ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΑΦΗ UFO ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ

ΤΑ «ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ» ΕΙΝΑΙ ...ΓΝΩΣΤΑ!

ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙΜΟΣ- ΑΘΗΝΑ

Τι είναι τα UFO ελληνιστί ΑΤΙΑ ή αναλυτικά τα

«ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ»;
Είναι γήινα αντιβαρυτικά σκάφη που οι δυνάμεις που τα διαθέτουν θέλουν να παραμείνουν άγνωστα στην κοινή γνώμη. Έτσι το πεντάγωνο παραδέχεται μεν την ύπαρξή τους, αλλά την σκεπάζει συντηρώντας τον μύθο περί...εξωγήινων...

Ο αμερικανικός στρατός επιβεβαίωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, μια συνάντηση μεταξύ του ναυτικού αεροσκάφους και ενός UFO, το οποίο συνέβη πριν από περίπου 14 χρόνια.Μία έκθεση 13 σελίδων που ανέθεσε το Πεντάγωνο αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες ενός παιχνιδιού γάτας και ποντικιού μεταξύ ενός UFO και ενός αμερικανικού ομίλου απεργιών στο Ειρηνικό, σύμφωνα με αναφορές των ΜΜΕ.

Το έγγραφο , το οποίο αποκτήθηκε από την KLAS-TV, περιγράφει ένα περιστατικό που συνέβη το Νοέμβριο του 2004 όταν το αεροπλανοφόρο USS Nimitz και τα πλοία συνοδείας του συναντούσαν ένα μη αναγνωρισμένο ιπτάμενο σκάφος στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνιας.

Πριν από μερικούς μήνες, τα βίντεο που φέρεται ότι καταγράφηκαν από ένα από τα μαχητικά αεροσκάφη που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού Nimitz φορτώθηκαν στο YouTube, δείχνοντας τι φαίνεται να είναι ένα UFO που κυνηγάει από το αεροσκάφος.

Το άγνωστο σκάφος, που ονομάστηκε στην αναφορά ως "Tic Tac", περιγράφηκε ως ένα "στερεό λευκό" αντικείμενο μήκους 46 ποδιών, "ομαλό χωρίς άκρα"


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]