«ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΕΥΓΕΙ, Ο ΕNΦΙΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΜΙΣΘΩΝ- ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!»

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,…ΧΑΙΡΕΤΑΙ!



Με περισσό θράσος ο ψευτοαριστερός πρωθυπουργός δήλωσε στη Βουλή ότι «η Ελλάδα μετά από οκτώ χρόνια μεγάλης περιπέτειας και κρίσης, βγαίνει επιτέλους από τα

μνημόνια ».

«Τον Αύγουστο του 2018 τα μνημόνια αποτελούν παρελθόν για τον τόπο» είπε με το χαρακτηριστικό ύφος του ψεύτη ο πρωθυπουργός του σλόγκαν «πρώτη φορά αριστερά» και σημείωσε ότι αυτή η εξέλιξη είναι «οριστική, αμετάκλητη και αδιαπραγμάτευτη»
Σας θυμίζει κάτι αυτό μήπως; Αν όχι θα σας το θυμίσουμε εμείς: Ακριβώς τα ίδια έλεγε και ο Σαμαράς το 2014 λίγο πριν προκηρύξει εκλογές και πέσει… 
Επομένως Οκτώβριο το πολύ εκλογές και πτώση Τσίπρα…
Αλλά ας δούμε τώρα την εξαγγελία Τσίπρα για «οριστική, αμετάκλητη, αδιαπραγμάτευτη και καθαρή έξοδο από το μνημόνιο» στις λεπτομέρειές της:
ΕΝΦΙΑ
Μπορεί το Μνημόνιο να φεύγει αλλά ο ΕΝΦΙΑ ο πλέον αντισυνταγματικός και κατασχετικός (κατά Προκόπη Παυλόπουλο) νόμος ο οποίος μάλιστα φέτος  θα είναι χειρότερος αφού θα ισχύσουν οι νέες χρεώσεις και η αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών αναμένεται να «χτυπήσει» κυρίως τις φτωχές περιοχές!
¨οχι έξοδο από τα μνημόνια δεν σημαίνει αυτό αλλά αντίθετα, μόνιμο χαράτσωμα και μάλιστα των ασθενέστερων οικονομικά τάξεων…






loading...

4 thoughts on “«ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΕΥΓΕΙ, Ο ΕNΦΙΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΜΙΣΘΩΝ- ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!»

  1. ΣΥΡΙΖΑ……..ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΩΝΩΝ

  2. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ "…ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΑ, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΕΜΙΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΙΑΟΛΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ….. "ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ"?????

  3. Μπορεί το Μνημόνιο να φεύγει αλλά ο ΕΝΦΙΑ ο πλέον αντισυνταγματικός και κατασχετικός (κατά Προκόπη Παυλόπουλο) νόμος ο οποίος μάλιστα φέτος θα είναι χειρότερος αφού θα ισχύσουν οι νέες χρεώσεις και η αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών αναμένεται να «χτυπήσει» κυρίως τις φτωχές περιοχές!

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΘΑ. ΣΕ ΣΚΙΣΩ ΘΑ. ΣΕ ΓΔΑΡΩ ΘΑ. ΣΕ ΦΑΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ, ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΤΙΠΟΤΑ .!!!!!

  4. ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΕΡΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΝΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟ, ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟ 8%, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ- ΑΝΑΠΗΡΟΙ- ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ-ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ-ΑΝΕΡΓΟΙ -ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ – ΧΗΡΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΟΒΟΝΤΑΣ Τ ΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΣ ΠΙΑΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!! Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ 8%!!!!!!!!!!

Comments are closed.