Eurovision 2018: Νικήτρια Μια Κότα Στρουμπουλή Απο Το Ισραήλ!

Η Ελένη Φουρέιρα με το Εκρηκτικό Fuego, εκπροσωπώντας την Κύπρο, από το απόλυτο φαβορί της Eurovision,  κατέκτησε τελικά την δεύτερη θέση,επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την κατάρα των φαβορί, και την αναξιοπιστία της γιουροβίζιον, ιδιαίτερα στην διαδικασία της ψηφοφορίας των διαγωνιζόμενων χωρών!

                                                     
Νικήτρια αναδείχθηκε  η Ισραηλινή Νέττα με το τραγούδι “Toy“, ένα τραγούδι απο την συμπαθητική χοντρούλα τραγουδίστρια ( Για τους επικριτές της λέξεις χοντρούλα που χρησιμοποίησα στο άρθρο μου, δέν έχω ρατσιστική διάθεση, και κοροιδευτικές απόψεις για τους έυσωμους ανθρώπους), αλλά να κερδίζει ένα τραγούδι με ιαχές κακαρίσματος κότας, σου θυμίζει το τραγούδι, Μια κότα στρουμπουλή, μια κάτασπρη πουλάδα ξεκίνησε η τρελή για βόλτα στη λιακάδα Κι ένα μαύρο πετεινάρι κικιρίκου την κορτάρει κικιρίκου την κορτάρει ένα μαύρο πετεινάρι!

Απο τα αρνητικά της βραδιάς είναι η γειτονική χώρα, που δεν στήριξε την ίδια την ομοεθνή τους Ελένη Φουρέιρα, ούτε οι επιτροπές ούτε το κοινό. Η Αλβανία ψήφισε με 12 βαθμούς την Ιταλία, ενώ στην Κύπρος έδωσε 10 βαθμούς.

Τώρα αναμένεται η νέα διοργάνωση της  Eurovision να γίνει στο Ισραήλ? Η μάλλον όχι? Αναλόγως τις Πολεμικές καταστάσης της Μέσης Ανατολής, και άν εκείνει την ημέρα που θα διεξάγεται ο διαγωνισμός, δεν πέφτουν βροχή οι Ιρανικοί πυράυλοι στο Ισραήλ! Γι Αυτό καλό κακού πάρτε και κράνη στις αποσκευές σας πριν ταξιδέψετε προς τα εκεί!

Για τον αποκλεισμό της Ελλάδας στην γιουροβίζιον τι να σχολιάσω, μάυρα χάλια,όπως πάντα, και δίκαιος ο αποκλεισμός,μήπως λέω εγώ τώρα, να μην ξαναπάμε, και όταν τελειώσουν τα μνημόνια σε καμία εξιταρία χρόνια και έχουμε λεφτά ξαναπάμε!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης   email: [email protected]

loading...

2 thoughts on “Eurovision 2018: Νικήτρια Μια Κότα Στρουμπουλή Απο Το Ισραήλ!

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΑ

  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Η ΦΟΥΡΕΙΡΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΡΗΖΑΝ ΤΑ ΑΡ…ΙΑ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Comments are closed.