Game of Love: Οταν η «δράση» στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής γίνεται reality στην ελληνική τηλεόραση!

Λεσβιακά φιλιά και διαχύσεις μεταξύ των γυναικών, αγκαλιές και φιλιά μεταξύ των υποτίθεται «δεσμευμένων» ζευγαριών με τους singles ή και μεταξύ τους, άγνωστοι μέχρι χθες κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι
και θωπεύει ο ένας το άλλον και άλλα πολλά που είδαμε και ακόμα περισσότερα που θα δούμε στο «κοινωνικό» ριάλιτι του Ant1 που εδώ και τρεις ημέρες έχει αφήσει… άφωνους τους τηλεθεατές.

Γιατί; Γιατί εκεί που η ανταλλαγή συντρόφων, το swinging, κάποτε ήταν ένα «επτασφράγιστο» μυστικό κάποιων ζευγαριών, τώρα όχι απλά δεν είναι μυστικό, αλλά μια ολόκληρη χώρα παρακολουθεί τις σεξοπεριπέτειές τους σε ένα ξενοδοχείο-φάντασμα στο Ναύπλιο.

Στο 1ο επεισόδιο, ο Χάρης Χριστόπουλος μας σύστησε τα 4 ζευγάρια που συμμετέχουν στο “The Game of Love” και τα οποία αποχωρίζονται μεταξύ τους κατά την είσοδό τους στο σπίτι.

Έντονες στιγμές συγκίνησης για τα ζευγάρια κατά τον αποχωρισμό. Νομίζεις ότι πάνε στο… μέτωπο οι άνδρες των ζευγαριών…

Στη συνέχεια, γνωρίζουμε και τους singles, τους αδέσμευτους, επί το ελληνικότερον, που μπαίνουν στο παιχνίδι με άγριες διαθέσεις.

Ο Χάρης Χριστόπουλος αναθέτει και την πρώτη αποστολή αποπλάνησης του “The Game of Love” σε μία παίκτρια για… 500 ευρώ! Η επιτυχία αποστολής είναι να «κλέψει» (πολύ δύσκολο, όντως) ένα ερωτικό φιλί στο στόμα από έναν παίκτη!

Κι εκεί που είναι δεσμευμένη κι ερωτευμένη με τον αρραβωνιστικό της αρχίζει να… τρίβεται και να θωπεύεται με τον σύζυγο της… άλλης! Η οποία χαριεντιζόταν με έναν άλλο… «δεσμευμένο» και πάει λέγοντας!

Δείτε την απόπειρα «κλοπής» του φιλιού:

Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές:

Ηδη ξεχώρισαν ο Γιάννης με την, εντυπωσιακή, είναι γεγονός, Μολδαβή, Μικαέλα

ΜΙΚΑΕΛΑ: «Ονομάζομαι Μιχαέλα Σκορτα! Είμαι 24 ετών και κατάγομαι από την Μολδαβία! Σπούδασα παιδαγωγικά. Τον ελεύθερο χρόνο μου συνήθως τον αφιερώνω στη μανούλα μου και την σκυλίτσα μου που είναι οι αδυναμίες μου και, φυσικά, οι κολλητές μου. Το γυμναστήριο εννοείται πως δεν λείπει απ’ τη ζωή μου και στο παρελθόν έπαιζα για χρόνια βόλεϊ! Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε μέσω της κολλητής μου. Το κοινό μας στοιχείο είναι το χιούμορ και η τρέλα… θα το δείτε και μέσα στο παιχνίδι. Καλή διασκέδαση!!»

ΓΙΑΝΝΗΣ: «Είμαι ο Λεβεντάκης Γιάννης 31 ετών επιχειρηματίας, δραστηριοποιούμαι στα ναυτιλιακά, μια δραστηριότητα για την οποία έχω προβληθεί αρκετές φορές στον τύπο. Με την Μικαέλα γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας και αυτό που μας κρατάει μαζί είναι ότι έχουμε ο καθένας τον χώρο του! Μότο μου είναι ότι αν δεν τα αντιμετωπίζεις όλα με χιούμορ η ζωή δεν περνάει!»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  – ΣΤΕΦΑΝΙΑ: 2 χρόνια μαζί – 1 χρόνο παντρεμένοι:

ΣΤΕΦΑΝΙΑ: «Με λένε Στεφανία Νοβίκοβα είμαι 28 χρονών και κατάγομαι από την πόλη Μουρμάνσκ κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με την Νορβηγία. Έχω μείνει μερικά χρόνια στην όμορφη Αγία Πετρούπολη, λατρεύω αυτή την πόλη και μου λείπει καμία φορά. Στην Ελλάδα ζω τα τελευταία 7 χρόνια με την μητέρα μου. Παρότι εδώ έχω περάσει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου θεωρώ την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα μου. Αγαπώ τα καλοκαίρια εδώ, την φιλική ατμόσφαιρα και του ανοιχτούς ανθρώπους και βέβαια την Ελληνική κουζίνα.

Τα τελευταία 6,5 χρόνια εργάζομαι ως μοντέλο. Προσπαθώ να μάθω καλύτερα ελληνικά και να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε κάποιο νέο εργασιακό πεδίο, στον τουρισμό (ώστε να χρησιμοποιήσω τις γλώσσες που μιλάω  Αγγλικά, Ρωσικά και Ελληνικά) ή στο creative industry.

Είμαι πολύ χαρούμενη που βρήκα τον Παναγιώτη τον άνθρωπο μου, τον αγαπώ πολύ, νιώθω ασφάλεια και περνάω καλά μαζί του. Είμαστε μαζί 2 χρόνια αλλά νιώθω ότι τον ξέρω μια ζωή. Απίστευτος χαρακτήρας με ενέργεια, πάντα χαμογελαστός , ρομαντικός, τέλειο χιούμορ αλλά την ίδια στιγμή με σοβαρότητα σε ότι κάνει. Είναι πάντα δίπλα μου. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να φτιάξουμε την ζωή μας και να πετύχουμε τα όνειρα μας».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: «Ονομάζομαι Παναγιώτης Μητσάκος και είμαι 27 ετών. Ζω και εργάζομαι στην Αθήνα, σαν μοντέλο, σαν μπάρμαν και υποδοχή σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας. Είμαι απόφοιτος ΕΠΑΛ. Έχω ασχοληθεί με το waterpolo σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Το πρώτο σοκ ως παιδί και ως Παναγιώτης ήταν όταν έχασα τον προπονητή μου. Οι γονείς μου μου το έκρυβαν για μέρες…  Δυο χρόνια δούλεψα και σαν προπονητής κολύμβησης. Μετά τον στρατό έκανα διάφορα επαγγέλματα, τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το μοντελινγκ, το μπαρ και την υποδοχή.

Είμαι εργασιομανής και δεν καταλαβαίνω από ωράρια και πίεση. Έχω επιλέξει από μικρή ηλικία, να είμαι ανεξάρτητος, να έχω το σπίτι μου το αμάξι μου και την τσέπη μου γεμάτη με πολύ δουλειά πάντα. Έχω καλή αίσθηση του χιούμορ. Γενικά εμπιστεύομαι  τους ανθρώπους και στο τέλος πολλές φορές απογοητεύομαι, αλλά όσο ζεις μαθαίνεις.

Αγαπώ πολύ την οικογένεια μου και είμαι πολύ τυχερός που μεγάλωσα μαζί της. Είναι το πρότυπο μου για την μελλοντική οικογένεια που θέλω να φτιάξω. Μακάρι να καταφέρω τα μισά απ’ αυτά που κατάφεραν οι γονείς μου. 

Με την Στεφανία είχαμε γνωριστεί χρόνια πριν τα φτιάξουμε. Ήμασταν τότε σε διαφορετικές σχέσεις. Σήμερα είμαστε μαζί 2 χρόνια αλλά έχουμε κάνει πράγματα που αλλά ζευγάρια θέλουν τουλάχιστον 5 χρόνια και ‘βαλε… Είχαμε μιλήσει με sms πριν τα φτιάξουμε αλλά ήμασταν και οι 2 φρεσκοχωρισμένοι και απλά το αφήσαμε. Μετά από λίγους μήνες είχε έρθει στον χώρο εργασίας μου για ποτό και έτσι έγινε η πρώτη επαφή, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Είμαστε τυχεροί που δουλεύουμε μαζί σαν μοντέλα και ταξιδεύουμε πολύ εντός κι εκτός Ελλάδας κι έτσι συνδυάζουμε την δουλειά με το ταξίδι και την διασκέδαση».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΣΤΕΛΛΑ: 9 μήνες μαζί

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: «Παναγιώτης Παρούσος, είμαι 28 ετών. Είμαι γεννημένος στην Αθήνα με καταγωγή από Ελαφόνησο – Κύθηρα. Έχω πτυχίο Οικονομικών Παντείου και μεταπτυχιακό από City University of London. Είμαι επιχειρηματίας και ασχολούμαι με τις οικογενειακές επιχειρήσεις:  παιχνίδια ηλεκτρονικά, είδη ένδυσης χονδρική λιανική. Παράλληλα ασχολούμαι με το μόντελινγκ και τις δημόσιες σχέσεις και οργάνωση πάρτι. Μου αρέσει να γυμνάζομαι
Με τη Στέλλα γνωριστήκαμε πέρσι το καλοκαίρι σε καλοκαιρινό club της παραλιακής από κοινό γνωστό μας.»

ΣΤΕΛΛΑ: «Ονομάζομαι Κούργια Στέλλα και είμαι 23 ετών. Έχω τελειώσει την Σιβιτανιδειο σχολη κομμωτικής  κ έχω παρακολουθήσει σεμινάρια  μακιγιάζ. Είμαι  makeup artist και hairstylist ενώ ασχολούμαι με το styling ρούχων και με τον χορό. Με τον Παναγιώτη μας διακατέχει η ίδια τρέλα! Είμαστε και οι 2 party animals. Είμαστε και ψώνια.»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΑΓΓΕΛΙΚΗ: 3 χρόνια μαζί

ΔΗΜΗΤΡΗΣ: «Με λένε Δημήτρη Χασούρα και είμαι 25 χρονών. Είμαι κρεοπώλης αλλά ασχολούμαι με τη γυμναστική επαγγελματικά.
Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με το κυνήγι, το ψαροντούφεκο και με extreme sports (κυρίως παρα5 και οτιδήποτε μηχανοκίνητο). Από μικρή ηλικία, λόγω διαφόρων συγκυριών, ανέλαβα τα οικογενειακά βάρη, υποστηρίζοντας τα μικρότερα αδέρφια και τη μητέρα μου.

Με την Αγγελική πρωτογνωριστήκαμε σε κηδεία. Δεν συνηθίζεται, αλλά έχω ακούσει ότι γίνονται οι καλύτερες γνωριμίες. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είδους ζευγάρι είμαστε, αλλά πιστεύω μετά το παιχνίδι θα το καταλάβω.»

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: «Είμαι η Αγγελική Γεωργιοπούλου, 20 ετών και σπουδάζω στο ΤΕΙ Καλαμάτας. Μου αρέσουν πολύ τα ψώνια και η περιποίηση. Ο παππούς μου έχει άλογα και αυτός είναι ο λόγος που μου αρέσουν πολύ, όπως και η ιππασία.

Θα είναι δύσκολα γιατί δεν έχουμε συνηθίσει να μένουμε πολλές μέρες χώρια. Γενικά εγώ δεν θέλω να με ακουμπήσει και να με αγγίξει κάποιος στο παιχνίδι.»

Ποιοι θα παραμείνουν ζευγάρι και μετά το παιχνίδι;;;

loading...