ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΜΑΡΚΟΥ: ΕΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Μην πυροβολείτε την ά(χ)ριστη του Μητσοτάκη – απλά δεν ξέρει τι της γίνεται… μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ!

Η κυρία Μάρκου που πρόσφατα προσχώρησε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της μεταλλαγμένης ΝΔ, υποστηρίζει ότι η εισήγησή της ήταν αντιπροσωπευτική της «μεγάλης πλειοψηφίας των βουλευτών της ΝΔ», τονίζει ωστόσο πως «αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν προσωπικές απόψεις και ευαισθησίες»

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της εχει ως εξής:

Ως εισηγήτρια στο νομοσχέδιο για την Αναδοχή και τη Υιοθεσία προσπάθησα να εκφράσω όλες τις πλευρές ενός πολύ δύσκολου και ευαίσθητου θέματος που προβληματίζει την ελληνική κοινωνία αλλά και το κόμμα μου. Η εισήγησή μου, με απόλυτη λογική και συνέπεια, θεωρώ ότι ήταν αντιπροσωπευτική τελικώς της μεγάλης πλειοψηφίας των βουλευτών της ΝΔ, εισήγησή όμως ‘ανοικτή’, χωρίς φανατισμούς και κυρίως με λεπτομερείς προτάσεις για βελτιωτικές αλλαγές. Ακόμη και για μετά την ψήφισή του.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προσωπικές απόψεις και ευαισθησίες. Λειτουργώντας στο πλαίσιο της επιλογής του κόμματός μου για ψήφο κατά συνείδηση, ως βουλευτής, και το τονίζω αυτό, ως βουλευτής που λαμβάνει την ατομική ευθύνη των αποφάσεών του, και σταθμίζοντας τελικώς το συμφέρον του ανυπεράσπιστου, χωρίς οικογένεια παιδιού, αποφάσισα να ψηφίσω επιπροσθέτως θετικώς στο άρθρο 8. Έτσι μπορώ να προσπαθήσω να ξεπεραστούν όλα τα προβληματικά σημεία του νόμου που επεσήμανα, αλλά και να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις, στους όρους της καλύτερης δυνατής λειτουργίας του.

Ο κ. Τσίπρας, αδίστακτα και με το γνωστό του κυνισμό, αποφάσισε να κάνει τα παιδιά βορά στη στρατηγική του να διχάσει και να διαιρέσει τους πολίτες για ακόμη μια φορά. Επί ματαίω.

Κατερίνα Μάρκου

Βουλευτής Β Θεσσαλονίκης ΝΔ

Κυρία Μάρκου, το αν θα δίνεις παιδιά στους GAY είναι θέμα που απασχολεί εσένα, την Μπακογιάννη, την Κεφαλογιάννη, την Κεραμέως, και το ΣΥΡΙΖΑ, για τα ψηφαλάκια που θέλετε να τσιμπήσετε από την «κοινότητα» και όχι φυσικά την Ελλάδα που βιώνει την αθλιότητα των Μνημονίων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Σε κάθε περίπτωση θέλετε να φτιάξετε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ, έναν άλλο οικογενειακό ιστό – ανώμαλο, με γνώμονα τις σεξουαλικές προτιμήσεις, το οποίο είναι και διεστραμμένο!
Υ.Γ.
Οι άλλοι βουλευτές της ΝΔ είναι χαρούμενοι με αυτό το Τσίρκο; Η σιωπή τους είναι συνενοχή στην κοινωνική διαστροφή! Υπάρχει πάτος;

«Ο Κεντροδεξιός»

loading...

3 thoughts on “ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΜΑΡΚΟΥ: ΕΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

  1. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΛΊΤΙΚΟΙ , ΠΤΩΧΕΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΤΗ ΔΙΑΛΎΕΤΕ

  2. Ρόμπες θηλυκές αρσενικές καί οί άλλες πολιτικές κοπριές όλων τών κομμάτων περριτομάτων μάλλον γιά νά ακριβολογούμε, θά πληρώσετε γιατί εδώ πληρώνονται όλα πεταμένοι άθλιοι εφιάλτες.

  3. Δυστυχως δεν το βλεπω τον πατο πουθενα…

Comments are closed.