Εξέλιξη στη διπλή δολοφονία: Ταυτοποιήθηκε το DNA του 33χρονου στο μαχαίρι του φονικού

Μετά από εργαστηριακές αναλύσεις γενετικού υλικού πάνω στο μαχαίρι του διπλού φονικού στο Στρόβολο τα αποτελέσματα έδειξαν, πως ο 33χρονος είναι ο δράστης, μιας και το DNA του ταυτοποιήθηκε. Την αποκάλυψη αυτή έκανε η κυπριακή αστυνομία.

Τα ρούχα και το μαχαίρι είχαν βρεθεί στο σπίτι του πατέρα του 33χρονου υπόπτου.

Εν τω μεταξύ στο τόπο του εγκλήματος στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο επέστρεψαν οι δύο εκ των τεσσάρων υπόπτων για την δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου.

Η αστυνομία μετέφερε σήμερα στο σημείο της δολοφονίας την 22χρονη συντροφο του Λοϊζου Τζιωνή Σάρα Σιάνς, για να υποδείξει στους ανακριτές την «διαδρομή» του εγκλήματος. Στην σκηνή είχε μεταφερθεί χθες και ο 22χρονος Μάριος Χατζηξενοφώντος για να υποδείξει στους ανακριτές τι ακριβώς έγινε το βράδυ της διπλής δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη Σάρα Σιανς κατέθεσε ότι εγκέφαλος του εγκλήματος ήταν ο σύντροφος της Λοϊζος Τζιωνής ενώ ο 22χρονος υπέδειξε τον Τζιωνή ως τον άνθρωπο που διέπραξε τους φόνους.

Για το διπλό φονικό τελεί υπό κράτηση τόσο ο Τζιωνής όσο και ο ετεροθαλής αδερφός του Λευτέρης Σολωμού.

Ο Τζιωνής το 2012 εργαζόταν σε μια επιχείρηση κατασκευών αλουμινίου και είχε επισκεφθεί το σπίτι του καθηγητή στην οδό Ζαλόγγου 7 στον Στρόβολο για να τοποθετήσει κάποια παράθυρα. Φαίνεται να είχε δει ένα χρηματοκιβώτιο στο υπνοδωμάτιο και έκτοτε άρχισε να σκέφτεται τη ληστεία. Είναι αξιοσημείωτο ότι πριν λίγους μήνες είχε γίνει διάρρηξη στο σπίτι με στόχο το χρηματοκιβώτιο, το οποίο όμως δεν υπήρχε πλέον.

Εικάζεται πως ο Τζιωνής θεωρούσε ότι ο Γιώργος Χατζηγεωργίου είχε μετακινήσει σε άλλο σημείο το χρηματοκιβώτιο και για αυτό οργάνωσε την επιχείρηση της 18ης Απριλίου, με τον ετεροθαλή αδελφό του Λευτέρη Σολωμού 23 ετών, την σύντροφο του Σάρα Σιανς 22 ετών και τον Φίλο του Μάριο Χατζηξενοφώντος 22 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τέσσερις είναι χρήστες ναρκωτικών

loading...