Ρέθυμνο: Μεγαλώνει η αγωνία για την αγνοούμενη έγκυο – Απαγχονισμένος βρέθηκε ο φίλος της

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 37χρονης – Τι είπε στη μητέρα της λίγο πριν εξαφανιστούν τα ίχνη της

Σε αστυνομική υπόθεση για γερά νεύρα εξελίσσεται ηυπόθεση εξαφάνισης της νεαρής εγκύου Ντέσι Ιλίεβα που αγνοείται από τις αρχές του μήνα στο Ρέθυμνο, όταν και χάθηκαν τα ίχνη της.

Η Γραμμή Ζωής, έχει ήδη σημάνει Silver Alert, και όπως ενημερώνει, η ILIEVA DESISLAVA έχει καστανά μάτια, ύψος 1,60 μέτρα και κανοικό βάρος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γραμμής Ζωής η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Δείτε στη gallery του άρθρου περισσότερες φωτογραφίες της 37χρονης εγκύου

Οι έρευνες των Αρχών εστιάζονται στην αγροτική περιοχή, στο χωριό Κεραμές Αγίου Βασιλείου, στα νότια του νομού Ρεθύμνου, εκεί όπου εθεάθη τελευταία φορά. Η περιοχή είναι ιδιαίτερα δύσβατη, με γκρεμούς και χαράδρες, δυσχαιρένοντας το έργο των Αρχών.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη ασχολήθηκε με την υπόθεση η οποία όπως όλα δείχνουν εξελίσσεται σε άγριο θρίλερ.

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, τα ίχνη της 37χρονης από τη Βουλγαρία που ζούσε χρόνια στην Κρήτη, χάθηκαν μυστηριωδώς το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου. Ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού που κυοφορούσε, βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο του πατρικού του σπιτιού, τέσσερις μέρες μετά.
«Πάω μία βόλτα στα Χανιά»

Η ίδια είχε δώσει το τελευταίο της στίγμα στη μητέρα και στη φίλη της. Τους είχε πει ότι θα πήγαινε με τον σύντροφο της για φαγητό σε ταβέρνα σε ένα δάσος.

Σύμφωνα με μαρτυρία που έφθασε στην εκπομπή, το ζευγάρι κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του αυτόχειρα προς τις παραλίες της περιοχής κάτω από το χωριό Κεραμέ, το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου.
«Καβγάδισαν κι αυτός έψαχνε για όπλο…»

Στενή φίλη της Ντέσι την περιέγραψε σαν μια κοπέλα χαρούμενη και χαμογελαστή που κατά τη γνώμη της ερωτεύτηκε τον λάθος άνθρωπο ενώ μία άλλη ανέφερε πως δεν ήταν ευχαριστημένη από τον σύντροφο της γιατί καβγάδιζαν συχνά.

«Όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της, της είπε ξεκάθαρα πως δεν ήθελε το μωρό. Εκείνη σκεφτόταν να το ρίξει και την παρακαλούσαμε να μη το κάνει αυτό. Ήταν κρίμα..», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις φίλες της Ντέσι, ο σύντροφος της ήταν παντρεμένος και της έλεγε ψέματα πως είχε χωρίσει για να βρίσκεται διαρκώς μαζί της.

«Δεν είχε επιλογή. Λόγω γυναικολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε έπρεπε να κρατήσει το παιδί, αλλιώς δεν θα είχε άλλη ευκαιρία να μείνει έγκυος. Βρισκόταν μπροστά σε σοβαρό δίλημμα», ανέφερε η στενή της φίλη.

«Ο σύντροφος της έκανε σαν παλαβός και προσπαθούσε να την πείσει να το ρίξει… Κάποια στιγμή τσακώθηκαν άγρια… Τότε της είπε πως έψαχνε για όπλο. Είχαμε κανονίσει να πάμε μαζί για ιατρικές εξετάσεις. Εκείνη δεν φάνηκε και την κάλεσα στο τηλέφωνο. Τότε μου είπε πως θα πήγαιναν για φαγητό κάπου έξω από το Ρέθυμνο. Συμφωνήσαμε να βρεθούμε την επομένη. Το τηλέφωνο της απενεργοποιήθηκε και δεν είχαμε ξανά νέα της. Τις επόμενες μέρες που εγώ και άλλοι γνωστοί συναντήσαμε τον σύντροφο της και τον ρωτήσαμε που είναι η Ντέσι, εκείνος μας απάντησε πως έφυγε για τη Γερμανία…» .
«Ήταν έγκυος και μου την εξαφάνισαν…»

Ο χρόνος σταμάτησε για την μητέρα της Ντέσι, όταν οι φίλες της την ειδοποίησαν για την εξαφάνιση της. Το ταξίδι από τη Βουλγαρία στην Κρήτη της φάνηκε ατέλειωτο. Στο μυαλό της υπήρχαν μόνο βασανιστικά ερωτήματα.

Λίγο καιρό πριν είχε επισκεφθεί τη μητέρα της στην Βουλγαρία και ζήτησε τη συμβουλή της. Της είπε πως ήθελε όσο τίποτα να κρατήσει το μωρό της. Ήταν όμως πολύ προβληματισμένη γιατί ο σύντροφος της δεν ήταν σύμφωνος με την επιλογή της να γεννηθεί το παιδί.

«Περίμενε κοριτσάκι. Της είπα να το κρατήσει και εμείς θα την βοηθούσαμε…» ανέφερε η μητέρα της μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ». «Μόνο να ζει, τίποτα άλλο δεν θέλω, να ζει…» είπε με σπαραγμό.
Ο γιος του αυτόχειρα στο «Τούνελ»

Ο εργοδότης της αγνοούμενης εγκύου την περιέγραψε σαν μία συνεπή υπάλληλο που δεν του είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.

Όπως είπε η τελευταία μέρα που εργάστηκε ήταν η 1η Μαΐου. Την επομένη δεν εμφανίστηκε στη δουλειά και άρχισαν να την αναζητούν, αλλά το τηλέφωνο της ήταν απενεργοποιημένο. Η μητέρα της έπαιρνε στο εστιατόριο ανήσυχη αλλά κανείς δεν ήξερε κάτι για την τύχη της.

Ο εργοδότης της Ντέσι γνώριζε χρόνια τον σύντροφο της και τις μέρες της εξαφάνισης τον έβλεπε να περνάει από το μαγαζί του. Ήταν ήρεμος και δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάτι.

Ο μεγάλος γιος του συντρόφου της Ντέσι που αυτοκτόνησε λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση της, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής.

Ο ίδιος είχε γνωρίσει την αγνοούμενη και δεν είχε παρατηρήσει προβλήματα στη σχέση της με τον πατέρα του. Δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της και ξαφνιάστηκε όταν έμαθε για την εξαφάνιση της…

Ανέφερε πως όταν τον ειδοποίησαν πως ο πατέρας του κρεμάστηκε, νόμισε πως του έκαναν πλάκα. Ακόμα δυσκολεύεται να το πιστέψει αφού είχαν συναντηθεί για καφέ μια μέρα πριν και λίγα λεπτά πριν αυτοκτονήσει είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο και τον άκουσε ήρεμο.

«Δεν ξέρω γιατί το έκανε, μόνο εκείνος ξέρει…», κατέληξε συγκινημένος.

Πηγή: anikolouli

loading...

1 thought on “Ρέθυμνο: Μεγαλώνει η αγωνία για την αγνοούμενη έγκυο – Απαγχονισμένος βρέθηκε ο φίλος της

  1. Μεγαλη καριερα εχουν κανει οι βουλγαρες,αλβανεζες και γεωργιανες στην Ελλαδα,εχουν κλεισει σπιτια και σπιτια,βαζουν στο ματι καποιον και στο απσε-σβησε τον καταφερνουν,αδιστακτες,προστυχες και πονηρες.
    Ξερετε ποσες χιλιαδες απ αυτές παιρνουν συνταξεις από το Ελληνικο δημοσιο,απ τους παπουδες που τους εβαλαν να τις παντρευτουν? Η βουλγαρα αγνοουμενη δεν ηξερε στα 37 της να προφυλαχτη για παν ενδεχομενο?
    αλλα ετσι είναι το κολπο,μια εγκυμοσυνη λυνει το πρόβλημα,στην περιπτωση της όμως δεν λειτουργησε το κολπο.

Comments are closed.