O EΡNTOΓAN ΑΠΕΛΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΩ ΤΑ ΕΔΩ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΑΝΑΛΥΤΕΣ» ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΦΟΥΓΓΟKΩΛΑΡΙΟΥΣ








Σύγκρουση Τουρκίας – Ισραήλ για το θέμα των ταραχών στη Γαζα η οποία εκτυλίσσεται και σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ των προέδρων

Ερντογάν και Νετανιάχου.

Προχθές μάλιστα η Τουρκία ανακάλεσε τους πρεσβευτές της σε Ισραήλ και ΗΠΑ, αντιδρώντας στην αιματοχυσία της Ιερουσαλήμ, ενώ χθες  ζήτησε από τον πρεσβευτή του Ισραήλ στην Άγκυρα να εγκαταλείψει τη χώρα προσωρινά.
Παράλληλα η Άγκυρα συγκάλεσε συνεδρίαση του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας, σε μια προσπάθεια να συνενώσει όλες τις χώρες του πλανήτη με μουσουλμανικό πληθυσμό, για το θέμα της Γάζας.
 Ερντογάν και Νετανιάχου βρίσκονται σε ανοιχτό πόλεμο με αλλεπάλληλες προσωπικές επιθέσεις ο ένας στον άλλο.
Η τελευταία επίθεση κατά του Νετανιάχου ήρθε μέσω Twitter. Με ένα μήνυμα γραμμένο στα… αγγλικά, προφανώς για να το καταλάβουν όλοι σε ένα λογαριασμό στον οποίο ο Τούρκος πρόεδρος σχολιάζει αυστηρά στα τουρκικά.
Ο Νετανιάχου είναι ο πρωθυπουργός ενός κράτους απαρτχάιντ το οποίο έχει καταλάβει την γη ενός ανυπεράσπιστου λαού για περισσότερα από 60 χρόνια, παραβιάζοντας τα ψηφίσματα του ΟΗΕ.
Έχει το αίμα των Παλαιστινίων στα χέρια του και δεν μπορεί να καλύψει εγκλήματα με το να επιτίθεται στην Τουρκία.
Θέλεις ένα μάθημα ανθρωπιάς;
Να διαβάσεις τις δέκα εντολές» έγραψαν οι συνεργάτες του Ερντογάν.
Recep Tayyip Erdoğan
@RT_Erdogan
Netanyahu is the PM of an apartheid state that has occupied a defenseless people’s lands for 60+ yrs in violation of UN resolutions.
He has the blood of Palestinians on his hands and can’t cover up crimes by attacking Turkey.
Want a lesson in humanity? Read the 10 commandments.
6:15 μ.μ. – 15 Μαΐ 2018
17,8 χιλ.
10,8 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό






loading...

1 thought on “O EΡNTOΓAN ΑΠΕΛΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΩ ΤΑ ΕΔΩ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΑΝΑΛΥΤΕΣ» ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ

  1. Μπράβο στον Ερντογάν, και για να δείξει ότι το εννοεί να αποχωρήσει μονός του από την Κύπρο, γιατί την έχει σε κατοχή από το 1974 σκοτώνοντας πόλους ελληνοκύπριούς και να σταματήσει να διεκδικεί ενεργειακούς πώρους από κυπριακές και ελληνικές ΑΟΖ.

Comments are closed.