Στη λίστα του Tripadvisor με τα πιο γραφικά ελληνικά αξιοθέατα ο Πάνος Καμμένος

Την πρώτη θέση στην ιστοσελίδα του Tripadvisor με τα πιο γραφικά αξιοθέατα της χώρας μας έχει κατακτήσει ο Πάνος Καμμένος, καθώς το έγκριτο ταξιδιωτικό site τον κατέταξε πρόσφατα ως «ό,τι πιο γραφικό έχει να προσφέρει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα.»«Ξεχάστε τα σοκάκια της Πάρου, τους ανεμόμυλους της Μυκόνου και το ηλιοβασίλεμα στην Οία. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας είναι ό,τι πιο γραφικό υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και όχι μόνο» αναφέρει χαρακτηριστικά το γνωστό site.

Στην ιστοσελίδα του, το Tripadvisor φιλοξενεί αφιέρωμα στον Έλληνα υπουργό, στο οποίο προτείνει στους επισκέπτες στη χώρα μας να μην μπουν στον κόπο να επισκεφθούν τα γνωστά τουριστικά μέρη, αλλά να επιδιώξουν να δουν από κοντά τον Πάνο Καμμένο.

«Αν είστε τυχεροί, μπορεί να τον δείτε να φοράει στολή κομάντο, να προσκυνάει τη θάλασσα, να κάνει κ*λοδάχτυλα δημόσια ή απλά να μιλάει στη Βουλή» αναφέρει μεταξύ άλλων το αφιέρωμα.

Για όσους δεν καταφέρουν να τον δουν από κοντά, το site προτείνει να ακολουθήσουν τον υπουργό στο twitter: «Εκεί θα έχετε 24ωρη πρόσβαση στις δηλώσεις του, όπου θα καταλάβετε σύντομα γιατί έχει ξεπεράσει σε γραφικότητα όλα τα διάσημα ελληνικά αξιοθέατα» καταλήγει.

http://tovatraxi.com

loading...