ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ (THE MAJESTIC)

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΙΣ 
ΖΩΕΣ ΜΑΣ.




O πολυ γνωστος κωμικος Jim Carrey εχει παιξει σε παρα πολλες ξενες ταινιες.




Εντουτοις για μια φορα στην ζωη του συμμετεχει σε μια πολυ σοβαρη ταινια η οποια αξιζε ολα τα βραβεια Οσκαρ εκεινης της χρονιας. 

 
 
Δυστυχως για μια ακομη φορα επιβεβαιωθηκε οτι ολα αυτα τα βραβεια οπως τα κινηματοκραφικα βραβεια οσκαρ ειναι απολυτως ελεγχομενα.

Για αυτο κατα περιοδους εχουμε τρομερες αδικιες στα εν λογω βραβεια.
 
 
 
 
Ο Jim Carrey υποδυεται τον διασημο σεναριογραφο του Hollywood τον Πετερ Απλετον. 
 
 
Ο Απλετον κατοπιν καταγγελιας διωκεται ως κουμμουνιστης. Πως συνεβη αυτο ;
 
Ακολουθωντας ο Πετερ Απλετον μια όμορφη γυναίκα κατα τα νεανικα του χρονια θα βρεθει σε μια συγκεντρωση αριστερων πολιτικων δυναμεων. 
 
 
Η ενεργεια του αυτη θα τον βαλει στην μαύρη λίστα της επιτροπης σχετικα με τις  “Μη Αμερικανικες Ενεργειες”. 
 
Βρισκομαστε στην εποχη του Μακαρθισμου στην Αμερικη το 1951. 
 
 
Στην επιτροπη την οποια καλειται ο Απλετον να καταθέσει του ζητουν πιεστικα να καταδωσει ονοματα “συντρόφων” του.
 

Σε διαφορετικη περιπτωση του διεμηνυσαν οτι δεν θα ξαναβρει ποτε εργασια στο Hollywood. 
 
 
Εκεινος τα εχει χαμενα και δεν ειναι σε θεση να κανει κατι τετοιο, δηλαδη να γινει καταδοτης.
 
 
Οταν μετα απο ολα αυτα θα τον εγκαταλειψει μεχρι και η φιλη του, συγχυσμενος και στεναχωρημενος θα ξεκινησει για μια βολτα με το αυτοκίνητό του. 
 
 
Κατα την διαρκεια αυτης της βολτας θα εχει ενα ασχημο
ατύχημα καθως επεσε απο μια γεφυρα στην θαλασσα και το επομενο πρωι θα βρεθει σε μια ακτη εχοντας ολικη απωλεια μνημης. 
 
Δεν εφτανε ομως αυτο αλλα η κατασταση θα γινει ακομη πιο περιπλοκη εξαιτιας της ομοιοτητας του με εναν κατοικο της περιοχης. 
 

Οι κάτοικοι θα τον αναγνωρισουν ως τον χαμενο στον πολεμο γιο του Harry Trimble και θα τον υποδεχτούν με τιμες ως ηρωα πολεμου.
 

Διωκομενος και στιγματισμενος ως κουμμουνιστης ο Πετερ Απλετον (Carrey) δεχεται την φροντιδα και την αγαπη μιας επαρχιακης πολης ως μεγαλος ηρωας που πολεμησε για την αμερικη.

 
 
Εκει ο Απλετον θα αρχισει μια νεα ζωη ως ο χαμενος γιος απο τον β παγκοσμιο πολεμο ενος ατομου το οποιο ειναι ο ιδιοκτητης του κινηματογραφου της επαρχιακης πολεως.


Στην πολη αυτη πλεον ο Πετερ Απλετον θα παρει την  θεση του σκοτωμενου στρατιωτη και τοπικου ηρωα του Λουκ για να ξεκινησει μια υπεροχη ζωη.  

 
Η πολη βρισκει τον χαμενο της ηρωα και ο Πετερ Απλετον ως Λουκ θα βρει μια ωραια κοπελα και ενα ονειρεμενο περιβαλλον διοτι ζει σε μια επαρχιακη πολη η οποια ειναι κτισμενη μεσα στην πανεμορφη αμερικανικη φυση.

 
Πανω απο ολα ομως θα βρει καλους ανθρωπους οι οποιοι τον αγαπουν παρα πολυ.  
 
Ξεκινωντας την νεα του ζωη ο Πετερ-Λουκ θα παρει την αποφαση μαζι με τον “πατερα” του να ξανανοιξουν τον κινηματογραφο Μajestic.
 


Στην προσπαθεια του αυτη θα βρει συμπαραστατες ολους τους κατοικους απο την επαρχιακη πολη οι οποιοι βοηθουν σε ολες τις επισκευες και σε οτι αλλο χρειαζεται για να ειναι σε θεση να ξανανοιξουν τον παλαιο κινηματογραφο.
Η βοηθεια των κατοικων ειναι αφιλοκερδος. 

Μοναδικες και πολυ ανεκτιμητες στιγμες ζωης οπου βλεπουμε την αγαπη, την φιλια, την ανθρωπια, και την δημιουργια σε ολους τους το μεγαλειο.
 
Πολυ αγαπη και διαθεση για ζωη. 


Ενδιαμεσα ο Πετερ ως Λουκ προσπαθει να ερθει κοντα με την κοπελα του με την οποια τους ειχε “χωρισει” ο πολεμος και η εξαφανιση του.
 

Ανεπαναληπτες στιγμες ζωης του ζευγαριου στον Φαρο εξω απο την πολη.
Παρα την πολυ μεγαλη αγαπη και την θαλπωρη απο ολους τους κατοικους της πολης ο Πετερ Απλετον ειναι αδυνατον να θυμηθει το ποιος ειναι. 


Σε μια απο τις ταινιες απο τις πρωτες τις οποιες επαιξε ο επαρχιακος κινηματογραφος ετυχε να ειναι και η δικη του.
 

Παρακολουθωντας την ταινια ο Πετερ Απλετον θα αρχισει να θυμαται τους διαλογους μεταξυ των
ηθοποιων. 
 

Με αυτον τον τροπο θα επανελθει η μνημη του και θα θυμηθει οτι δεν ειναι ο τοπικος ηρωας πολεμου ο Λουκ αλλα ειναι ο γνωστος σεναριογραφος του Hollywood ο Πετερ Απλετον.
 
Απο το  σημειο αυτο της ταινιας ξενινα το μεγελο ηθικο μεγαλειο. 
Για να μην κανει κακο ο Απλετον στην υγεια του πολυ αρρωστου ηλικιωμενου τον οποιο νομιζε για πατερα του, δεν θα πει την αληθεια.
 
Ομως επειτα απο λιγο διαστημα θα ανακαλυψουν οι αρχες τον Πετερ Απλετον οπου εκει θα του επιδωσουν κλιση ωστε να παρουσιαστει εκ νεου στην επιτροπη δεοντολογιας.
 
 
Η πολη ξαφνικα χανει την ζωντανια και τον μεγαλο ενθουσιασμο της ενω επικρατει θλιψη-απογοητευση απο τα πολυ αναπαντεχα νεα.
 
Κυριολεκτικα η απογοητευση αρκετων κατοικων της πολεως ειναι τεραστια, καθως καποιοι πιστευαν οτι ο Απλετον σκοπιμα τους εξαπατησε.
 

Ο Π. Απλετον θα ξεκινησει για να παει να απολογηθει ενω λιγο πρωτου να επιβιβαστει στην αμαξοστοιχια θα τον περιμενει ο πατερας της κοπελας του, για να του δωσει ενα γραμμα του πραγματικου Λουκ, ενα μεταλειο πολεμου και ενα βιβλιο με τους αμερικανικους νομους. 
 
Κατα την δευτερη του απολογια για να εξαγνιστει απο τον κουμμουνισμο θα επρεπε να εδινε καποια ονοματα αλλων ατομων ως κουμμουνιστες αλλα και να πει οτι επιθυμουσε η επιτροπη. 
 
Ολο αυτο το διαστημα το οποιο ο Πετερ Απλετον που ηταν αγνουμενος και με αμνησια ειχε αρχισει να αλλαζει ριζικα ο χαρακτηρας του. 
 
Η ολοκληρωση αυτη θα γινει οταν ο Απλετον θα διαβασει το γραμμα του πραγματικου Λουκ προς την κοπελα του, που τωρα ηταν πλεον δικη του κοπελα. 
 

Ο Απλετον οταν θα παρουσιαστει  στην αρμοδια επιτροπη θα ειναι πλεον ενας αλλος ανθρωπος.
 
Κατ ουσιαν η παραμονη του στην μικρη επαρχιακη πολη η παρα πολυ ζεστη-ανθρωπινη συμπεριφορα,η κοπελα αλλα και οι ενοχες που αισθανοταν για αυτη  την ατυχη καταληξη θα αλλαξουν πλεον την ζωη του.


Καταλυτικο ρολο θα εχει η αναγνωση του γραμματος που θα διαβασει μεσα στο τρενο.


Παρα τις πολυ επιμονες και αυταρχικες προσπαθειες της επιτροπης η οποια συνεδριαζε σε δημοσια
ακοραση, ο Απλετον ανεφερε οτι εκεινος δεν ειχε ποτε πολιτικες πεποιθησεις και οτι ακολουθησε αυτην την κοπελα που ηταν κουμμουνιστρια διοτι την ηθελε για σεξ.
 
Ακομη ειπε οτι ποτε δεν ηταν γεναιος σαν τον Λουκ Τριμπλε και το μονον το οποιο ηθελε ολα αυτα τα χρονια ηταν να ζησει την ζωη του και να μην σκοτωθει.
 

O Aπλετον θα πει οτι το θεμα δεν ειναι εαν ειναι η οχι εκεινος κουμμουνιστης. 
 

Συνεχιζοντας και απεθυνομενος προς την επιτροπη θα αναφερει οτι εκεινος δεν ειναι σαν τον Λουκ τον μεγαλο σκοτωμενο ηρωα της επαρχιακης πολεως η οποια τον φιλοξενησε οταν επαθε αμνησια.
 

Ο Απλετον εξεφρασε την απορια τι θα ελεγε στην επιτροπη εαν ζουσε ο νεκρος ηρωας πολεμου ο Λουκ ; 
 

Εαν ο Λουκ ηταν ζωντανος θα τους ελεγε οτι αυτη η αμερικη η οποια εκπροσωπειται σε αυτην εδω την αιθουσα απο την επιτροπη δεν υπαρχει απολυτως καμια περιπτωση να ειναι η αμερικη για την οποια πολεμησε και πεθανε εκεινος (Ο Λουκ Τριμπλε).
 
 

Επισης θα ελεγε ο Λουκ, οτι η αμερικη σας ειναι πολυ μικρη και πικροχολη, ομως η πραγματικη αμερικη ειναι μεγαλη και δινει φωνη και δικαiωματα σε ολους τους αμερικανους πολιτες.
 
 
Εσεις εδω στην επιτροπη ειπε ο Απλετον θα πρεπει να εξηγησετε στον Λουκ και σε ολους οσους πολεμησαν που ειναι η δικη τους, η πραγματικη αμερικη. 
 
 
Στην  συνεχεια θα βγαλει το μικρο βιβλιο με τους νομους και θα διαβασει οτι το κονγκρεσο βαση του αμερικανικου συνταγματος θα πρεπει να σεβεται τα δικαιωματα των αμερικανων πολιτων. 
 
Το αμερικανικο συνταγμα δεν το κανουν τα χαρτια αλλα οι ανθρωποι σαν τον Λουκ και ολα τα παιδια της επαρχιακης πολης Λουσον οι οποιοι πολεμησαν και πεθαναν για την αμερικη.
 
 

Μετα απο αυτον τον μεγαλειωδη λογο αποθεωθηκε o Aπλετον απο ολους οσους βρισκοταν στην αιθουσα αλλα και ολους οσους παρακολουθουσαν ζωντανα απο την τηλεοραση.
 

Στην συνεχεια θα προσπαθησει να συνεχισει την παλαια του ζωη ως σεναριογραφος του Hollywood/

Ομως καταλαβε οτι πλεον αυτη η σαπια και αχαρη ζωη οτι δεν τον εκφραζει. 
 
Κυριολεκτικα ενιωθε να πνιγεται και να υποφερει παρα πολυ απο την επωνυμη ζωη και το life style του hollywood. 
 
Ολες αυτες οι καταστασεις, η σαπιλα τα παρασκηνια, η σεξουαλικη διαφθορα, τα οργια, η ψευτικη επωνυμια διαπιστωσε οτι δεν κανουν για εκεινον και οτι πανω απο ολα δεν ειναι το παν στην ζωη ενος ανθρωπου.
 
Καταλαβε  οτι ολα αυτα εκτος απο καταστροφικα δεν μπορουν να γεμισουν την ζωη ενος πραγματικου ανθρωπου.
 
Ειδε ξεκαθαρα πλεον οτι δεν μπορουν να δωσουν κανενα απολυτως νοημα στις ζωες των φυσιολογικων ανθρωπων.
 


Κατα την διαρκεια μιας συναντησεως για ενα νεο σεναριο ο Πετερ Απλετον θα τα παρατησει ολα και θα σηκωθει να φυγει.
 

Αντιληφθηκε οτι η ζωη στην φυση, διπλα σε καλους ανθρωπους, οπως και οι ζεστες αληθινες ανθρωπινες σχεσεις σε μια επαρχιακη πολη οπως αυτη την οποια εζησε για λιγο ειναι πιο πολυτιμες απο ολα τα πλουτη του κοσμου και ολες τις “δοξες”.


 
Προτιμησε λοιπον αντι για ενας πολυ διασημος σεναριαγραφος να ειναι ενας απλος ιδιοκτητης ενος επαρχιακου κινηματογραφου.


Ο Απλετον διοτι ειχε καλα στοιχεια στον χαρακτηρα του βρηκε την δυναμη να περασει στην αληθινη ζωη. 

Σε αυτο συνεβαλαν και οι νεοι του φιλοι.  
 
Κατα την επιστοφη του πλεον για μονιμη διαμονη στην επαρχιακη πολη θα τον υποδεχτουν ολοι οι κατοικοι με τιμες ηρωα. 
 
 
Μοναδικες στιγμες ποιοτητας-ηθους για το πως ενας ανθρωπος ο οποιος δεν ειχε υψηλες αρχες μεσα απο την κατα συμπτωση γνωριμια του με τους κατοικους μιας επαρχιακης πολης θα αλλαξει για παντα την ζωη του και τις προτεραιοτηττες του.
 
Μην ξεχνατε οτι βρισκομαστε στο στος 1951 τοτε που ακομη δεν ειχαν αλλοιωθει ολοι οι αμερικανοι.
 
Μεσα σε ολα τα προαναφερομενα συνυπολογιστε οτι σε αυτην την επαρχιακη πολη τον περιμενε να γυρισει μια κοπελα σοβαρη και ηθικη για να παντρευτουν. 


Ο νεοταξικος τροπος ζωης ειναι πολυ κενος και σαπιος. 
 
 
 
Αφηνει ολους τους ανθρωπους αδειους απο συναισθηματα και ηθικες αξιες. 
 
 
Οσοι το αντιληφθουν αυτο απομακρυνονται παρα πολυ γρηγορα απο αυτη την παρακμιακη κατασταση. 

Οταν φυγουν μεσα απο αυτην την σαπιλα τοτε γεμιζουν οι ψυχες τους αρμονια και ζωη με ολα τα μοναδικα ανθρωπινα συναισθηματα. 
 
 
 
Δυστυχως η συντριπτικη πλειοψηφια αυτην την εποχη αγεται και φερεται με βαση αυτα τα οποια θα καθορισει η νεοταξικη μοδα. 



Τα αποτελεσματα ειναι ολεθρια για το Ελληνικο εθνος.
 
 


 
Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ.
 
Ο Ιησους Χριστος μας εδωσε την ζωη την ελευθερια και την ευλογια να ζουμε ειρηνικα με υψηλες ηθικες αξιες μεσα στην φυση, διπλα σε ανθρωπους οι οποιοι μας στηριζουν και μας αγαπουν. 
 
 
 
Μην ξεχνατε ότι τα παντα είναι ενεργειες, είναι πραξεις ανθρωπων, καθως ο θεος μας εδωσε την απολυτη ελευθερια από υπερτατη αγαπη για τα δημιουργήματα του (τους ανθρώπους) να κανουν ότι θελουν, για αυτό δεν εχει καμια σχεση με της ανθρώπινες πραξεις. 
 
 
 
Ο θεος είναι αγαθος (καλος) και στον αγαθο δεν υπαρχει μεσα του καμια απολυτως κακια, κανενα απολυτως μισος, καθως ο θεος είναι ο απολυτος υπεύθυνος μονον για ότι καλο συμβαινει, στο συμπαν (Αριστοκλης-Τιμαιος). 
 
 
 `

Διοτι ο θεος μας, είναι ο θεος της δικαιοσυνης, της ομορφιας, του καλου, της αγαπης, της ταξεως. ο θεος εχει σχεση με κάθε τι το κατά φυσιν. 
 
 
 
Αντιθετα ο Εωσφορος ο απολυτος “θεος” της αδικιας, της καταστροφης, του μισους, του ψευδους, της αταξιας, ο εωσφορος ειναι υπεύθυνος για κάθε παρα φυση πραξη.
 
 
Αυτος είναι υπεύθυνος για κάθε τι κακο που συμβαινει στο συμπαν, για κάθε τι κακο που συμβαινει στην γη. 
 
 

 
Σκεφτείτε το εξης, ποιος ανθρωπος δικαιος, ηθικος, γεναιος,θα ηθελε για θεο του, έναν θεο εκδικητικο, βρωμικο, που δινει “δοκιμασιες”, συμφορες σε αθωους ανθρώπους, σε αθωα παιδια, μεχρι τελειωτικου αφανισμου, μεχρι θανατου. 
 
 
 
Επειτα ποια θα ηταν η διαφορα του με τον εωσφορο; 
 
 
Aπολυτως καμια. 



Ειναι λοιπον τελειως αδυνατον ο θεος που μας εδωσε την ζωη, την ελευθερια, την υγεια, την φυση, της θαλασσες, τα δαση, τα ζωα, τα πτηνα, ο θεος που σταυρωθηκε από αγαπη για εμας, να κανει τοσο φτηνες, να κανει τοσο βρωμικες πραξεις. 
 
 
 
 
Στο σημειο αυτό να αναφερω ότι δεν θα ηταν ηταν απιθανο να εδινε ο θεος καποιες δοκιμασιες στο μετρο του δυνατου για κάθε ανθρωπο ώστε να τον βοηθησει να γινει καλυτερος.
 
Ομως σε καμια περιπτωση δεν θα ηταν αιτια για τον βασανισμο, για την καταστροφή, για τον θανατο αθωων ανθρωπων,ειτε αθωων παιδιων.
 


Εμεις οι Ελληνες θα ειμαστε παντοτε δεμενοι με την φυση και τις ομορφιες της, όπως και με τα ζωα. 
 
 
Γιατι αυτο μας διδαξαν οι Αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι που ηταν οι προγονοι μας.
 

Η φυση είναι μεσα στα γονιδια μας. 

 
 
Για αυτό θα λατρεύουμε υπερμετρα την φυση και θα θαυμαζουμε (δοξάζουμε) τον Θεο που την δημιουργησε. 

 
Ολα αυτά για το μοναδικο μεγαλειο ζωης, ψυχης και πνευματος που μας προσφερει ο δημιουργος μεσα απο τα δαση, της θαλλασες και τα ζωα.
 
Στον αντιποδα για αυτους τους λογους οι νεοταξιτες, πρατουν το αντιθετο και καταστρεφουν την φυση από θανασιμο μισος προς τον δημιουργο Θεο . 
 


Επισης για τους ιδιους λογους κακοποιουν και σκοτωνουν ζωα, με μεγαλη χαρα . 
 
 

Οι νεοταξιτες μαζευουν τον κοσμο σε πολυ αχαρες τσιμεντουπόλεις, για να χανει η ψυχη του Ελληνα 
την επαφη με το θειο, την επαφη με την αρμονια της φυσεως, που δυναμωνει το μυαλο και την ψυχη, και σε κανει χρησιμο ανθρωπο για την κοινωνια,. 
 
 


Η φυση σε κανει τιμιο, γεναιο, ηθικο, ανθρωπο, σε συνδιασμο παντοτε με την απαραιτητη παιδεια, και την σωστη μουσικη.
 


Για να νιώσετε το απολυτο θεικο μεγαλειο, για να γινετε ακομη  καλυτεροι ανθρωποι ελατε κοντα στην φυση.
 
 

Ασχολειθειτε με σπορ και δραστηριότητες που γινονται στην φυση (θαλασσα, βουνο), να παρετε 
ένα σκυλο εάν γινεται.  
 
 
 
Επισης και στα ομαδικα αθλήματα τοπικου επιπεδου, οπως στο αθλημα του ποδοσφαιρου να επιλεξετε ομαδες τοπικου πρωταθλήματος,που εχουν γηπεδο μεσα σε δασος. 
 
Μεσα στην φυση βρίσκονται οι πραγματικοι θησαυροι της ανθρωπότητας, και όχι μεσα στα αχρηστα υλικα αγαθα.
 
.
Ο αθλητισμος μεσα στην φυση είναι οπωσδήποτε αντίβαρο στην μαστιγα του συγχρονου τρόπου ζωής της νεας ταξης και στην εξάπλωση της.
 
 
 
Ολες οι  βασικες πτυχες του ανθρωπινου χαρακτήρα οπως ειναι το ηθος, η συμπεριφορα, η 

σκεψη, η ικανοτητα, τα υγιη συναισθηματα, το θαρρος , η καλοσυνη και αλλα, αναπτυσονται μεσα από την αθλητικη δημιουργια και την φυση.
 
 
 
 
 
Η φυση προσφερει τα παντα σε εναν ανθρωπο αυτο διοτι τον λυτρωνει, εξευγενιζει, ισορροπει, καλλιεργει ηρεμει και ομορφαίνει τις ανθρώπινες ψυχές, τις γεμίζει με αγαπη για τον συνάνθρωπο, την ζωη και κάθε τι ωραίο. 
 
Μεσα απο την φυση παιρνεις ενεργεια και εισαι σε θεση να αντιμετωπισεις καλυτερα ολες τις δυσκολιες της ζωης.
 


Για να εισαστε σε θεση να εφαρμοζετε ενα απο τα μεγαλυτερα αξιωματα του υπατου των φιλοσοφων ελατε κοντα στην φυση.
 

Αξιος τιμης σε μια πολη ειναι οποιος δεν αδικει. 
 


Ομως ολα τα αξιωματα και τις τιμες μιας πολεως , της
αξιζουν οσοι σταματουν τις αδικιες.(Αριστοκλης-νομοι).


ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ.
 
 
Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο “μυστικο ” επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. 
 
 
 
 
 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων και της σωστης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα, από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους ), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
 
 
 
 
 
 
 
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
 
 
 
 
 
 
 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 
 
 
 
 
Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.
 
 
 
 
 
 
Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 
 
 
 
 
 
 
 
Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 
 
 
 
 
 
Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 
 
 
Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 
 
 
Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. 
 
 
 
Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. 


Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 
 
 
Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας. 
 
 
 
Ακομη και ο Αλεξανδρος με πολύ εμπειρους και με πολύ περισσοτερους στρατιώτες και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος  πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.
 
 
Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
 
 
Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. 
 
 
 
Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας
 
 
 
 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Μουσικά σχολεία.
loading...

27 thoughts on “ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ (THE MAJESTIC)

  1. ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ. ΚΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΚΑΡΕΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΣΟΥ ΘΕΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΕ.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.

  2. ΣΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ .."ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΕΣ" .,

    ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΜΙΑΣ…"ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ", ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ. ΑΠΛΩΣ…"ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ" ΣΑΝ…"ΕΥΤΑΞΙΑΣ", ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ…"ΨΑΧΝΕΣΤΕ"…

    ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ Ο…"ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ", ΑΛΛΑ ΔΙΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ …ΑΚΟΜΑ, ΟΥΤΕ Η ΜΙΑ ΤΟΥ…"ΠΑΠΑΡΟΤΡΙΧΑ"…. ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ…

    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ "ΕΣΑΣ" ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ…"ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ" ΓΙΑ ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?

    ΑΚΟΜΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΙ…"ΠΟΛΕΜΑΝΕ" ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?

    ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο "ΣΩΡΡΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΠΟΥ "ΚΑΤΑΦΕΡΕ" ΝΑ…"ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ" ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΘΕΣΜΟΥΣ" ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ? "ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ" ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΩΣΗ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ", ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, "ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ" ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ "ΝΤΡΑΓΚΙ" ΚΑΙ ΤΗΝ κ. ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ …"ΔΙΩΞΕΙ" ?…

    ΜΑΛΛΟΝ…"ΛΗΓΜΕΝΑ" ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ…"ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ"…

    Η' ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ…"ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ" ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ …"ΕΜΦΑΝΙΣΗ" ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ…"ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ" ?…

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ,ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΑΝ ΟΧΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΥΠΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΤΑ 200 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

    ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΒΟΥΝΟ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ,ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ «ΟΛΟΙ» ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ…!!!

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΝΤΠ ΜΕ ΥΠΑΡΞΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ….

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ…
    ΕΧΕΙ 15ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ….!!!!!

    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
    ΑΡΘΡΟ 196 ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

    http://www.dsa.gr/e-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-196-%

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  3. Ανώνυμος4 Μαΐου 2018 – 10:11 μ.μ.
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΤΑ 600 TRIS $$$$$$ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑ ΟΣΟΙ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΣΕ 9666 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ MASTER CHEF ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟ SURVIVOR ΣΤΟ DANCING WITH THE STARS ΣΤΟ POWER OF LOVE ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΧΤΙΣΩ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΝΩ Ο ΘΕΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΣΚΟΡΠΙΖΩ ΤΑ TRIS

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΝΩ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  4. ΕΥΤΑΞΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΖΑΛΙΣΕΣ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  5. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ..

    ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ (όχι κομμα) ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ…!!!!

    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/09/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9AH%CE%A1Y%CE%9E%CE%97-%CE%95%CE%A3%CE%A5-%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%9F.pdf

    ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΔΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ Η ΕΙΧΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ,ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΔΗΜ,ΤΕΛΗ,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ..,,ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ…!!!

    http://dimoi.oramaellas.gr/project-ellas

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  6. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ

  7. EYTAΞΙΑ μαs επρηξεs τουs ΟΡΧΕΙΣ!!

    Γιωργοs Π

  8. ΕΥΤΑΞΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΜΟΝΗ

    ΤΣΙΠΡΑΣ

  9. ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ.

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ…

    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΡΑΜΙΔΑΡΙΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΞΑΝΑ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…

    ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΕΣΚΑΒΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…

    ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ,ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΒΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ/ΕΜΦΥΛΙΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ/ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΗΤΑΝ ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ…

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΤΑΝ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ…

    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΡΑΒΒΙΝΙ??

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  10. ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ.

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ…

    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΡΑΜΙΔΑΡΙΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΞΑΝΑ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…

    ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΕΣΚΑΒΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…

    ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ,ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΒΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ/ΕΜΦΥΛΙΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ/ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΗΤΑΝ ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ…

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΤΑΝ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ…

    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΡΑΒΒΙΝΙ??

  11. EΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΕΕΠ ΕΛΑ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ?…ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΠΗΡΕ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΕΝΑ ΓΗΡΑΛΕΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜAΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΥΠΑΡΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣΚΟΤΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΓΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ''ΠΙΤΑΓΗ'' ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΞΩΦΛΑΕΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ.
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΠΙΤΑΓΗ'' ΕΝΑ ΤΣΑΠΕΛΟΣΗΜ ΟΠΩΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 900 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?…ΚΟΙΤΑ ΑΡΓΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ. ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΔΟΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ? ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ? ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ 10αρια ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΩΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΜΙΣΗΗ ΩΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΛΕΝΕ ΧΟΡΕΥΕΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΚΕΡΝΟΥΝ ΜΠΥΡΕΣ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΜΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΡΙΣΤΕ 3 ΜΠΥΡΕΣ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΩΦΛΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΨΗΝΕΤΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΠΕΛΟΣΗΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ''ΠΙΤΑΓΗ'' ΑΙΝΤΕ ΤΥΧΕΡΕ ΚΙ'ΕΣΥ ΣΩΘΗΚΕΣ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΣΚΑΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΒΑΛΤΕΕ ΒΑΛΤΕ ΕΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ….ΧΜΜ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟς ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΚΑΤΙ ΨΥΛΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΖΩΣΑΝΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΦΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ?…ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΣΑΠΕΛΟΠΙΤΑΡΙΔΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΡΩΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ, ΑΛΛΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΗΤΡΟΣ ΟΧΙ ΟΧΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΩΝΩ ΘΑ ΕΛΘΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ Ε ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΩΡΑΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΠΕ ΑΜΑ ΕΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΓΙΟ ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΩ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΣΙΚΑ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΧΧΧ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΙΛΙ ΠΑΝΑΘΕΜΣΕ ΧΑΑ ΧΑΑΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΞΕΡΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥς ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΑΚΟΥΣ ΤΣΑΠΕΛΟΣΗΜΑ,ΚΑΙ ''ΠΙΤΑΓΕΣ'' ΠΑΛΙ ΚΟΛΥΒΑ ΘΑ ΦΑΜΕ…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ Ε ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΙΓΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΕΚΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΑ…ΒΕΒΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ Ο ΜΑΣΤΡΑΚΟΥΛΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΚΟΥΣΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΣΑΠΕΛΑ ΤΗΝ ΤΣΑΠΕΛΑ ΕΓΙΝΕ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΣΑΜΠΡΕΛΑ….ΠΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΧΑΑΑΧ ΧΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛO ΚΛΕΙΝΩ…salom….salom..

  12. Ευταξία έχεις πρόβλημα…τα επικίνδυνα παιχνίδια του μυαλού… και η εμμονή οδηγεί στην εξιδανίκευση. Δεν αξίζει το κόπο να οδηγηθείς στο τρελάδικο για ένα
    άτομο που πάσχει ..

  13. ΕΤΡΕΞΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ.

    ΟΥΤΕ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΒΑΡΑΝΕ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΑΡΩΝ…!!!

    ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΙΑΛΤΗΣ Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ….
    =====================================

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΕ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ,ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΟΝΤΙΑ…

    "ΚΥΡΙΟΙ" ΔΗΜΑΡΧΟΙ…!!!!

    Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ…

    ΟΛΟΙ "Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ε Τ Ε",ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΜΩΝ,ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΠΕΡΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 15ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ….

    ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΞΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΕΣΥ. ΜΕ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΒΕΣΤΕ…!!!!

    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ???

    ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ Η ΜΝΗΣΤΗΡΑΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΔΗΜΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑΣ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΓΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΗΘΕΙΑ…??

    ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΨΕΛΙΣΕΤΕ ΛΕΞΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ??
    Απάντηση

  14. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ????

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .!!!!

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΕΠΕΦΤΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ…

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΘΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΒΥΖΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ..

  15. μπρρρρρρρρρ τωρα ολοι οι εβραιοι απο το φοβο τους σε χεσανε μπρρρρρρρρρρρρ

    ευκλανιος

  16. χχχχχχχχχχχχχχχχχχ φτου φτυνουμε το γαλα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα

  17. ανεκδοτο

    αν ο δικαστης ειχε χιουμορ θα εκανε τη ποινη του Σωρρα και της συζυγου του εξαγορασιμες για 600 δις

  18. ανεκδοτο

    -Κυριε Σωρρα καταδικαζεστε σε 8 χρονια φυλακιση χωρις αναστολη
    -Ποιος το λεει αυτο;
    -Ο δικαστης
    Σώρρας – Εχεις αποδειξεις;

  19. σιγα μη το φτυσεις
    ολο το γαλα ασε και
    λιγο να το φτυσεις
    οταν θα σε βασανιζει
    ο ευταξιας το παιδι
    λαστιχο!!!

  20. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΙΘΗΚΟΛΙΑΚΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ…

    ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ….

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΦΙΔΑΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ…

    ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ??
    ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ…

    ΕΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ??
    ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ Μ@ΛΑΚΑ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??
    ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΛΑ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/2017 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ON LINE 84 ΧΩΡΕΣ??

    ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΩΩΩΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥΣ,ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…

    ΕΛΑ ΕΔΩ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΩΡΑ,ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ..!!!
    ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΤΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  21. ΓΙΑ ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ…
    ————————-
    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ..

    ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ

    …ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ..!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    EYTAΞΙΑΣ

  22. Ανώνυμος4 Μαΐου 2018 – 9:01 π.μ.
    {ΕΥΤΑΞΙΑ} ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΠΑ

    ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΝΑ ΣΕ ΧΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΑΦΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

    ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ————————
    "ΕΚΕΙ" ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, …"ΗΜΟΥΝ" ΚΙ' ΕΔΩ ΠΟΥ…"ΕΙΜΑΙ", Θ' 'ΡΘΕΙΣ"…

    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΚΤΑ

    Απάντηση

    Ανώνυμος4 Μαΐου 2018 – 3:00 μ.μ.
    Ο Αρτεμηs Σωρραs διαγραφει απο την"Ελληνων Συνελευσιs"οσουs εδωσαν το παρον στο Συλλαλητηριο στη Θεσσαλονικη!
    "Τωρα αποκαλυπτεται το αληθινο του προσωπο του Σωρρα"Λενε και τον καταγγελουν οτι ειναι Ναζιστικο Μορφωμα!ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ…
    indobserver.blogspot.gr/2018/01/blog-post_636.html
    Ποια ειναι η συζυγοs του Αρτεμη Σωρρα που καταδικαστηκε μαζι του[εικονεs]
    iefimerida.gr/news/325678/

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    Απάντηση http://www.ksipnistere.com/2018/05/h-ba.html#comment-form

  23. ΩΩΩΩΧΧΧ ΤΑ ΝΕΦΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΓΕΛΩΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΑΝ ΠΑΛΙ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΠΙΘΗΚΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΚΛΑΣΙΑΣ ΧΟΟΟΧ ΧΟ ΧΟ ΧΟΧ ΟΧΧΧΧΧΧ

  24. Κυριε Σωρρα (ρωτησε παλια ο δημοσιογραφος Σροιτερ τον καταζητουμενο πλεον μπατιρογυφτο) εδω εχουμε ενα χαρτι απο την εφορια που λεει οτι χρωστατε τοσα λεφτα και εσεις μας μιλατε για τρισεκατομμυρια ενω δεν εχετε πληρωσει αυτα τα λιγα που ωφειλετε τι λετε επ'αυτου? Ποιος το λεει αυτο? εχει υπογραφη δικη μου? οχι το λεει η εφορια…θα σας κανω μυνηση θα σου κανω μυνηση….θα μου κλασεισ τα Αρχιδια του απαντησε ο ΣΡΟΙΤΕΡ και ο κακοποιος απατεωνας σκατογυφτος εβγαλε μονο ενα ξερο Εεε? και πηρε τον βρωμοκωλο του και τσακιστηκε απο το στουντιο

  25. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΜΠΑΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ?…ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΥΦΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ…ΣΑΝ ΤΙ ΕΙΠΕΣ?…ΣΑΝ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ,ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ

  26. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΞΑΝΑΕΥΘΗΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΙΓΓΑΝΟ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

Comments are closed.