Melanie Laurent Les Adoptes

Η γνωστη Melanie Laurent εντυπωσιαζει πολυ για μια ακομη φορα.


Αυτο διοτι εκτος απο τον πρωταγωνιστικο ρολο αυτην την φορα σκηνοθετει μια καλη ταινια. 
Η ταινια les adoptes ειναι μια παρα πολυ καλη ταινια. 


Αυτο το οποιο μας διδασκει η ταινια ειναι οτι οταν οι ανθρωποι δεν εφαρμοζουν τις παγκοσμιες Ελληνικες μαθηματικες σταθερες μετρον αριστον, παθαινουν τρομερες καταστροφες και καποιες φορες χανουν και τις ζωες τους. 
Οταν οι  ανθρωποι φτανουν στα ακρα συμβαινουν παντοτε πολυ ασχημες καταστασεις. 
Η υπερμετρη ευτυχια, οπως και η υπερμετρη δυστυχια εχουν ακριβως τα ιδια αποτελεσματα. 

Ειναι νομος της φυσεως και τον διδαξαν πρωτοι μεταξυ πολλων αλλων πραγματων οι ιεροι αρχαιοι Ελληνες.


Δειτε στην πολυ καλη αυτη ταινια πως μια νεα και ομορφη γυναικα χανει την ζωη της εξαιτιας της υπερβολικης ευτυχιας. 
Κατ ουσιαν η ταινια μας παρουσιαζει ενα απο τα πολλα αξιωματα του Υπατου των φιλοσοφων του Αριστοκλη :
Mετα απο κατι πολυ κακο, ερχεται παντοτε κατι πολυ καλο.

Μια ωραια ταινια με εναλλαγη συναισθηματων.

EPIKΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ 
ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ





ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ-ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΕΡΟΣ Α













ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ-ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΕΡΟΣ B 



ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ-ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΕΡΟΣ B















ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ-ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΕΡΟΣ Γ














ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ-ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΕΡΟΣ Δ















Ένα γυναικείο χαμόγελο αξίζει περισσότερο από όλους  τους θησαυρούς του κόσμου














Οι αρχαίοι Σπαρτιάτες και οι "Βυζαντινοί " η  ιστορική συνέχεια


loading...

24 thoughts on “Melanie Laurent Les Adoptes

  1. Η Θεανώ φέρνει τους Ρομά του Αρτεμη Ψωρρα στην πόρτα μας!

    Αντι να μας δωσει ο Αρτεμης Ψωρρας τα δις τα οποια ειχε υποσχεθει, Μοιράζει το κρατος επιδόματα, ανοίγει τα σχολεία, δίνει δωρεάν ρεύμα και νερό και φτιάχνει πρότυπους οικισμούς μέσα στην πόλη για τους γυφτους της Ελληνων Συνελευσις.

    Στους οικισμούς θα πραγματοποιούνται ενέργειες περιβαλλοντικής υγιεινής (απεντομώσεις, χαλικοστρώσεις κ.ά). Θα έχουν κοντέινερ που, ανάλογα με τις ανάγκες του πληθυσμού, θα διαθέτουν μπανιέρες, ντουζιέρες και υγειονομικούς χώρους. Παράλληλα, θα διαθέτουν εγκαταστάσεις για πλυντήρια και στεγνωτήρια.

    ξεκινάει άμεσα το πιλοτικό πρόγραμμα μετεγκατάστασης των Ρομά της Ελληνων Συνελευσις από καταυλισμούς και παραπήγματα, σε οικισμούς.

    Η αρχή γίνεται στην Άμφισσα, με τα πρώτα 250 άτομα Ρομά να μεταβαίνουν σε πρότυπο οικισμό 45 κτιρίων.

  2. ποιος τον χεζει τον Σωρρα σας τον δικο σας τον Γιαννοπουλο ειναι!!!το ποιος κανει επικλησεις ποιος προσκυναει εικονες,παντοφλες,ζωνες,σαρκες,ποιος κανει αναθεματα ποιος πιστευει οτι πινει το σωμα και αιμα,ποιος βγαζει νεκρους καλογερους βολτα,ποιος φτυνετε μην τον ματιασουν ποιος πιστευει σε παραδεισους,ποιος κανει αγιο τον καθε δολοφονο,ποιος πιστευει σε αγιους Βασιλιδες,ποιοςφτιαχνει φανουροπιτες ρωτα τον Αβρααμ και τον Ισαακ βλακα!
    Χαρη σε αυτους που λες Δια και Πανα λεγεσε εσυ Ελληνας φιλε βλαμενε γιατι δεν σε ειδα να απαρνιεσε το ονομα και να θες να λεγεσε σκετο Χριστιανος γιατι???
    Οποτε ξαναβουλωσε το στομα σου και παρτο χαμπαρι χωρις Δια και Πανα ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ και ισως καποια μερα σου μαθουμε και τι σημαινει η καθε θεοτητα μπας και ξεστραβωθεις!!!…ολα γυρω σου ειναι Εθνικη Ελληνικη θρησκεια και οι Ελληνες Εθνικοι υπηρχαν παντα ηλιθιε αλλα τι περιμενεις απο προβατο που διαβαζει μονο οτι του πλασαρει το παπαδαριο………

  3. ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ. `ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ! ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ! ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ (ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΝ, ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΟΙ ΔΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!

    ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΛΟΣ, ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΚΟΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ Κ@ΛΟΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΔΝΤ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

    Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ» (THE WORLD TRUST). ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΤΟ 1944 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΟ BRETTON WOODS ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ 44 ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΟ Β΄ΠΠ . ΕΠΙΣΗΜΩΣ, Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΚΛΗΘΗ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Β’ΠΠ (ΜΗΝ ΞΥΝΟΥΜΕ ΠΛΗΓΕΣ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ!). ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΙΔΡΥΣΗ:

    1) ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

    2) ΤΟΥ ΔΝΤ

    3) ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΡΥΣΟΥ.

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ; ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ! ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 25* ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ (ΦΕΚ 315/1945). ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κ.Α. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΙΔΙΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 700+ ΤΡΙΣ! ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ: ΤΡΙΣ!

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ:

    1) ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. (ΕΥΚΟΛΑΚΙ! ΜΗΠΩΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;)

    2) ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΔΑΝΕΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΜΕ;)

    3) ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ.

    ΔΥΣΚΟΛΑΚΙ! ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΤΩΡΑ, ΣΩΘΗΚΑΜΕ!), Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΕΔΩ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ!), Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ; ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;), Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ (ΑΝΤΕ, ΚΑΛΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ;) ΚΑΙ … ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ (ΛΕΤΕ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΕΡΕΙ; ΕΔΩ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ!)

    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ. Ο VLADIMIR, ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΟ 2000, ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 195 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ! ΑΛΛΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΛΟ ΑΛΕΞΗΣ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

    1) ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ; ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

    2) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΤΟΤΕ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΙ, ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ!

    ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ GUYS ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΩ (ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ!

    ΥΓ.* ΤΑ ΠΟΣΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ.

    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΦΕΚ 315/27-12-1945

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  4. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 200.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΩ 5-10-20-50 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΓΝΩΣΤΕΣ" ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

    http://www.ferendum.com/en/PID118537PSD15897

    ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…!!!!!

    ΕΛΛΗΝΑ Ε.ΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  5. ΤΟ οτι οσοι το παιζουν χριστιανοι δεν εχουν ποτε να απαντησουν τιποτα το σοβαρο παρα μονο βριζουν και μιλανε σαν καθυστεριμενοι θρησκοληπτοι ειναι τυχαιο????
    ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΟΔΕΧΤΗΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

  6. Ανώνυμος23 Μαΐου 2018 – 11:19 π.μ.
    ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΕΦΕΡΕ Ο ΜΑΝΤΑΤΟΦΟΡΟΣ ΕΡΜΗΣ-ΜΟΡΦΕΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ
    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΗΜΙΘΕΟΥΣ ΗΜΙΤΡΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΕΛΕΦΑΝΤΙΝΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ (ΚΛΑΝΩΣΩΡΙΝΗ) ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΜΑΡΑΙΝΟΝΤΑΙ

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΧΛΑΜΥΔΑ ΛΕΥΚΗ ΚΟΤΣΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΧΡΥΣΟ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΗΜΑΔΙ ΔΟΞΑΣ
    ΕΝΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΕΟΣ ΤΡΙΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ
    ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΥΤΑΞΙΑ ΠΟΥ ΛΙΚΝΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΣ ΝΥΜΦΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΤΙΣ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΣΕ ΧΟΡΟ ΜΑΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΩ ΣΩΡΡΑ
    ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΩΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΟΥΡΛΑΣ

  7. Ανώνυμος23 Μαΐου 2018 – 1:51 μ.μ.
    morfeas sky
    Δημόσια


    2 ω
    Αυτά είναι μερικά από τα προφίλ της χιλιοπρόσωπης ομάδας ψεύτικων προφίλ, που τα διαχειρίζεται, ΜΑΖΊ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ …θα σας δείξω τους διάφορους χαρακτήρες που υποδύονται

    Christos FunsXtreme
    Θόδωρος ο Μακεδών
    Terry Zafer
    NATAΣA NATAΣA
    art ant
    Popi Kaloupi
    Αngelina'90
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΕΡΕΩΣ
    Christina Kourkoulou
    ΕLENI DOUFEKA
    elen manesi
    Sofia Rosero
    giannis paterakis
    akaluptos

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΙΛΙΟΠΡΟΣΩΠΗ ΟΜΑΔΑ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΙ ΧΑΟΣ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ….ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

  8. ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  9. ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ. ΓΕΡΜΕΝΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΚΡΑΙΦΝΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΝΕΚΡΟΛΑΓΝΟΥ (DEATH METAL) ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ "NAER MATARON" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΣ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΡΑΣΕΩΣ = "NEAR METATRON" = ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.

  10. ευταξουλα λαβε μαρη ξασπρουλιαρα

    Ό,τι σε χαλάει
    τότε σπάστο.
    Όποιος σε πουλάει,
    τότε σπάστο.
    Τώρα το κορμί σου
    έλα σπάστο.
    Πες μου τι θα κάνεις,
    σπάστο, σπάστο.

    Σπάω τα πάντα,
    μόνο για την πάρτυ σου.
    Είμαι αυτός που δε γεμίζει
    το βράδυ σου.
    Με καυτό ρυθμό
    σε bit μοναδικό
    για να σε ταξιδέψω
    σ’ ένα κόσμο μαγικό.
    Στα club αφήνω
    το δικό μου άρωμα.
    Σε κουμαντάρω απ’ την κονσόλα
    και γίνεται ολοκάυτωμα.
    Σπάστονα,
    αυτόν που βλέπεις μπρος
    σε θίγει.
    Κόψε τη θηλιά
    όταν νιώθεις πως σε πνίγει.
    Μείνανε λίγοι,
    γιατί πολλοί την κάνανε.
    Σπάστους από κοντά
    να καταλάβουν τι χάνουνε.
    Σπάσε αυτούς
    που σε δείχνουν με το δάχτυλο.
    όλοι είναι νικητές.
    είναι εχθροί σου αύριο.
    Σπάσε από μέσα σου
    ό, τι σε πονάει.
    Σπάσε τον εφιάλτη
    που από παιδί
    σε τιρρανάει.
    Σπάσε ό,τι σε παίζει
    στης ζωής τη σκακιέρα,
    σπάσε μακριά
    ό, τι σου χάλασε τη μέρα.

    Ό,τι σε χαλάει
    τότε σπάστο.
    Όποιος σε πουλάει,
    τότε σπάστο.
    Τώρα το κορμί σου
    έλα σπάστο.
    Πες μου τι θα κάνεις,
    σπάστο, σπάστο.

    Σπάστο κάνε κάτι
    και μετά θα δεις.
    Έλα πιο κοντά μου
    και μη μου ντραπείς.
    Σπάστα,
    έλα και βγάλε την κάσκα.
    Μες τα μαγαζιά κάνω χαλάστρα.
    Άστα,
    στ’ αφήνω όλα πιο λάσκα,
    πες μου που κάνει
    η ζωή μου τώρα πιάτσα.
    Θέλω να σε δω,
    να `σαι κοντά μου.
    Να χορεύεις προκλητικά.
    Να σ’ έχω κάθε ώρα, κάθε στιγμή.
    Ν’ ακούει το βράδυ
    τη δικιά σου φωνή.
    Να `σαι δικιά μου(δικιά μου)
    νά `μαι ο δικός σου(δικός σου).
    Σ’ ένα μενταγιόν κρεμασμένο
    στο τρυφερό το λαιμό σου.
    Να `σαι αυτή που χρειάζομαι
    όσο καμία άλλη.
    Μαζί μου σπάστα και πάλι
    (Vamos και πάλι)

    Ό,τι σε χαλάει
    τότε σπάστο.
    Όποιος σε πουλάει,
    τότε σπάστο.
    Τώρα το κορμί σου
    έλα σπάστο.
    Πες μου τι θα κάνεις,
    σπάστο, σπάστο.

  11. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ "ΠΑΤΡΑΣ" ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ.

    ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.

    ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΛΙΓΟ…"ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ" ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ… "ΜΑΘΕΙ"…

    ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ "ΒΑΛΕΙ" ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…ΚΟΥΛΗ,Η' ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΕΣ ?

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ… ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ "ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ" ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ…"ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ"…

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΑ…"ΧΑΡΤΙΑ" ΤΟΥ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ … "ΠΟΙΟΥΣ" ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ…"ΕΠΙΣΗΜΟ" ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ "ΑΓΓΙΞΕΙ"?

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ…"ΨΑΧΝΟΥΝ" ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ …."ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ" ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ
    … "F.B.I." KAI NA MHN MΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ…ΒΡΟΥΝ…

    ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ …"ΔΥΣΚΟΛΑ" ΚΑΙ …"ΠΑΡΑΞΕΝΑ", ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ, ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙΡΟ, ΜΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ.

    ΟΛΟΙ ΚΑΠΩΣ "ΕΤΣΙ" ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ, ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ…"ΝΤΡΟΠΗ" ΚΑΙ ΤΟΝ…"ΦΟΒΟ" ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΔΕΘΗΚΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ "ΠΟΤΑΜΙ"…

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ "ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ" ΚΑΝΕΝΑΝ, ΘΕΛΩ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ…"ΓΝΩΣΗ" ΚΑΙ ΟΧΙ…"ΠΙΣΤΗ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  12. Ό,τι σε χαλάει
    τότε σπάστο.
    Όποιος σε πουλάει,
    τότε σπάστο.
    Τώρα το κορμί σου
    έλα σπάστο.
    Πες μου τι θα κάνεις,
    σπάστο, σπάστο.

    Σπάω τα πάντα,
    μόνο για την πάρτυ σου.
    Είμαι αυτός που δε γεμίζει
    το βράδυ σου.
    Με καυτό ρυθμό
    σε bit μοναδικό
    για να σε ταξιδέψω
    σ’ ένα κόσμο μαγικό.
    Στα club αφήνω
    το δικό μου άρωμα.
    Σε κουμαντάρω απ’ την κονσόλα
    και γίνεται ολοκάυτωμα.
    Σπάστονα,
    αυτόν που βλέπεις μπρος
    σε θίγει.
    Κόψε τη θηλιά
    όταν νιώθεις πως σε πνίγει.
    Μείνανε λίγοι,
    γιατί πολλοί την κάνανε.
    Σπάστους από κοντά
    να καταλάβουν τι χάνουνε.
    Σπάσε αυτούς
    που σε δείχνουν με το δάχτυλο.
    όλοι είναι νικητές.
    είναι εχθροί σου αύριο.
    Σπάσε από μέσα σου
    ό, τι σε πονάει.
    Σπάσε τον εφιάλτη
    που από παιδί
    σε τιρρανάει.
    Σπάσε ό,τι σε παίζει
    στης ζωής τη σκακιέρα,
    σπάσε μακριά
    ό, τι σου χάλασε τη μέρα.

    Ό,τι σε χαλάει
    τότε σπάστο.
    Όποιος σε πουλάει,
    τότε σπάστο.
    Τώρα το κορμί σου
    έλα σπάστο.
    Πες μου τι θα κάνεις,
    σπάστο, σπάστο.

    Σπάστο κάνε κάτι
    και μετά θα δεις.
    Έλα πιο κοντά μου
    και μη μου ντραπείς.
    Σπάστα,
    έλα και βγάλε την κάσκα.
    Μες τα μαγαζιά κάνω χαλάστρα.
    Άστα,
    στ’ αφήνω όλα πιο λάσκα,
    πες μου που κάνει
    η ζωή μου τώρα πιάτσα.
    Θέλω να σε δω,
    να `σαι κοντά μου.
    Να χορεύεις προκλητικά.
    Να σ’ έχω κάθε ώρα, κάθε στιγμή.
    Ν’ ακούει το βράδυ
    τη δικιά σου φωνή.
    Να `σαι δικιά μου(δικιά μου)
    νά `μαι ο δικός σου(δικός σου).
    Σ’ ένα μενταγιόν κρεμασμένο
    στο τρυφερό το λαιμό σου.
    Να `σαι αυτή που χρειάζομαι
    όσο καμία άλλη.
    Μαζί μου σπάστα και πάλι
    (Vamos και πάλι)

    Ό,τι σε χαλάει
    τότε σπάστο.
    Όποιος σε πουλάει,
    τότε σπάστο.
    Τώρα το κορμί σου
    έλα σπάστο.
    Πες μου τι θα κάνεις,
    σπάστο, σπάστο.

  13. Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ …"ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ" ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ Ο…"ΣΩΡΡΑΣ", ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΙ…

    ΣΑΣ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ" ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ "ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ" ΣΑΣ…

    ΕΙΣΤΕ ΤΟ…"Π Υ Ο Ν" ΠΟΥ ΞΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ "ΠΛΗΓΗ" ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ…

    ΚΑΙ Η…"Ω Ρ Α" ΕΦΤΑΣΕ ΡΑΒΙΝΙΑ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  14. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΛΙΩΝΟΥΝ
    ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΑΝΕ

  15. ΛΕΓΕΣΑΙ ΡΕ ΖΩΟΟΟ ΛΕΓΕΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΒΛΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑ ΓΙΔΙ
    ΛΕΓΟΜΑΙ ΛΕΓΕΣΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΕΓΟΜΕΘΑ ΛΕΓΕΣΘΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ

    ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ
    ΛΕΓΩ ΕΛΕΓΟΝ ΛΕΞΩ ΚΑΙ ΕΡΩ ΕΛΕΞΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ- ΕΙΠΟΝ ΕΙΡΗΚΑ ΕΙΡΗΚΕΙΝ

    ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ
    ΛΕΓΟΜΑΙ ΕΛΕΓΟΜΗΝ ΛΕΧΘΗΣΟΜΑΙ-ΡΗΘΗΣΟΜΑΙ ΕΛΕΧΘΗΝ-ΕΡΡΗΘΗΝ ΕΙΡΗΜΑΙ ΕΙΡΗΜΗΝ

    ΓΙΔΙΑ Ε ΓΙΔΙΑ !!! ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΟ 12ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑ ΤΟΝ ΓΙΔΟΓΑΜΗ.
    ΒΑΡΑΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΟ ΝΤΑΟΥΛΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΟΡΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΖΩΑ.
    ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ

  16. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟΒΙΟ;
    ΟΥΣΤ !!! ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΓΥΦΤΟΧΟΛΕΡΕΣ

  17. ΡΕ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ;
    ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ 20ΧΙΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ Ο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ Ο ΛΙΓΔΑΣ Ο ΠΕΙΝΑΛΑΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΣ
    ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΜΙΑ Μ΄ΕΝΑ ΣΤΥΛΙΑΡΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΜΑΛΑΚΑ.

  18. ΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΝΕΙΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ
    ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
    ΣΤΟ ΠΑΠΙ ΚΑΤΟΥΡΑΣ

  19. ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ?
    ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ…….

  20. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!
    Καταρχας γραφετε σαν αμορφωτοι ταλιμπαν και μας κουραζετε με τις βλακειες σας που δεν βγαζουν απολυτως κανενα νοημα, οποτε ανοιξτε κανενα βιβλιο μπας και κανουμε καμια πολιτισμενη συζητηση…
    Δευτερον πως σκατα σας περασε απο το μυαλο η ιδεα οτι εσεις ειστε χρησιμοι Ελληνες και θα μπορουσε ποτε η χωρα να παρει κατι καλο απο εσας?
    Τελος πριν αρχισετε παλι τις κλασσικες βλακειες που γραφετε παντου(μπατυρογυφτα ψωρρα κτλ)συμβουλη βγαλτε το μισος απο μεσα σας γιατι σιγουρα θα παθετε καρκινο,δειτε πιο θετικα την ζωη και τελος ΑΝ μπορειτε να γινετε λιγο πιο ΕΛΛΗΝΕΣ μπας και φυγετε απο την αγρια κατασταση που ησασταν στο βουνο οταν ανοιξαμε τα συνορα και ηρθατε Ελλαδα μηπως μπορεσετε να δειτε τα οφελη του Ελληνικου πολιτισμου και της Ελληνικης παιδειας…
    ΥΓ Ο Γεωργιος Καστριωτης ηταν Ελληνας πειτε στους δικους σας να κοψουν τις μαλακιες….

  21. ΕΥΤΑΞΙΑ αν οντως γουσταρεις Σωρρα σε προτιμαμε με τα ραββινια που λες γιατι ρε φιλαρακο προσβαλεις την νοημοσυνη ολων των Ελληνων Εθνικων γιατι δεν εχουν καμια σχεση με Σωρρα ουτε με τους οπαδους του, ο τυπος ειναι απλα αδιαφορος και απατεωνας…Οποτε επειδη εμεις παμε να βγαλουμε κατι θετικο προσπαθωντας να ενημερωσουμε τον κοσμο για την εξαπατηση του κατεστημενου και των παπαδων αιωνες τωρα οσον αφορα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ και την σχεση Χριστιανισμου Ελλαδος και εσυ δυστυχως εισαι ενας ανθρωπος που θελει να μαθει αλλα κοιταει σε απατεωνες που βρηκαν πατημα στην δικη μας πλευρα η κανε μια μικρη προσπαθεια να ενημερωθεις καλυτερα και να αλλαξει αντιληψεις περι Σωρρα και πως σου παρουσιαζει τον Ελληνισμο η σε παρακαλω λεγε λιγοτερα και μην συνδεεις αυτα τα δυο πραγματα(Σωρρα και Ελλαδα) γιατι κανεις μεγαλυτερο κακο απ'οσο νομιζεις δινοντας πατημα στον καθε κοπριτη μεσω του Σωρρα να κραζει τον Ελληνικο πολιτισμο και την θρησκεια του που ειναι γεννημα αυτου του τοπου..
    φιλικα

  22. ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΩΣ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΡΕ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΙΡΗ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ;
    ΨΟΦΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

    1. Ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάζεται στις 25 Απριλίου του 2002 με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών για υπεξαίρεση και απόπειρα πώλησης αρχαίων.

    2. Στις 24 Ιουνίου με την υπ’ αριθμ. δικαστική απόφαση 1302/2005 ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του Βαια Ρούγκλιου καταδικάζονται σε φυλάκιση 8 μηνών έκαστος, με τριετή αναστολή για πλαστογραφία μετά χρήσεως.

    3. Για την ίδια υπόθεση ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του έχουν κι άλλη καταδικαστική απόφαση στις 24 Ιουνίου 2005, πάλι από το Τριμελές Εφετείο Πατρών, αλλά για διαφορετικά αδικήματα. Με την υπ’ αριθμ. δικαστική απόφαση 1303-1304/2005 και οι δύο καταδικάζονται σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών. Ο Αρτέμης Σώρρας για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία και η Βάια Ρούγκλιου, η σύζυγός του, για χρήση πλαστού εγγράφου. Κι αυτό γιατί, όπως αποδείχθηκε στη σχετική εφετειακή δίκη, ο Αρτέμης Σώρρας με πρόθεση προκάλεσε σε άλλον την απόφαση να εκτελέσει την άδικη πράξη της πλαστογραφίας που διέπραξε.

    4. Την καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 28 μηνών σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα επικύρωσε ο Άρειος Πάγος.
    Ο Αρτέμης Σώρρας είχε προσφύγει ενώπιον του ανωτάτου δικαστηρίου ζητώντας να αναιρεθεί η απόφαση.
    Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση για τυπικούς λόγους.
    Η δευτεροβάθμια ετυμηγορία του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημμάτων αφορά στα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της συκοφαντικής δυσφήμησης και της ψευδούς καταμήνυσης από κοινού.

    5. Ποινή φυλάκισης τριών ετών, η οποία είναι εξαγοράσιμη, επέβαλε σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών στον Αρτέμη Σώρρα και στην σύζυγό του, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, σε βαθμό κακουργήματος.

    6. Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του
    – Σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας!
    – Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη

    Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

    Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Παράλληλα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων απο από εγκληματική δραστηριότητα και της ψευδους καταμήνυσης και ψευδορκίας μαρτυρα.

  23. ποιο χαζος πεθαινεις!!!τι σου γραφω και αμεσως απαντας και με επιβεβαιωνεις σε ευχαριστω!
    Τελικα ο Αισταιν ειχε δικιο η βλακεια ειναι απειρη!!
    Μακαρι να σε φωτισειο Θεος σου να φυγεις απο Ελλαδα δεν αντεχουμε αλλους ηλιθιους ΚΑΙ και εσεις οι ΗΛΙΘΙΟΙ δεν αντεχετε αλλο Ελλαδα θα ειναι ενας δικαιος συμβιβασμος,τι λες αμορφωτε φιλε μου στην τελικη απο το 1994 εισαι εδω,ουτε θα μας λειψεις ουτε θα σου λειψουμε…

  24. ΨΟΦΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΟΓΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ.
    ΟΣΟΥΣ ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ Η ΜΠΟΧΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ
    ΠΙΟ ΜΩΡΗ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΩ – ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ – ΠΟΣΟΤΙΚΟ ΕΠΙΡΡΗΜΑ
    ΟΤΑΝ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΥ ΧΟΥΦΤΩΝΕΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.

Comments are closed.