Κουτρουμάνης: Tα 2/3 των συνταξιούχων θα έχουν μειώσεις

«Οι μειώσεις θα είναι από 120 ευρώ και θα φτάνουν, έως και τα 350 ευρώ ανάλογα το ταμείο», όπως είπε
Στις χθεσινές δηλώσεις του Τάσου Πετρόπουλου, σχετικά με τις μειώσεις στις συντάξεις,
αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός Γιώργος Κουτρουμάνης, μιλώντας στον «Θέμα 104,6», σημειώνοντας ότι αυτές αφορούν τα 2/3 των συνταξιούχων.

Όπως είπε ο πρώην υπουργός, οι μειώσεις που θα ξεκινήσουν από τον Δεκέμβριο, αφορούν σχεδόν όλους τους συνταξιούχους του δημοσίου.

«Μιλάμε για τους συνταξιούχους του πρώην ΤΕΒΕ, για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ, που είχαν πολλά χρόνια ασφάλισης… και σε αυτά τα ταμεία οι μειώσει είναι πολύ ψηλότερες του 18%», όπως είπε ο κ. Κουτρουμάνης.

«Η διάταξη προβλέπει, ότι θα είναι στο 18% οι μειώσεις. Είναι μεγαλύτερος ο αριθμός των συνταξιούχων που θα έχουν μείωση 18%, από το 30% που λένε», σχολίασε.

Ο κ. Κουτρουμάνης, εκτίμησε ότι θα είναι περίπου 700.000 οι συνταξιούχοι που θα έχουν μειώσεις  «Οι μειώσεις θα είναι από 120 ευρώ και θα φτάνουν, έως και τα 350 ευρώ ανάλογα το ταμείο», όπως είπε.

«Θα έχουν και άλλοι συνταξιούχοι μειώσεις… επόμενος θα φτάσουμε τα 2/3 των συνταξιούχων, που θα έχουν μειώσεις. Περίπου το 60 -65%» , σημείωσε.

loading...

3 thoughts on “Κουτρουμάνης: Tα 2/3 των συνταξιούχων θα έχουν μειώσεις

  1. Κουτρουμανη σε έπιασε ο πόνος για τους συνταξιούχους;

  2. να μην ξεχναμε οτι αυτο το καθαρμα ηθελε να δωσει συνταξη στους ασνωμαλους γιατι λεει ειναι ατομα με ειδικες αναγκες .ρουλα .

  3. ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ.ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ….!!!

Comments are closed.