την λάσπη τους τα μυαλά σε ανθρώπους που έχουν χάσει την δουλειά τους, σε ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται στον πυρήνα της οικονομικής δημιουργίας; Σε ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται στα Πανεπιστήμια όπου επικρατεί η κόκκινη τρομοκρατία και γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη Εθνική φωνή αντίστασης; Πριν περάσω στην συνέχεια του άρθρου σε άλλα στοιχεία της πολιτικής έρευνας της Public Issue θα θυμίσω ότι οι φυλλάδες και τα κανάλια έλεγαν ότι είμαστε ένα πολιτικό Κίνημα που έχει ανταπόκριση μόνο στις δοκιμαζόμενες από τους λαθρομετανάστες γειτονιές της Αθήνας, όμως, τα αποτελέσματα των εκλογών τους διέψευσαν κατηγορηματικά! Στον Ασπρόπυργο, στα Μέγαρα και όχι μόνον σε Αγ. Παντελεήμονα και Κυψέλη, στην Μάνη και στον δήμο Τανάγρας και τέλος εκεί όπου κτυπά η καρδιά της Ελλάδας στο Καστελόριζο τιμήθηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τιμήθηκε ξεχωριστά με ποσοστά υψηλά…

Επίσης, κατέπεσε από την ίδια πολιτική έρευνα και ο μύθος ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Κίνημα, το οποίο πήρε τις ψήφους του σχεδόν αποκλειστικά από ψηφοφόρους του κόμματος Καρατζαφέρη. Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την ψήφισαν και πρώην ψηφοφόροι της αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.! Τα στοιχεία, τα οποία αφορούν την ηλικία των ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,  προκαλούν αληθινό τρόμο στο σύστημα. Στην ηλικία από 18 έως 24 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε 14%. Στην ηλικία 25 – 34 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε 12% και στην ηλικία 35 – 44 11%. Είναι δηλαδή μία κυρίαρχη πολιτική δύναμη σχεδόν δεύτερη στην πραγματικότητα πολιτική δύναμη στις ηλικίες των νέων Ελλήνων. Στους δε νέους ψηφοφόρους, σε αυτούς δηλαδή απέκτησαν δικαίωμα ψήφου μετά το 2009, παίρνει το εξαιρετικά σημαντικό ποσοστό του 23%. Να γιατί μας φοβούνται! Είμαστε η ΕΛΛΑΔΑ που έρχεται …»

Έξι χρόνια σκληρά

Από την πρώτη στιγμή, από τις 6 ακόμη Μαΐου του 2012 μέχρι σήμερα, ο πόλεμος εναντίον μας συνεχίζεται. Διαψεύσαμε πανηγυρικά όλους αυτούς, όπως την τότε Γραμματέα του ΚΚΕ Παπαρήγα, οι οποίοι έλεγαν ότι θα καταντήσουμε ένα κόμμα “μικροαστών κακομοίρηδων” που θα βολευτεί θαυμάσια μέσα στο διεφθαρμένο καθεστώς τους και θα σέρνεται πίσω από την αντεθνική εξουσία. Δεν γίναμε ίδιοι με αυτούς και αυτό δεν μας το συγχώρεσαν ποτέ!

Δεν ήταν μόνο η λάσπη τους, δεν ήταν μόνον οι συκοφαντίες τους. Όταν είδαν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχώς ανεβαίνει έστησαν μια πολιτική σκευωρία και οδήγησαν την ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις φυλακές! Ήταν Σεπτέμβριος του έτους 2013. Αντιμετωπίσαμε τις χειροπέδες και τα κελιά τους με ψηλά το κεφάλι, δεν κρύψαμε τα πρόσωπά μας μπροστά στις κάμερες των τρωκτικών της εξουσίας, των καναλιών της διαπλοκής και της διαφθοράς και αυτό επίσης τους κόστισε πολύ…

Και ήταν 1η Νοεμβρίου όταν οι σφαίρες θέριζαν τρία παλληκάρια έξω από τα γραφεία μας στην Λ. Ηρακλείου αφήνοντας δύο Χρυσαυγίτες νεκρούς και έναν βαριά πληγωμένο. Για… ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύκτας(!) μίλησαν σε πρώτο χρόνο τα κανάλια. Από την άλλη πλευρά, κάποια σκουπίδια έλεγαν ότι τώρα θα φοβηθούν οι Χρυσαυγίτες και δεν θα πηγαίνουν στα γραφεία τους. Και πράγματι κάποιοι φοβήθηκαν, όχι όμως όλοι! Το Λαϊκό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ άντεξε και το κτύπημα αυτό και προχώρησε. Εκλογές του 2014, εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015 με εμένα άλλοτε στη φυλακή και άλλοτε σε κατ’ οίκον περιορισμό και όμως οι Χρυσαυγίτες δεν λύγισαν!

Εμπρός, πάντα εμπρός…

Δεν μας λύγισαν ούτε οι προδοσίες, ούτε οι λιποταξίες, ούτε κάποιων παλαιών μας συντρόφων και πολύ περισσότερο κάποιων άκαπνων και χθεσινών καιροσκόπων, που μπήκαν σαν κλέφτες στις γραμμές μας, εκμεταλλευόμενοι τις περιστάσεις, εκμεταλλευόμενοι κυρίως το κλίμα διώξεων μέσα στο οποίο ευρίσκετο το Κίνημά μας! Δεν μας λυγίζουν ασφαλώς ούτε και τα σενάρια πολιτικής προβοκάτσιας από τους “νταβατζήδες” και από την κυβέρνηση των νεομπολσεβίκων να δημιουργήσουν μια πέμπτη φάλαγγα μέσα στις γραμμές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Δεν πρόκειται να επιτύχουν τίποτε, γιατί ο λαός γνωρίζει. Γνωρίζει ποιοι ήταν αυτοί που πλημμύρισαν με Γαλανόλευκες και μαυροκόκκινα Εθνικιστικά λάβαρα τους δρόμους και τις πλατείες, τις πόλεις και τα χωριά, γνωρίζουν ποιους θέρισαν οι σφαίρες των αναρχοκομμουνιστών παρακρατικών, γνωρίζουν ποιοι πολέμησαν και πολεμούν την διαφθορά του καθεστώτος, γνωρίζουν ποιοι πήγαν φυλακή και ποιους πολεμά το σύστημα και αυτοί δεν είναι άλλοι από εμάς τους Χρυσαυγίτες.

Επιπλέον ό,τι και να κάνουν οι πληγές του Έθνους που αιμορραγούν δεν κλείνουν… Λαθρομετανάστες, εγκληματικότητα και μία Τουρκία που μας απειλεί άμεσα και θέλει την Γη μας και με τη σαπίλα στην κοινωνία να έχει απλωθεί στην Πατρίδα των Ελλήνων. Όλα αυτά είναι εδώ και απαιτούν πόλεμο σκληρό, απάντηση Εθνική, ακραία Εθνική, ακραία λαϊκή και αυτήν την απάντηση την έχει μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

9 thoughts on ““Veni – Vidi – Vici” Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Σήμερα καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη ενός πατριωτικού κόμματος.

  2. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΞΗΣ…

    ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ 2015 ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…ΔΕΙΤΕ..!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….

    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ??

    ΟΧΙΙΙΙΙ.!!!!
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΣΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ"…

    ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΦΥΣΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ…!!!!

  3. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΕΘΟΥΣ ΜΑΣ…ΘΕΙΟΝ ΔΩΡΟΝ Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΣΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΟΙΛΟΠΟΝΟΥΝΤΕΣ ΓΟΝΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟΥ ΡΑΨΑΝΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΣ 3ΑΑΑ. ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΥΣΜΑΤΑ ΥΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΔΕΣΙΜΟ ΣΓΙΧΤΑ ΣΦΙΧΤΑ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥΣ ΚΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΟΝΑ ΠΑΓΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ…

  4. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (( νικολακης )) βλεπε 6:21
    θα ψηφισει τον ΣΩΡΡΑΚΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ

    ευταξιας

  5. Οι πατριώτες ποτέ δεν πρόδωσαν πατρίδα και λαό.
    Λεωνίδας, Παλαιολόγος, Κολοκοτρώνης, Μεταξάς.

  6. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΨΩΡΡΑ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ "ΠΕΖΕΤΕ". ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΜΑ. ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ !!!!! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΤΗΚΑΝ, ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΕ ΡΟΥΠΑΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  7. αυτοι οι ηλιθιοι του σωρρα εχουν περασει και τους εγκλειστους στο φρενοκομειο

  8. ευταξουλα εκανεs μπιντε;;;

    Giannis Paterakis

Comments are closed.