Να πάει η ΠΑΕ ΠΑΟ στον Γιαννακόπουλο…


Αν γινόταν η “είσοδος” του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό (ΠΑΕ), τότε θα άνοιγε διάπλατα, μέσω και της μπασκετικής ΑΕΚ (ΚΑΕ), και του Γραμματέα Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, ο οποίος έδειξε να είναι αρκετά θετικός στο πλάνο που έχει στα χέρια του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, το πρότζεκτ των πανίσχυρων οικονομικά “συμπαικτών” του κ. Γιαννακόπουλου στο Athens Alive!

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές από τον τομεάρχη Αθλητισμού της “Ελλήνων Πολιτείας” κ. Αλεξίου, στο εν λόγω σχέδιο υπάρχει 5ετές πλάνο για την εμπορική εκμετάλλευση του ΟΑΚΑ, με προοπτική και για όσο διάστημα ο Παναθηναϊκός θα είχε το ΟΑΚΑ ως έδρα του.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού πιστεύει πως, το ποσό το οποίο κατά κύριο λόγο θα εισπράξει, είναι αρκετά σημαντικό και το οποίο αναμένεται να αγγίξει αρχικά τα 1,6 δις ευρώ από τα καταστήματα που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ, αλλά και από νέες θέσεις εργασίας που θα προκύψουν εκεί.

Όλα αυτά βέβαια εάν ο κ. Γιαννακόπουλος πάρει την ΠΑΕ, μια αγορά που δεν έχει κλείσει από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου! Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει άτυπη συμμαχία με την μπασκετική ΑΕΚ του κ. Μάκη Αγγελόπουλου και για την οποία η Πολιτεία έχει συμφωνήσει! Δηλαδή, την παραχώρηση του υπάρχοντος ποδηλατοδρομίου στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, ώστε να γίνει το γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ με χωρητικότητα 8000 θέσεων!

Αντιλαμβάνονται λοιπόν όλοι, πως μια τέτοια εξέλιξη θα “ζωντανέψει” τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου! Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο κ. Βασιλειάδης δεν θέλει σε καμία περίπτωση την εμπλοκή των δύο ΠΑΕ (ΑΕΚ – ΠΑΟ) στον ίδιο χώρο και είναι για την κυβέρνηση ευχής έργο, η προγραμματισμένη επιστροφή των “κίτρινων” στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επίσης, κύκλοι που παρακολουθούν το ρεπορτάζ και των δύο ομάδων πιστεύουν πως, Αγγελόπουλος και Γιαννακόπουλος χτίζουν αθόρυβα μια νέα συμμαχία με γνώμονα πάντα τις πιθανές εισπρακτικές ωφέλειες των δύο Αθηναϊκών συλλόγων!

Αυτή η εξέλιξη δεν αφήνει αδιάφορη την κυβέρνηση Τσίπρα, που θεωρεί πως αν “περπατήσει” το θέμα αυτό, τότε θα έχει εκλογικά οφέλη στις εκλογές που οσονούπω έρχονται!

Στο ίδιο πλάνο επίσης, γίνεται λόγος για την ίδρυση αθλητικής αστυνομίας με περίπου 2000 νέες προσλήψεις και στόχο την διατήρηση της ασφάλειας των φιλάθλων από επεισόδια και την απομάκρυνση των χούλιγκαν και άλλων ακραίων στοιχείων που προκαλούν την βία στα γήπεδα.

Πράγματι είναι ένα μεγαλόπνοο σχέδιο, που μακάρι να μπορούσε να ευοδωθεί, αφού και έσοδα θα φέρει στο κράτος και αυτό θα γίνει οδηγός για την επόμενη μέρα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου!!Υπό διερεύνηση ο θάνατος του Μεχμέτ Γιαβούζ Γιλμάζ…Στα τέλη του 2017 βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό στο κρεβάτι του στην Κωνσταντινούπολη ο μεγαλύτερος γιος του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, Μεχμέτ Γιαβούζ Γιλμάζ!

Κύκλοι της Τουρκίας – με νεώτερες πληροφορίες - αποδίδουν αυτό το θάνατο σε δολοφονία από το Καθεστώς Ρ. Τ. Ερντογάν, αφού ο Μεσούτ Γιλμάζ ήταν εκ των υποκινητών της εκταφής της σωρού του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ!

Που θα θυμίσουμε ότι ο Τουργκούτ Οζάλ διετέλεσε Πρωθυπουργός από το 1983-1989 και Πρόεδρος της τουρκικής Δημοκρατίας από το 1989-1993!

Ήταν καθαρά φιλελεύθερος, υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων και κατά του κρατικού παρεμβατισμού στην οικονομία! Πέθανε στις 17 Απριλίου 1993 από καρδιακή προσβολή όπως είπαν!

Ωστόσο πριν λίγα χρόνια βγήκαν στην επιφάνεια κάποιες μαρτυρίες που έλεγαν πως τότε ο Οζάλ δηλητηριάστηκε και συνεπώς δολοφονήθηκε. Έτσι η έρευνα προχώρησε και το 2013 τουρκικό δικαστήριο απέδωσε κατηγορίες σε δύο απόστρατους αξιωματικούς (ο ένας εκ των οποίων είναι ήδη προφυλακισμένος για την υπόθεση Εργκενεκόν) για δολοφονία του Τουργκούτ Οζάλ στο πτώμα του οποίου βρέθηκαν τέσσερα διαφορετικά ίχνη δηλητηρίου. Κατά την επίμαχη περίοδο οι σχέσεις του Οζάλ με το στρατιωτικό κατεστημένο της χώρας είχαν διαταραχθεί και έτσι όσοι δέχονται πως ήταν δολοφονία την συνδέουν με αυτό το γεγονός, δεδομένου ότι και οι κατηγορούμενοι είναι πρώην στρατηγοί.

Έτσι, λέγεται ότι ο Ρ. Τ. Ερντογάν εκτέλεσε “πληρωμένο” συμβόλαιο στην περίπτωση του Μεχμέτ Γιαβούζ Γιλμάζ!

Πάντως, αντίθετα από την Ελλάδα, στην Τουρκία αργά ή γρήγορα θα βγει στο φως, τι ακριβώς συνέβη και με τον μυστήριο θάνατο ενός ακόμη πολιτικού της γείτονας χώρας!!Λόγια στοργής και παρηγοριάς από έναν Μεγάλο Ιεράρχη…Ο Μεγάλος Πατριώτης Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέας, στις 2 Μαΐου 2018 έστειλε νέα επιστολή προς τους δυο στρατιωτικούς μας που βιώνουν το “εξπρές του μεσονυκτίου” στις τουρκικές φυλακές της Αδριανουπόλεως!

Παρακάτω σας παραθέτω την επιστολή του Αγίου Κονίτσης προς τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτριο Κούκλατζη:

Αδέλφια μου αδούλωτα Ελληνόπουλα Άγγελε και Δημήτρη, Σος γράφω το δεύτερον αυτό γράμμα, εις το οποῖον περικλείω την εν Χριστώ αγάπη μου και τον θαυμασμό μου, διά το ακατάβλητο σθένος σας. Όλοι οι Έλληνες σος σκέπτονται και σάς αγαπούν. Και προσεύχονται διά την ταχεία απελευθέρωσή σας και την επιστροφή σας στά σπίτια σας και τα ειρηνικά σας έργα. Αλλά και ὁ Στρατός μας σάς περιμένει, διότι είσθε δύο εκλεκτά στελέχη του. Είμαι βέβαιος ότι και σεις προσεύχεσθε. Και ότι, μαζί με τον θεόπνευστο Ψαλμωδό επαναλαμβάνετε τα τόσον ενισχυτικά αυτά λόγια: «ἐν τῷ Θεῷ ποιήσομεν δύναμιν, καί αὐτός ἐξουδενώσει τούς θλίβοντας ἡμᾶς» (Ψαλμ. νθ΄ 14).

Ναι, αγαπητά μου παιδιά. Ὁ Αναστάς Κύριος Ιησούς Χριστός θα σάς ενδυναμώνει και θα γεμίζει την ψυχή σας με φώς και χαρά και δύναμιν. Ταπεινῶς προσεύχομαι και εγώ διά σάς. Παρακαλώ να διαβιβάσετε εις τούς γονείς σας τα συγχαρητήριά μου διά την χριστιανική καί ελληνοπρεπή στάση, πού επέδειξαν μέχρι τώρα, την οποίαν θαυμάζουμε όλοι.

Σάς χαιρετώ και σάς ευλογώ. Ὁ Χριστός μαζί σας.

Μετά πολλή την αγάπη του Αναστάντος Κυρίου.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

† Ὁ Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης ΑΝΔΡΕΑΣΤι ξέρεις Πάνο Καμμένο για την “Ερυθρόμαυρη Συμμαχία”;Από το Βορειoηπειρωτικό Βήμα:

«Έγκυρες πληροφορίες, που συχνά κάνουν την εμφάνισή τους στον Τύπο, τον τελευταίο καιρό, είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές! Έτσι, σύμφωνα με σοβαρές πηγές, οι αλβανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν ως ενεργούμενα αρκετούς εν Ελλάδι Αλβανούς, κυρίως νεαρής ηλικίας εθνικιστές, και τους ομαδοποιούν. Κι αυτό με την έγκριση, φυσικά, της αλβανικής κυβερνήσεως!

Η κίνηση αυτή αποβλέπει στη διάβρωση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδος, η οποία Ελλάδα, όλα αυτά τα χρόνια επέδειξε πρωτοφανή ανοχή έναντι των Αλβανών, παρά τον ανθελληνισμό τους!

Το δίκτυο που έφτιαξαν στη χώρα μας οι αλβανικές μυστικές υπηρεσίες ονομάστηκε “Ερυθρόμαυρη Συμμαχία”, στην οποία εντάσσονται και οι εν Ελλάδι κακοποιοί, που στρατολογούνται από τις αλβανικές μυστικές υπηρεσίες και μετατρέπονται σε φανατικούς εξτρεμιστές εθνικιστές με απίστευτο μίσος κατά της Ελλάδος!

Λέγεται δε, εντόνως μάλιστα, ότι όλοι αυτοί φέρονται να είχαν ενεργό συμμετοχή στο κάψιμο της Αθήνας το 2008 και στις γενικευμένες λεηλασίες. Αυτή δε η “Συμμαχία” σκοπεύει να μετατραπεί σε κόμμα, αποβλέποντας στις ψήφους 500 χιλιάδων Αλβανών, που ζουν στην Ελλάδα και στην δημιουργία “Αλβανικής Μειονότητας”!

Όλα τα έχουμε στην Ελλάδα, το μόνο που μας έλειπε ήταν ένα αλβανικό κόμμα της …“Αλβανικής Μειονότητας”!

Ακούν οι αρμόδιοι;»!

Αυτό ακριβώς ρωτάμε και εμείς! Εκεί στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΑΝΕΛ έχετε πάρει χαμπάρι τι ακριβώς γίνεται;

Φτάνουν σε σένα τα χαμπέρια υπουργέ Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο;;Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]