«Βόμβα» στο Power of Love: Δώρος και Αθηνά εκτός παιχνιδιού! – Το τελεσίγραφο της παραγωγής! (βίντεο)

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών, η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε ότι ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου έφυγαν από το Power of Love.
Το ζευγάρι που ψηφίστηκε από τους τηλεθεατές ως το πιο αγαπημένο για την εβδομάδα που πέρασε, εγκατέλειψε το παιχνίδι ενώ είναι άγνωστο αν θα επιστρέψουν. Η παραγωγή τους δίνει διορία μιας εβδομάδας για να ξαναμπούν στο σπίτι.

Σύμφωνα με όσα λέει η Μαρία Μπακοδήμου στο τρέιλερ του Power of Love για το επεισόδιο της ερχόμενης Δευτέρας: «Θέλω να σας πω ότι ο Δώρος δεν είναι σήμερα εδώ, δεν είναι και η Αθηνά. Για προσωπικούς λόγους δεν είναι εδώ.

Η Αθηνά έχει δηλώσει ότι όταν δεν είναι εδώ ο Δώρος δεν έχει λόγο να είναι στο παιχνίδι. Αν μέσα σε αυτή την εβδομάδα μέχρι την άλλη Δευτέρα, η Αθηνά και ο Δώρος δεν επιστρέψουν, φεύγουν από το παιχνίδι.

loading...

1 thought on “«Βόμβα» στο Power of Love: Δώρος και Αθηνά εκτός παιχνιδιού! – Το τελεσίγραφο της παραγωγής! (βίντεο)

  1. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ Η 20 ΧΡΟΝΗ ΜΟΥΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΑΤΟΥΑΖ ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΣΚΕΡΤΗΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΚΕΡΙΝΟ ΟΜΟΙΟΜΑ Η ΣΤΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΘΝΟΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΤΡΙΑΧΡΟΝΗ ΕΞΗΝΤΑΡΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΟΤΑΝ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝΕ

Comments are closed.