Στη Βουλή το Jason- Αντιγόνη για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια

Αποχώρησε επιδεικτικά κατά την ομιλία του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κ.Κατσίκη- Πρόκειται για το πρώτο άτομο που προσέφυγε δικαστικά ώστε να διαγραφεί το φύλο του από την ταυτότητά του και να γίνεται αναφορά σ΄αυτό στο ουδέτερο γένος
Στην Βουλή βρέθηκαν σήμερα αρκετά μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας μεταξύ των οποίων και το Jason – Αντιγόνη Dane προκειμένου να παρακολουθήσουν την συζήτηση του νομοσχεδίου που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να γίνουν ανάδοχοι γονείς αλλά και να ασκήσουν πιέσεις στα μέλη της πλειοψηφίας ώστε να υπάρξουν νομοτεχνικές βελτιώσεις.

Ωστόσο, η τοποθέτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη που χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία ως έγκλημα αντίστοιχο της παιδοφιλίας φαίνεται πως εξόργισε το Jason – Αντίγονη που αποχώρησε από τα θεωρεία της Ολομέλειας ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Η παρουσία πάντως του γνωστού μέλους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας δεν πέρασε απαρατήρητη όχι λόγω των μακριών μαλλιών και της περιποιημένης γενειάδας αλλά κυρίως λόγω του εντυπωσιακού ροζ φορέματος με το βαθύ ντεκολτέ.

Η παρουσία πάντως των ΛΟΑΤΚΙ εκπροσώπων αναμένεται να είναι πιο εντυπωσιακή κατά την αυριανή συνεδρίαση οπότε και θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία των προωθούμενων διατάξεων

loading...

8 thoughts on “Στη Βουλή το Jason- Αντιγόνη για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια

  1. ΡΕ , Εκεί μέσα στη Βουλή. είστε Σοβαροί,; ή σας αρέσει να βλέπετε το πως περπατάνε κουνιόντας τον,….. Ανώμαλό τους,,,,
    Δεν Έχετε καθόλου Σοβαρότητα;

  2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ….ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ?ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ?ΒΡΩΜΙΑ,ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ?ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ………….

  3. ααα ρε ξυλο με την μηχανη που λειπει κακομοιρικα,και μετα καποιοι μιλανε για εκλογες με τετοια ανωμαλια μεσα στο ιδιο κρατικο μηχανημα,στρατιωτικη χουνταρα θελετε ρε και ΕΑΤ ΕΣΑ σε 24ωρη βαση.

  4. Τα λόγια είναι φτώχεια…. μόνο Χρυσή Αυγή.

  5. Τι λοατκι και μαλακιες παλιοπουστρας είναι τσάμπα τι χαρά που έκανε ο πατέρας του όταν του είπαν ότι απόκτησε γιο που να ξερε τι θα του βγει

  6. τωρα ηρθε και εδεσε το συκο ηταν κατι που ελειπε απο τη βουλη του συριζα ανελ

  7. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ
    ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ !!!

  8. ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ…………..
    ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΤΩΡΑ ,ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ….ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑ, ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑ,ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑ….ΕΚΡΑΖΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ!!!!!!!!!!!
    ΜΙΛΗΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΘΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΪΔΡΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΛΥΤΑ . ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΩΣ??????
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ???????
    ΤΟΛΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΟΝ???????
    ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑΤΕ????????
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ……………….

Comments are closed.