Γεννηματά: Αρκετά με τα ψέματα και τα παραμύθια – Ζητάω εκλογές

Πρόκειται για ολιστικό πρόγραμμα περικοπής των συντάξεων» – «Έχουμε υποχρέωση να βάλουμε φρένο στον κατήφορο. Για αυτό ζητάω εκλογές» τόνισε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και πρόσθεσε: «Η έξοδος οδηγεί σε νέο πρόγραμμα. Ο Αύγουστος οδηγεί σε έναν βαρύ χειμώνα»

«Περιμέναμε να μας παρουσιάσετε την πρότασή σας για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Θα μου πείτε: έχετε και εσείς αυταπάτες»; Με τη φράση αυτή η Φώφη Γεννηματά κατηγόρησε την κυβέρνηση πως οδηγεί τη χώρα σε ένα τέταρτο μνημόνιο χωρίς χρήματα.

«Αρκετά με τα ψέματα και τα παραμύθια. Η ελπίδα δεν ήρθε ποτέ. Η έξοδος οδηγεί σε νέο πρόγραμμα. Ο Αύγουστος οδηγεί σε έναν βαρύ χειμώνα» είπε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό, περιέγραψε τη μαύρη τρύπα που δηιούργησε: 200 δις κόστος η διαπραγμάτευση το 15′, αφελληνισμός δημόσιας περιουσίας και παραγωγικής βάσης, εξάντληση της μεσαίας τάξης.

«Έχουμε υποχρέωση να βάλουμε φρένο στον κατήφορο. Για αυτό ζητάω εκλογές. Γιατί θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους τόπου και του λαού» συνέχισε και προσέθεσε: «Η συγκυβέρνηση δεν έχει καμία νομιμοποίηση. Τα έχετε ήδη δώσει όλα: δημόσια περιουσία και τράπεζες με βλάβη για το δημόσιο 25 δις ευρώ. Διαλύσατε το σήμερα, υποθηκεύετε και το αύριο. Η έξοδος είναι τέταρτο μνημόνιο χωρίς χρήματα».

«Έχετε επιλέξει στρατόπεδο. Υλοποιείται συντηρητικές επιλογές, για αυτό κάνατε μονομέτωπη επίθεση στη ΝΔ» υπογράμμισε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Με βάση αυτές τις θέσεις άνοιξε τη βεντάλια της κριτικής: «Οι Έλληνες στρατωτικοί κρατούνται στις φυλακές της Ανδριαανούπολης, η Τουρκία μιλά για κυριαρχία στο Αιγαίο και στο Σκοπιανό προτάθηκε η πλέον αλυτρωτική λύση». Επισήμανε και την απουσία, καθώς και τη διαφορετική στρατηγική του Πάνου Καμμένου.

«Οι συσχετισμοί στη Βουλή δεν έχουν σχέση με τους συσχετιμούς στην κοινωνία. Είστε πια θλιβερή μειοψηφία» τόνισε και στηλίτευσε τις παρεμβάσεις τους θεσμούς (δικαιοσύνη, αυτοδιοίκηση κοκ).

loading...

10 thoughts on “Γεννηματά: Αρκετά με τα ψέματα και τα παραμύθια – Ζητάω εκλογές

  1. οταν ψηφιζες τα μνημονια και εσυ ηταν καλά; τωρα θες εκλογες για να σωσεις την Ελλάδα ;

  2. Εμπρος Αντρεα για μια γελλαδα νεα

  3. NA ΣΟΥ ΠΩ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΑ ΜΕ ΣΤΟΜΑ ΠΕΪΝΙΡΛΙ! ΑΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΑΚΙ, ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ, ΦΩΛΑ!!! ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΘΑΦΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ! ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ!!

  4. ΦΩΦΗ…..ΚΩΨΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ………ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ…..ΕΤΣΙ;…….ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ……ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΣ ΣΤΗ….ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ…..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;……..ΤΕΛΟΣ Η ΜΑΚΑΚΙΑ…….ΤΩΡΑ Ο Λ Ο Ι ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ……ΠΗΔΑΤΕ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑ…….ΣΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ……ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΣΦΑΞΙΜΟ……….ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ………

  5. Γουρουνομούρα; Με σαγόνι πελεκάνου; Μπορεί να είναι και έτσι…

  6. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.
    Παράνοια είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα… Οτι δεν αλλάζει πεθαίνει.!
    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΟΤΙ "ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΝΙΘΗΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ "ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ" ?????

    Τέτοιον ελεεινο και ανικανο συρφετο ανεπαγγελτων και απατριδων δεν ειχε ξαναδει ποτε αλλοτε η χωρα.
    Ένα ανεκδιήγητο τσούρμο από αλητοκαφενόβιους, αμόρφωτους κι ανεπάγγελτους κηφήνες, επί μία ζωή διακεκριμένους φληναφηματικούς λογάδες, άεργους αεριτζήδες της πλέον εκμαυλισμένης χαβιαροαριστεράς και θολοκουλτουριαραίους της κακιάς ώρας..
    Όλα αυτά από μια κυβέρνηση που δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια δράκα ευνουχισμένων γιουσουφακίων, ασφυκτικά εγκλωβισμένων ανάμεσα στις ανελλήνιστες κι αντίχριστες μηδενιστικές ιδεοληπτικές εμμονές τους και τις διαταγές των νεοταξιτών αφεντάδων τους.
    Ηρθε πλεον η ωρα να τελειωνουμε με ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΝΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ .!!!

  7. ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ?ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ 2,5 ΜΕ 3 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΞΩΦΛΗΣΑΤΕ ΦΩΦΗ.ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΟΠΩΣ ΘΙΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ.ΟΠΩΣ ΘΑ ΨΩΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΥΣΤ.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ…………….

  8. Πηγαινε πρωτα να διορθωσεις το τριπλοσαγωνο που κρεμασε από την μασα τοσα χρονια και ασε τις εκλογες μπουμπου

  9. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!! Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΑΛΒΑΝΙΔΑ!!!ΜΑΣΟΝΑ!!!!! ΑΓΩΝΗΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΕΛ ΚΑΙ ΟΧΙ! ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!!!!

Comments are closed.