ΠΑΡΤΥ! O αδερφός του Μπάρκα διορίστηκε μετακλητός στο γραφείο της Αχτσιόγλου… με απολυτήριο Λυκείου

Δεν έχουν τελειωμό οι διορισμοί συγγενών των Συριζαίων.

Τελευταίο προκλητικό παράδειγμα ο Ιωάννης Μπάρκας, αδερφός του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, ο οποίος διορίστηκε σε θέση μετακλητού υπαλλήλου κατηγορίας ΔΕ (δηλαδή με απολυτήριο λυκείου) στο γραφείο της Έφης Αχτσιόγλου.

“Με απόφαση της Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, διορίζεται από 27/2/2018 ο Μπάρκας Ιωάννης του Θεοφάνη σε θέση Μετακλητού υπαλλήλου κατηγορίας ΔΕ και με το 2ο μισθολογικό κλιμάκιο της ΔΕ κατηγορίας, στο πολιτικό της γραφείο”.

Δείτε το ΦΕΚ:

Και η απόφαση της Υπουργού:

Οι Υπουργοί αλλάζουν, ο αδερφός του Μπάρκα μένει.

Είναι ο δεύτερος διορισμός του Ιωάννη Μπάρκα, αφού από τον Μάρτιο του 2015 ήταν διορισμένος στο γραφείο της Ράνιας Αντωνοπούλου.

Εντύπωση προκαλεί μάλιστα ότι η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου παραίτηθηκε στις 26 Φεβρουαρίου και την ακριβώς επόμενη μέρα ο αδερφός του Κώστα Μπάρκα, που ήταν διορισμένος ως μετακλητός της, διορίστηκε εκ νέου, αλλά αυτή τη φορά στο γραφείο της Υπουργού Έφης Αχτσιόγλου.

https://omadaalithias.gr/politiki/o-aderfos-toy-mparka-dioristike-metaklitos-sto-grafeio-tis-ahtsiogloy

loading...

4 thoughts on “ΠΑΡΤΥ! O αδερφός του Μπάρκα διορίστηκε μετακλητός στο γραφείο της Αχτσιόγλου… με απολυτήριο Λυκείου

  1. Εσεις, ισως κάποτε να έρθετε στην εξουσία, και τότε θα δούμε και τα δικά σας χάλια, και μην ξεχνάτε, ότι, στη βουλή οι περισσότεροι είχαν συγκένεια με τις οικογένειες Μητσοτάκη – Καραμανλή και αργότερα Παπανδρέου και το στόμα σας το είχατε κλειστό, γιατί έτσι σας βόλευε, τώρα που χάσατε τη κουτάλα όλα είναι στραβά,,,,Τι να κάνουμε, καιρός τα λάχανα καιρός τα παραπούλια,,,,περαστικά σας,,

  2. Βρε ηλίθιε 2:11 δεν κανείς τον μαμάκα που έχεις το θράσος και την αναίδεια να σχολιάσεις κιόλας , ξεχνάς βέβαια ότι ήλθατε στην κυβέρνηση με την σημαία της κάθαρσης και των ίδιων ευκαιριών , τα οποία όχι μόνο ξεχάσατε αλλά μέσα σε 3χρονια ξεπεράσετε τους επι 40 χρόνια προηγούμενους κυβερνώντες , με χιλιάδες διορισμούς των υμέτερων παιδιών των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ , αλλά τι να πει κανείς με ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ……………

  3. εμ πώς τσάμπα σκίζει τον κόλ@@@ του αδερφός του ο γελοίος για τον αποτυχημένο ΣΎΡΙΖΑ…

Comments are closed.