Στην Πάτρα οι «πρόσφυγες» οπλοφορούν και στο Α. Αιγαίο η FRONTEX συνεχίζει τις «διασώσεις»

Τις περίφημες «διασώσεις» συνεχίζει τόσο η FRONTEΧ όσο και το ΛΣ στο ανατολικό Αιγαίο επιτείνοντας το κλίμα διάλυσης στο σύστημα ασφαλείας που υπάρχεις στην περιοχή.
Και αυτό παρά το γεγονός ότι αποδεδειγμένα πλέον οι παράνομοι μετανάστες που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα οπλοφορούν κανονικότατα όπως απέδειξε το συμβάν με την δολοφονία Αφγανού στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα και όπως ανακοίνωσε το ίδιο το ΛΣ σκάφος της FRONTEΧ προχώρησε στον εντοπισμό και στη συνέχεια στη μεταφορά στις ελληνικές ακτές 58 αλλοδαπών οι οποίοι είχαν φτάσει ανοικτά από το λιμάνι της Μυτιλήνης!

 Συγκεκριμένα, το ανωτέρω πλωτό εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή  Μυτιλήνης Λέσβου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό επιβαινόντων.

Το σκάφος της FRONTEΧ αμέσως και χωρίς χρονοτριβή  προέβη στην περισυλλογή των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης.

Οι αλλοδαποί μετά την καταγραφή των στοιχείων  τους θα μεταφερθούν προσωρινά σε ΚΕΠΑ του νησιού πριν αφεθούν σταδιακά ελεύθεροι.

loading...

2 thoughts on “Στην Πάτρα οι «πρόσφυγες» οπλοφορούν και στο Α. Αιγαίο η FRONTEX συνεχίζει τις «διασώσεις»

  1. Αυτοι που ερχονται ως λαθροπροσφυγομεταναστες οπλοφορουν
    σκοτωνονται αναμεταξυ τους και μετα σκοτωνουν και τους ελληνες αφου πιο μπροστα τους εχει σωσει στα νησια η φροντεξ και το λιμενικο ΕΥΓΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ
    η παρασημοφορηση στους διασωστες ποτε θα γινει να παρεβρεθουμε για να χειροκροτησουμε βρε αδερφε το θεαρεστο εργο τους μη νιωθουν και μοναξια

  2. Κε Τόσκα, τελικά είμαστε ή δεν είμαστε Φάρ Ουέστ;!!!….. Ο 88χρονος, που αμύνθηκε σε πείραξε!… καί τον έκανες βόλτα με χειροπέδες!!!…. Δεν ξέρω πόσα καλά ή κακά γεγονότα βαρύνουν την προσωπικότητά σου, πάντως αυτό,(88χρονος με χειροπέδες ) θα σε επισκιάζει καί μετά θάνατον!!!…………. …Ε.

Comments are closed.