Υποσχέσεις Φωτίου για τις συντάξεις: «Αυτά για μεγάλες μειώσεις δεν ισχύουν»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να μην εφαρμοστεί το μέτρο της περικοπής των συντάξεων, αν και έχει ψηφιστεί από τον Σύριζα στην Βουλή, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου.


Σε συνέντευξή της η κ. Φωτίου συνέστησε στους συνταξιούχους να μην πιστεύουν ότι ακούν από τα Μέσα και να "κάνουν λίγο υπομονή". Οπως είπε χαρακτηριστικά να "σπεύδουν βραδέως", αφού όπως είπε όλα αυτά τα θέματα "δεν είναι τελειωμένα"...

Την ίδια στιγμή βέβαια παραδέχτηκε ότι τα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί με τους δανειστές και έχουν νομοθετηθεί.. θα εφαρμοστούν.

Αλλά φρόντισε να διευκρινίσει ότι ναι μεν υπάρχει ο ψηφισμένος νόμος αλλά ταυτόχρονα είπε, "είμαστε σε μία κατάσταση μετάβασης που είναι κοσμογονική που θα φέρει και άλλα πράγματα». Αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει ελπίδα τελικά το μέτρα να μην εφαρμοστεί.

Όπως επεσήμανε η Θεανώ Φωτίου στον Σκάι, σε κάθε περίπτωση η μείωση των συντάξεων δεν αφορά όλους αλλά ότι η μείωση θα αφορά την προσωπική διάφορα που έχουν οι συντάξεις πάνω από 1.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι εδώ και πολλές ημέρες έχουν εμφανιστεί στον τύπου σενάρια περί αιτήματος της Κυβέρνησης  για αναστολή του μέτρου περικοπής των συντάξεων, παρότι τόσο ο υπουργός Οικονομικών όσο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κρατούν πολύ χαμηλά τους τόνους..

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. RE XEFTILISMENA TOMARIA KOPRANA DEN NTREPOSASTE !!!!FTANI RE GOUROUNIA ME TIN PAPATZA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. RE XEFTILISMENA TOMARIA KOPRANA DEN NTREPOSASTE !!!!FTANI RE GOUROUNIA ME TIN PAPATZA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...