Αν δεν πέσει ο Τσίπρας σύντομα Ρωσία και ΗΠΑ ετοιμάζονται με Καραμανλή

Ο Κούλης γνωρίζει ότι εάν ο Τσίπρας ολοκληρώσει το Μνημόνιο θα τελειώσει πολιτικά αφού αμφισβητούσε ότι δεν χρειαζόταν περισσότερη λιτότητα και επεδίωκε τη συσπείρωση των Ευρωπαϊστών με το φόβο της δραχμής.
Επομένως αυτός αποκάλυψε το σκάνδαλο της Novartis για την εξόντωση πολλών μεγάλων πολιτικών πλην Καραμανλικών ώστε να εκβιαστεί η Ευρώπη ότι αν δεν ρίξει τον Τσίπρα αρνούμενη κούρεμα χρέους, έξοδο στις αγορές, λήξη εποπτείας και άρση των capital controls, τότε η έρευνα με τα στοιχεία που έδωσε ο Κούλης θα προχωρήσει και θα κυριαρχήσουν οι Καραμανλικοί, στερώντας από την κυβέρνηση τους ΑΝΕΛ που θα θελήσουν να επαναπατριστούν προκαλώντας πολιτική αστάθεια. Οι Καραμανλικοί έχουν καλύτερες σχέσεις με ΗΠΑ και Ρωσία και χειρότερες με Ευρώπη από κάθε άλλο πολιτικό φορέα. Οπότε η Ευρώπη παύει να είναι συνεργάσιμη στις μεταρρυθμίσεις και κόβει τις προσφυγικές ροές χωρίς πιέσεις σε Τουρκία για να πέσει γρήγορα ο Τσίπρας και να προλάβει ο Κούλης να πάρει την εξουσία κλείνοντας την υπόθεση Novartis που αυτός άνοιξε πριν αλώσουν τη Νέα Δημοκρατία οι Καραμανλικοί που φοβάται η Ευρώπη ότι θα της πάρει την Ελλάδα αλλάζοντας συμμαχίες. Επίσης ο Κούλης εμπόδισε τους επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα απειλώντας τους ότι δεν θα πιέσει τη Φώφη να συγκυβερνήσει μαζί του και θα προτιμήσει συνεργασία με Χρυσή Αυγή αν δεν ρίξουν τον Τσίπρα και με τον καιρό ο Κούλης χάσει ψήφους και ανεβεί η Φώφη παύοντας να είναι δεκανίκι. Η Χρυσή Αυγή μπορεί να φέρει επενδύσεις αλλά σίγουρα θα θίξει πολλούς που για χάρη του Κούλη κόβουν τη ρευστότητα από την Ελλάδα όσο κυβερνά ο Τσίπρας για να μην ενωθεί η Χρυσή Αυγή με τη Νέα Δημοκρατία μέχρι τις εκλογές όσο ανέρχεται το Κίνημα Αλλαγής. Ο Ερντογάν απειλεί την Ελλάδα επειδή αυξήθηκαν οι προσφυγικές ροές και δεν θέλει να συγκεντρωθούν στην Τουρκία ενώ η Ευρώπη έπαυσε ακαριαία να δέχεται πρόσφυγες όπως εδώ και χρόνια, οδηγώντας Ελλάδα και Τουρκία που πρωταγωνίστησαν στο προσφυγικό σε σύγκρουση χωρίς να παίρνει υπεύθυνη στάση περιμένοντας τον Κούλη, ενώ αν δεν πέσει ο Τσίπρας σύντομα Ρωσία και ΗΠΑ ετοιμάζονται με Καραμανλή ή Χρυσή Αυγή να στήσουν μεγάλα γεωπολιτικά παιχνίδια που οδηγούν κατευθείαν σε Τρίτο Παγκόσμιο, κάτι που η Τερέζα Μέι εκμεταλλεύεται στη διπλωματική διαμάχη που ξεκίνησε με τον Πούτιν για να κερδίσει ψήφους απέναντι στον αναδυόμενο Κόρμπιν, όσο η παγίωση Τραμπ ευνοεί τον Καραμανλή και τη Χρυσή Αυγή ενώ ο Ομπάμα ήταν πιο διπλωμάτης με Τουρκία και υπέρ των προσφύγων, στηρίζοντας με άμεσες παρεμβάσεις την Ευρωπαϊκή ενότητα.

αναγνωστης

loading...

4 thoughts on “Αν δεν πέσει ο Τσίπρας σύντομα Ρωσία και ΗΠΑ ετοιμάζονται με Καραμανλή

  1. Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

  2. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ,ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ,ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ .ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΙ ΟΜΟΊΔΕΑΤΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΗ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

  3. Ψιτ! Παλικάρι, πιάσε δυο περιποιημένες κλέφτικο, τρεις κοντοσούβλι και πέντε παϊδάκια με τα σχετικά για τον μέλλοντα πρωθυπουργό μας! Τον θέλουμε να είναι καρδαμωμένος προτού αναλάβει….!

  4. μαθε να διαβαζεις τι γραφω και δεν χρειαζεται να βριζεις μην δειχνεις το επιπεδο σου

Comments are closed.