Φρίκαρε ο Άδωνις με την διαστρεβλωμένη είδηση του Βαξεβάνη

“Δεν υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι! Δεν ελέγχομαι από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες, ελέγχομαι κατόπιν δικού μου αιτήματος που κατατέθηκε επισήμως στην Επιτροπή την περασμένη Παρασκευή. Και μετά το πόρισμα θα τα πούμε στην Δικαιοσύνη.” έγραψε ο Άδωνις στο Twitter και δημοσίευσε την παρακάτω είδηση του “Τοκουμέντο”:

Ο Γεωργιάδης ελέγχεται από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες για την αδήλωτη κυπριακή εταιρία

Άγγελος Προβολισιάνος

Την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής απασχολεί η υπόθεση της αδήλωτης εταιρίας που διατηρούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Κύπρο. O αντιπρόεδρος της ΝΔ ελέγχεται από την Πόθεν Έσχες της Βουλής για την -κατ’ ομολογία του- μη δηλωμένη επί εννέα χρόνια κυπριακή εταιρία του.

Σύμφωνα με τις καλά πληροφορημένες πηγές του documentonews.gr, η υπόθεση της αδήλωτης εταιρίας του Άδωνη Γεωργιάδη ανατέθηκε ήδη σε ορκωτό ελεγκτή, ενώ αναμένεται να ζητηθούν και στοιχεία από τις αρμόδιες κυπριακές Αρχές.

Ο κ. Γεωργιάδης φέρεται να έχει παραβιάσει το νόμο που απαγορεύει τη διατήρηση εξωχώριων εταιριών (ν.3849/2010) από μέλη του Κοινοβουλίου, όπως επίσης και την κείμενη νομοθεσία για τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης αιρετών, αφού από το 2007 που εκλέχθηκε βουλευτής δεν έχει δηλώσει ποτέ την εταιρία του.

Η αποκάλυψη του Documento και οι παλινωδίες Γεωργιάδη

Όπως είχε αποκαλύψει το Documento, ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης διατηρούσε εταιρία στην Κύπρο την οποία απέφευγε όπως ο διάολος το λιβάνι να εντάξει στις δηλώσεις πόθεν έσχες του. Αρχικά, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πως η εταιρία του ιδρύθηκε το 2004 και έκλεισε το 2006. Έπειτα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας καταστάλαξε, ομολογώντας πως ίδρυσε την κυπριακή εταιρία το 2006 και πως τυπικά αυτή έκλεισε το 2016. Ισχυρίστηκε δε ότι είχε δώσει εντολή στον τότε συνέταιρό του λίγους μήνες μετά την ίδρυση της εταιρίας να πράξει τα νόμιμα προκειμένου η συγκεκριμένη ΕΠΕ να διαγραφεί από το μητρώο εταιριών της Κύπρου, κάτι που ο συνέταιρός του δεν έκανε. Με αυτόν τον τρόπο δικαιολόγησε το γεγονός ότι επί εννέα συναπτά έτη κοινοβουλευτικής παρουσίας, δεν είχε συμπεριλάβει στις δηλώσεις πόθεν έσχες του την κυπριακή εταιρία.

Αξιοσημείωτο πως ο κ. Γεωργιάδης απέστειλε εξώδικο στο Documento παρά του ότι επιβεβαίωσε όσα αποκάλυψε η εφημερίδα.

Επιβεβαίωσε ο Γεωργιαδης

Ο Άδωνης Γεωργιάδης αργά το απόγευμα της Παρασκευής επιβεβαίωσε το Documneto, με δήλωσή στην ιστοσελίδα parapolitika ισχυριζόμενος μάλιστα πως ο έλεγχος ξεκίνησε κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας.

Ολόκληρη η δήλωσή του:

«Κατόπιν δικού μου αιτήματος και αφού κατέθεσα όλα τα έγγραφα συζήτησε σήμερα η επιτροπή ελέγχου της Βουλής την υπόθεση της δήθεν οφσόρ. Από ό,τι πληροφορούμαι ως προς το ζήτημα του αν είναι οφσόρ δεν υπήρξε αμφιβολία από κανέναν για το ότι δεν είναι. Ζητήθηκε μόνο έλεγχος στην εφορία της Κύπρου για το αν όντως ήταν ενεργή ή αδρανής η εταιρεία. Αν και έχω ήδη καταθέσει τα χαρτιά που αποδεικνύουν ότι είναι αδρανής είναι λογικό η επιτροπή να θέλει να τα παραλάβει και δια της επισήμου οδού. Όταν συμβεί και αυτό που είναι θέμα ημερών η υπόθεση αυτή θα κλείσει πανηγυρικά».

loading...

4 thoughts on “Φρίκαρε ο Άδωνις με την διαστρεβλωμένη είδηση του Βαξεβάνη

  1. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟ ( ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Γ.ΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ ,ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΝΕΟΙ ΛΑΜΠΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΝΤΑΔ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ .ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΨΕΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΤΑΒΑΤΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΒΟΣΚΟΥ.

  2. ας παρει το τραινακι να παιξει

  3. ΤΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΕΓΓΕΦΑΛΟ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑ ΠΟΛΥ.ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ.Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

  4. "ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ GAY PRIDE ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ!
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
    Δειτε και τα αποκαλυπτικα εγγραφα και τον ξεχασιαρη αντιπροεδρο τηs ΝΔ που ξεχασε να δηλωσει την εταιρεια του με εδρα την Κυπρο!
    bankstersae.blogspot.gr/2018/04/off-shore-business.html
    Οι ΑΔΩΝΙΣΤΕΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΝΔ!
    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΑ ΥΓΙΗ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΣΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ!
    kentrodexios.wordpress.com/2018/05/08/
    ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΒΑΡΒΑΤΙΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ Ν/Σ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ;
    Που ειναι τα αγορια τηs Πολιτικηs Ανοιξηs και του Καρατζαφερη;
    Αντε βγειτε εξω.Δεν τα μαθατε;Στο κομμα σαs τεσσεριs κυριεs ψηφισαν ΟΚαy για τουs GAY.Να παιρνουν παιδακια να τα μεγαλωσουν!
    kentrodexios.wordpress.com/2018/05/10/
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ!ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ!
    kentrodexios.wordpress.com/2018/05/04/
    Σε ποιον ανηκει αυτο το αυτι"χωριs λοβο"ανηκει στον κ.Σπυριδωνα-Αδωνη Γεωργιαδη!
    filosofia-erevna.blogspot.gr/2013/04/blog-post_9045.html
    Καρατζαφερηs στον ΑΝΤ1:Δηλωσε πωs ειναι ικανοποιημενοs απο την πολιτικη πορεια του νεου Υπουργου Υγειαs Α.Γεωργιαδη που ενα στελεχοs που γαλου χυσα εγω και τον πηρα απο απλο φοιτητη και σημερα στεκεται στο πιο ισχυρο Υπουργειο!
    Καρατζαφερηs να δειξουμε τουλαχιστον οτι ειμαστε αξιοπρεπειs μην καταντησουμε ξερωγω σαν τον Αδωνη πολιτικη κομματικη τσουλα!
    Πολυ επιτυχεs!
    "Και με γαιδουρινα Αυτια και Αριστεροχειρ…."

Comments are closed.