Άδωνις Γεωργιάδης στο Marconi 96,1: Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιοτήτας και τον αφορούν, είπε χαρακτηριστικά: “Εγώ είμαι σκληρός πολέμιος αυτής της κυβερνήσεως και άρα καταλαβαίνω ότι θα
χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να με βλάψουν. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Νομίζουν ότι με βλάπτουν και ο κόσμος που με βλέπει και με παρακολουθεί ξέρει ότι στο τέλος δικαιώνομαι. Ο σκοπός παραμένει, να φύγει αυτή η κυβέρνηση που κάνει μόνο ζημιά”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

https://e-volos.gr

loading...

4 thoughts on “Άδωνις Γεωργιάδης στο Marconi 96,1: Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται

  1. Πολλά γράφονται καθημερινά για τον τηλεπρεζάκια αυτόν και μόνο ότι υπάρχει ο Άδωνις και τέτοιου είδους κλόουν στην τηλεόραση δείχνει το κατάντημα της Πολιτικής…

    Ο Μπουμπούκος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος.

    Ο άνθρωπος που δεν διστάζει να ζητήσει συγγνώμη από όσους εξύβριζέ στο παρελθόν, προκειμένου να τύχει της εύνοιας τους και να ανελιχθεί ως φίδι που ξέρει να αλλάζει το πετσί του, σε ανώτερα αξιώματα. Καραμαλής, Παυλόπουλος, Μητσοτάκης, Σαμαράς, δεν έχει όρια στην αναζήτηση της συγχωρέσης και της πολιτικής σπέκουλας.

  2. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΑΡΟΙ, ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ.!!!

    ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΙΑΩΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=VA71h_KZ1EU&list=TLGGdTNnGP-GcSoxNjA1MjAxOA

    Ε.ΠΑ.Μ. – Ο Δ.Καζάκης στην ΕΡΑ Πάτρας, 15 Μαΐ 2018

  3. ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΘΕΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

  4. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑ ΣΥΡΙΖΑΚΟ ? ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ,ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΕΙΣΤΑΙ ΗΘΙΚΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ Η ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΓΝΟΟΥΝ .ΕΣΥ ΒΕ ΑΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΣΥΡΙΖΟΧΑΦΙΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΧΙΣΙΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ,ΓΙΑ 13η ΣΥΝΤΑΞΗ ,ΓΙΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΣΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ .ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥΣ.

Comments are closed.