Τα Κυπατζίδικα τρολ μας παραθέτουν… τα (αν)ακριβή γεγονότα!

Αρκετοί ήταν αυτοί που ομολογουμένως ενοχλήθηκαν από τα δημοσιεύματα μας για τις εξελίξεις και τα τεκταινόμενα σχετικά με το κλιμάκιο της ΕΥΠ στην Κομοτηνή.

Τρανταχτή απόδειξη της παραπάνω ενόχλησης αποτελεί εξάλλου η «ωμή» παρέμβαση που πραγματοποιήθηκε σε δημοσίευμα της ΕΡΤ Κομοτηνής, το οποίο αποσύρθηκε άρον άρον χωρίς κάποια εξήγηση και παρά το γεγονός ότι το ρεπορτάζ ίσχυε στο ακέραιο του.

Επειδή όμως, σε αντίθεση με την ΕΡΤ, η δική μας Φωνή δεν σωπαίνει (τουλάχιστον τόσο εύκολα) μπήκαν σε εφαρμογή άλλα κόλπα… κυπατζίδικα. Έτσι λοιπόν πληροφορηθήκαμε πριν μερικές μέρες ότι αναμένεται να επιστρατευθούν «τρολ» ώστε να αποδομήσουν τα δημοσιεύματα μας.

Και ω του θαύματος! Πριν «αλέκτωρ λαλήσει τρεις», έκανε την εμφάνιση του το καλύτερο τρολ της περιοχής προκειμένου να μας παραθέσει όπως λέει τα… (αν)ακριβή γεγονότα.

Δεν είναι τυχαίο ότι το ίδιο τρολ εξαπέλυσε, ταυτόχρονα με το «ενημερωτικό» του λιβελογράφημα, επίθεση και εναντίον της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης η οποία στην ανακοίνωση της μιλούσε για «παιχνίδια σε βάρος μελών της από κάποιους που κάνουν χρήση εξουσίας που ίσως κατέχουν».

Όλα τα παραπάνω ωστόσο δεν μας προκάλεσαν καμία έκπληξη καθώς όπως μαθαίνουμε το αγαπητό τρολ της ιστορίας έχει επαφές με άτομα που πρόσκεινται στην Υπηρεσία και από τα οποία πρόσφατα ζητούσε ανταλλάγματα.

Δεν έχουμε σκοπό ούτε διάθεση να επανέλθουμε, όμως αν χρειαστεί θα το πράξουμε. Και θα το πράξουμε με ακόμα πιο εκκωφαντικό τρόπο…

http://fonirodopis.gr/

loading...

1 thought on “Τα Κυπατζίδικα τρολ μας παραθέτουν… τα (αν)ακριβή γεγονότα!

  1. ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ (ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ? )ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΙΣ. ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΡΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕΣΕ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΡΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΚΜΑΙΤΑΛΕΥΕΤΕ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟ ΩΦΕΛΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣ ΛΟΜΩΔΗΣ ΑΡΩΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟ ΦΟΝΩΝ

Comments are closed.