Φορτηγατζής νοσταλγός της χούντας στον Κηφισό -Το απίστευτο σχέδιο στην πόρτα της νταλίκας [εικόνες]

Οι νοσταλγοί της Χούντας των Συνταγματαρχών ζουν ανάμεσά μας και μάλιστα κάποιοι από αυτοί κάνουν τα πάντα για να κάνουν και αισθητή την παρουσία τους. Το τελευταίο τέτοιο κρούσμα διαπιστώθηκε πριν λίγες ημέρς στον Κηφισό, όταν έκπληκτοι οι οδηγοί αντίκρισαν μια νταλίκα η οποία έχει καλύψει όλο το πίσω μέρος της με το πουλί της Χούντας γράφοντας μάλιστα απροκάλυπτα «Ελλας. 21η Απριλίου 1967».

Ανάμεσα στους οδηγούς που σοκαρισμένοι βρέθηκαν πίσω από τη εν λόγω νταλίκα και ο συγγραφέας Γιώργος Παναγιωτίδης ο οποίος έκανε και τη σχετική ανάρτηση στο Facebook.

loading...

18 thoughts on “Φορτηγατζής νοσταλγός της χούντας στον Κηφισό -Το απίστευτο σχέδιο στην πόρτα της νταλίκας [εικόνες]

  1. αψογος τιτανοτεραστιος,αληθινος,γενναιος,περιφανος,ελληνας.

  2. Μπράβο στον φορτηγάτζη ρε παλιόμαλακα Παναγιώτη που έγραψες το άρθρο γάμω το Μουνι που σε πέταγε μπάσταρδε ανθελληνικό σκουλικι τι σε πείραξε που δεν είναι λαθρολαγνος που δεν προσκύνα ει τους μαλακές που κατάντησαν την Ελλάδα μπούρδελο ο Παπαδόπουλος ήταν πατριώτης πέθανε παπτωχος και αυτός και όσοι ήθελαν να φτιάξουν την Ελλάδα για αυτό αεί γαμησου μπάσταρδε που θα μιλήσεις για αυτό δες τα σκουλικια που ήρθαν μετά πως κατάντησαν την Ελλάδα

  3. ΕΥΓΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ !!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ !!!

  4. ετσι και ο τουρκογυφτος κυκλοφοραει
    με το πουλι του ανα χειρας και πεταει

  5. Αυτό το χάλι το σημερινό δεν το βλέπει; Είχε τέτοιο χάλι η Ελλάδα επί χούντας;;

  6. Στα χρόνια της χούντας η Ελλάδα είχε οικονομική ανάπτυξη και ευημερία. Σήμερα τι έχει;

  7. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ. ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;;;;; ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ή ΣΗΜΕΡΑ ;;;;; ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΧΟΥΝΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΟΥΡΕΛΌΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ;;;;; ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΟΥΣ "ΝΕΚΡΟΥΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΔΟΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ;;;; ΟΥΣΤ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ.

  8. Entaji re paidia, pos kanete etsi. Tou syntakti tou diafeugei oti autoi pou dithen polemisan tin xounta (Damanki, Papoutsis, Laliotis,k.a….), katantisan tin xora se auta ta xalia pou exei simera. Antithetos anakaliptoun oloi autoi oi dimokrates kati "oikonomikes lamogies" tis 7etias, alla den mas len pos einai dinaton to elliniko to kratos meta tin xounta na exei midamino ejoteriko xreos kai pos o papadopoulos pethane panftoxos? Afou simfona me autous oi syntagmatarxes itan lamogia.

  9. ΠΟΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ;
    ΜΟΝΟ Ο ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΣ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ;
    ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΔΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ;
    Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.

  10. Έχω συναντήσει πάρα πολύ κόσμο να γίνεται νοσταλγος των συνταγματαρχων !! Αυτά τα βόδια πως αισθάνονται ? Η προδοσία πάει και έρχεται ! Μακάρι να ξυπνησει κάποιος συνταγματαρχης !! Θα πάρει όλον το λαό μαζί του !!!

  11. Τι γίνεται ρε κανένα αρνητικό σχόλιο; Γιατί και εγώ είμαι υπέρ

  12. Αυτό το κατάντημα της Ελλάδος δεν σε προσβάλλει; Ποιοι κατάντησαν έτσι τη σημερινή Ελλάδα; Πάντως όχι ο Παπαδόπουλος.

  13. «Η εξύψωσις του πρώτου ΤΥΧΟΝΤΟΣ ΨΗΦΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥ σε εθνικό αντιπρόσωπο είναι ύβρις απέναντι τής Ιστορίας, η οποία θέλει οι αντιπρόσωποι τού έθνους να μην εκλέγονται με ψήφους, αλλά να επιβάλλονται με τις θυσίες και τούς αγώνες που κάνουν για την Ελληνική Μεγαλοσύνη. Κάθε άλλη διδασκαλία είναι ψεύτικη και ανθελληνική.
    Οι βουλευτές δεν αντιπροσωπεύουν ούτε το έθνος, ούτε τον λαό. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ»

    «Κοινωνική πειθαρχία δεν σημαίνει απεμπόληση τών ατομικών ελευθεριών, αλλά εδραίωσι κάθε ελευθερίας που δεν βλάπτει το έθνος…
    Πιστεύω και πρέπει να συμφωνήτε, ότι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΗ ‘’ΠΕΙΝΑΩ’’, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΤΡΩΗ»

    «Η δημοκρατία καταπολεμεί τα ιδανικά, γιατί από αυτά αντλούνται οι ακατάβλητες δυνάμεις, που εμποδίζουν το ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΗ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΤΟΝ ΛΑΟ»

    «Οι δημοκρατικές κυβερνήσεις είναι αντιλαϊκές, γιατί δεν προέρχονται από το λαό και ούτε εργάζονται για το λαό. Απλούστατα ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΟΠΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙ ΤΟΥΣ.

  14. «ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΟ, ΕΠΙΒΛΑΒΕΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ, ΜΕ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΠΟΛΛΗ, ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Η ΒΟΥΛΗ.
    Τα μέλη της είναι απολύτως ανεύθυνα και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν για τα λόγια και τις πράξεις τους. Αμείβονται πλουσιοπάροχα για ανύπαρκτες υπηρεσίες και ένα μέρος από αυτά, ασκώντας αντιδραστική κωλυσιεργία, εμποδίζει την κυβέρνησι στο έργο της, επιφέροντας έτσι την αδράνεια τής κρατικής μηχανής»

    ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ….

    ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967!

    ΖΗΤΩ Η 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ.—

  15. ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΥΡΙΟΥ ΗΤΑ Η Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967. ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ. ΕΣΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΤΣΙ? ΚΥΤΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΡΑΨΑΝΗΣ ΕΑΡΙΝΗΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ. ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΑΜΙΤΖΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΑΘΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΥ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΚΑΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΥΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΡΙΞΕ ΑΠΑΝΩΤΑ 6 – 7 ΓΕΡΑ ΚΛΥΣΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΕΙΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΥΤΤΑΞΕ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΤΟΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ….ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ ΑΘΛΙΕ ΒΡΩΜΥΛΕ ΚΑΤΣΠΛΙΑ…..ΖΗΤΗ Η ΑΘΑΝΑΤΗ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967…

  16. Τα καλυτερα χρονια της Ελλαδος ηταν,μακαρι να γινει και τωρα κατι τετοιο

  17. Τα αυτοκίνητα με πινακίδα MD που κυκλοφορούν στον Κηφισό δεν τα βλέπει ο κύριος;

Comments are closed.