Η Εκκλησία παραμένει… το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα

Της Μαρίκας Λυσιάνθη

Η αντίθεση της Εκκλησίας στην αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια, ήταν εύλογη και αναμενόμενη.

Ίσως και λογική.

Η ιστορία της προόδου του ανθρωπίνου γένους, μας έχει διδάξει ότι τα θρησκευτικά δόγματα διατηρούν τη μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά του χρόνου και της συγκυρίας, από κάθε άλλο μόρφωμα ή θεσμό.

Αυτό, προφανώς δεν μπορεί να είναι τυχαίο.

Ο λόγος κάθε Εκκλησίας απευθύνεται στον πυρήνα των συναισθημάτων κάθε ανθρώπου.

Και, ανά περίοδο, επιδέχεται ισχνές ή, και μεγαλύτερες ακόμη, διορθωτικές παρεμβάσεις.

Ο πυρήνας ωστόσο παραμένει αμετάβλητος.

Γι’ αυτό και η Εκκλησία αποτελεί τον… μεγαλύτερο πολιτικό φορέα σε κάθε χώρα.

Ακόμη και τις πιο “προοδευτικές” και “φιλελεύθερες”.

Στην Ελλάδα, που δεν είναι, ούτε ιδιαίτερα προοδευτική, ούτε ιδιαίτερα φιλελεύθερη, το “κόμμα της Εκκλησίας” διατηρεί μόνιμη αυτοδυναμία.

Αυτή είναι μια πραγματικότητα που, μπορεί να έχει συμβιωτικά χαρακτηριστικά με το… κανονικό πολιτικό σύστημα.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει και οι εκπρόσωποι του πολιτικού συστήματος να έχουν μια στοιχειώδη σχέση με την κοινωνική πραγματικότητα.

Να μην πολιτεύονται ως… αλεξιπτωτιστές στις αγωνίες και τις προτεραιότητες των πολιτών.

http://ysterografa.gr/

loading...

32 thoughts on “Η Εκκλησία παραμένει… το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα

  1. Οι ιεράρχες παραμένουν στην κοσμάρα τους. μακριά από τα προβλήματα του βασανίζουν τον ελληνικό λαό εδώ και οκτώ (8) χρόνια.

  2. ΑΛΛΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΟ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ
    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ
    ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ
    ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΟΜΩΣ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΕΣΤΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ

    ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΑΓΕΙΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ
    ΣΕ ΠΛΥ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΔΕΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΦΕΝΕΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΡΓΗΡΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΙΕΡΑΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

    Μάθετε σε ποιά ενορία μπορείτε να βρείτε δωρεάν φαγητό

    http://www.kathimerini.gr/447939/article/epikairothta/ellada/zesto-faghto-kai-koyragio-sta-syssitia-ths-enorias

    http://www.ecclesia.gr/greek/koinonia/fagito.html

    ΜΑΘΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

  3. ΟΤΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ,Ο ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ" ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
    ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΦΡΙΛΑ!!!

  4. ναι ναι ακριβως εισαι πυροβολημενος και μονο στη θεα του εργου της εκκλησιας σεληνιαζεσαι βλεπεις η αληθεια ειναι ολοφανερη το ψευδος εχει δις μουσι και κοντα ποδαρια σαν το βοθρο που μυριχει
    μονο το λιβανι μοσχοβολαει και διωχνει κατι σαν και σενα

  5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 2.16μ.μ., ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ,

    ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ…"ΘΕΟΥ" ΚΑΙ…"ΟΡΘΗΣ" ΔΟΞΗΣ…

    ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ "ΧΡΙΣΤΟ", ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ "ΚΑΝΟΝΑ ΖΩΗΣ" ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ, 164 "ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ", ΤΑ ΟΠΟΙΑ "ΤΙΜΟΥΣΑΝ" ΚΑΙ "ΤΗΡΟΥΣΑΝ".

    ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ…"ΑΠΟΔΟΜΗΘΟΥΝ" ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ "ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ" ΜΕ ΤΟ…"ΖΟΡΙ" ΜΙΑ…"ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΔΟΓΜΑ" ?

    ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ "ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ", ΔΗΛΑΔΗ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ…"ΘΕΟΣ", ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ…"ΥΠΟΤΑΓΗΣ"(ΔΟΥΛΟΣ) ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ…"ΘΕΟ" ?

    ΑΝ …"ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ" ΤΑ 164 ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ "ΖΩΗ" ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ…"ΘΕΟΣ"…

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΟΝ "ΘΕΟ" ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ…"ΠΙΣΤΗ" ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ… "ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ"…"ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ…"ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΜΕ …"ΠΤΥΧΙΟ"…

    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" ΣΕ…"ΜΕΤΡΗΤΑ" ΤΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.", ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 5,5 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΤΟ…"ΧΡΕΟΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 "ΔΙΣ" ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ…"ΧΡΕΟΥΣ", ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΧΟΥΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ" ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40.000 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ…"ΑΣΗΜΙΚΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ… "ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΘΕΙ" ΑΛΛΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΝΑ ΣΟΥ…"ΘΥΜΙΣΩ" ΟΤΙ, Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.", ΑΠΟ ΤΟ 1841, ΕΙΝΑΙ…"ΜΕΤΟΧΟΣ" ΤΗΣ… "ΕΘΝΙΚΗΣ" ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ…ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ…"ΕΚΔΙΔΕ" ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ …"ΚΑΤΕΙΧΕ" ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ…"ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ" ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ" ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ, Ο "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ" ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ…

    ΔΗΛΑΔΗ…"ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΕΝΑΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ" ΚΑΙ…"ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ" Ο…ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ…

    ΤΙ…"ΔΟΥΛΕΙΑ" ΕΙΧΕ Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε." ΜΕ ΤΟΥΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ" ΦΙΛΕ 2.16μ.μ.?…

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ…"ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ" ΚΑΠΟΙΟΙ…"ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ" ΚΑΙ "ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ" ΝΑ …"ΠΑΨΟΥΜΕ" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ…"Α Θ Ω Ο Ι", ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΣΑΝ "ΓΕΝΟΣ" ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ "ΔΙΑΠΛΑΤΑ" ΤΗΝ "ΠΟΡΤΑ" ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ…"ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ", ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ "ΜΑΘΕΙ" ΣΤΙΣ…"ΠΟΥΣΤΙΕΣ" ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ "ΑΝΑΓΚΗ" ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ…

    …ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ…"ΧΑΜΠΑΡΙ" ΤΟΥΣ…"ΛΥΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ…"Π Ρ Ο Β Ι Α"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  6. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ;;;

    ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΕΚΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΟΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ.

    ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.

    ΟΙ "ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ", ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ "ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ"…

    ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΑΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΡΥΦΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ…

    ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ "…..ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ." ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΣΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ, Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΣ "…ΤΑΣ ΑΓΚΑΛΑΣ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ” ΑΒΡΑΑΜ" …

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ Η ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ??

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΩΝ ,ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΡΙΩΝ…

  7. Όπως προανέφερες άλλο εκκλησία, το σώμα του Χριστού, και άλλο οι ιεράρχες.
    Εγώ θα συμπλήρωνα επίσης πως άλλο Χριστόδουλος και άλλο Ιερώνυμος.
    Ο ελληνικός λαός αυτή τη στιγμή χρειάζεται ηγέτη και καθοδηγητή για να μπορέσει να βγει από την εισαγόμενη κρίση. Κανείς δεν αμφισβητεί το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας μας, αλλά όπως λέγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
    Ως λαός και έθνος που βρισκόμαστε στα πρόθυρα του αφανισμού, δεν χρειαζόμαστε μόνο φιλανθρωπίες αλλά γενικό ξεσηκωμό και πάλη για την επιβίωση μας.
    Στο σημείο που φτάσαμε, επειδή από τους προδότες πολιτικούς δεν μπορεί να περιμένει κανείς να φέρουν τη λύτρωση, το μόνο στήριγμα του έλληνα παραμένει η εκκλησία.
    Ας τολμήσουν οι ιεράρχες λοιπόν και ας σηκώσουν ξανά το λάβαρο της επανάστασης και τότε να δεις τι έχει να γίνει.

  8. Δυστυχώς,η Eλλάδα δεν ανήκει στις πολιτισμένες χώρες,γιατί μια μεγάλη μερίδα του λαού είναι θύματα διαχρονικού προσηλυτισμού,όπως στις ισλαμικές χώρες που υπάρχουν θεοκρατικά καθεστώτα.

  9. Η Παλαιά Διαθήκη αποτελεί τα 3/4 της Αγίας Γραφής και περιγράφει την μυθολογία και ιστορία των Εβραίων, αναλισκόμενη σε ένα πλήθος απόψεων, ενεργειών και γεγονότων, που τους αφορούσαν, και συνέβαλαν στη θεμελίωση της εθνική τους ταυτότητας.
    Οι Εβραίοι φρόντισαν να ανακηρύξουν την Παλαιά Διαθήκη, ως ιερό τους βιβλίο.

    Ο Ιησούς λέει:
    "…..Μη νομίσετε ότι ήρθα για να καταργήσω τον Νόμο του Μωυσή ή τη διδασκαλία των Προφητών. Δεν ήρθα για να καταργήσω αλλά για να συμπληρώσω. Συνεπώς σας διαβεβαιώ ότι, όσο υπάρχει ο ουρανός και η γη, ούτε ένα γιώτα ή ένα κόμμα δεν θα αλλάξει στον νόμο,………."
    Επί του Όρους ομιλία.

    "ἐρευνᾶτε τὰς γραφάς,
    [εννοεί προφανώς την Π. Διαθήκη, αφού η Καινή ΔΕΝ είχε ακόμα γραφεί]
    ὅτι ὑμεῖς δοκεῖτε ἐν αὐταῖς ζωὴν αἰώνιον ἔχειν· καὶ ἐκεῖναί εἰσιν αἱ μαρτυροῦσαι περὶ ἐμοῦ·
    Λοιπόν, σεις πρέπει να ερευνάτε τας Γραφάς, διότι και σεις οι ίδιοι πιστεύετε ότι εις αυτάς θα έχετε ζωήν αιώνιον. Και αυταί ακριβώς αι Γραφαί είναί που μαρτυρούν δι' εμέ."
    Κατά Ιωάννην 5.39

    Ο Ιησούς λοιπόν, ως γνήσιος Ιουδαίος (προσήρχετο στην Συναγωγή, υπέστη και περιτομήν), όχι μόνον αποδέχεται πλήρως την ιουδαϊκή Π.Διαθήκη αλλά μας προτρέπει να την μελετούμε!
    Δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΕ, απλά την συμπληρώνει.

    Εμείς οι Έλληνες όμως δεν έχουμε ανάγκη ούτε από Παλαιά ούτε από Καινή Διαθήκη.
    Για μας, ιερά βιβλία είναι αυτό το πλήθος των συγγραμμάτων που μας κληροδότησαν οι Πρόγονοί μας.

    Πρόγονοί μας είναι ο Ορφέας, Όμηρος, Ηρόδοτος, Θαλής, Κλεισθένης, Σωκράτης, Αριστοτέλης, Πλάτων, Πρωταγόρας, Επίκουρος, Πυθαγόρας, Σοφοκλής, Αισχύλος, Ευριπίδης, η Σαπφώ, Υπατία, ο Ιπποκράτης, Δημόκριτος, Θεμιστοκλής, Λεωνίδας, Περικλής, Μέγας Αλέξανδρος, και ένα πλήθος ακόμη σοφών και ενδόξων Ελλήνων, και ΟΧΙ βέβαια, ο Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ, η Σάρα και Μάρα.

    Η διαλογική και η ελεύθερη σκέψη των αρχαίων Ελλήνων, δημιούργησαν φιλοσοφικά ρεύματα, επιστήμες και τέχνες απαράμιλλης πολιτισμικής αξίας, δίνοντας έτσι τα φώτα του πολιτισμού σε όλο τον κόσμο.

    Γι' αυτούς τους λόγους είναι λοιπόν καιρός για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ στους φιλοσόφους μας, που αρθρώνοντας λόγο που εγκλείει σεβασμό για τους άλλους, και αποσκοπεί στη διαμόρφωση προσωπικότητας με ελευθερία σκέψης-έκφρασης και με αίσθημα ευθύνης, χιλιάδες χρόνια π.Χ, δίδαξαν αλλά και φιλοσόφησαν ιδέες και ηθικές αξίες,
    που οδηγούν στην εξιδανίκευση του ανθρώπου.

    Χωρίς "θαύματα" και άλλα κομπογιαννίτικα κόλπα, χωρίς εμπορευματοποίηση.

    Στους φιλοσόφους μας, των οποίων τα διασωθέντα συγγράμματα φωτίζουν τους δρόμους που οδηγούν σε πολίτες ελεύθερα σκεπτόμενους.
    Πολίτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα, πολίτες που σέβονται τους νόμους και τις ηθικές αξίες
    γιατί τους το επιβάλλει η συνείδηση τους,
    το πνευματικό τους επίπεδο
    και ΟΧΙ βέβαια ο φόβος της τιμωρίας του Θεού της Π. Διαθήκης των Εβραίων.

    Πολίτες που γνωρίζουν ότι οι φιλοσοφικές ιδέες και αξίες που δίδαξαν εκείνοι είναι οι μόνες που παρέμειναν άφθαρτες και πάντα επίκαιρες και ας έχουν περάσει χιλιάδες χρόνια.

  10. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

    Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

  11. ΑΛΛΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΟ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ
    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ
    ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ
    ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΟΜΩΣ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΕΣΤΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ

    ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΑΓΕΙΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ
    ΣΕ ΠΛΥ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΔΕΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΦΕΝΕΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΡΓΗΡΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΙΕΡΑΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

    Μάθετε σε ποιά ενορία μπορείτε να βρείτε δωρεάν φαγητό

    http://www.kathimerini.gr/447939/article/epikairothta/ellada/zesto-faghto-kai-koyragio-sta-syssitia-ths-enorias

    http://www.ecclesia.gr/greek/koinonia/fagito.html

    ΜΑΘΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

  12. ΑΛΛΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΟ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ
    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ
    ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ
    ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΟΜΩΣ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΕΣΤΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ

    ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΑΓΕΙΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ
    ΣΕ ΠΛΥ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΔΕΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΦΕΝΕΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΡΓΗΡΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΙΕΡΑΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

    Μάθετε σε ποιά ενορία μπορείτε να βρείτε δωρεάν φαγητό

    http://www.kathimerini.gr/447939/article/epikairothta/ellada/zesto-faghto-kai-koyragio-sta-syssitia-ths-enorias

    http://www.ecclesia.gr/greek/koinonia/fagito.html

    ΜΑΘΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

  13. ΜΑΘΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

    Μεγάλο ψέμα, η "προσφορά" της εκκλησίας.
    H αλήθεια είναι ότι η εκκλησία
    ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ συσσίτια σε κανένα!

    Αυτά που διαφημίζει ως συσσίτια
    δικά της, γίνονται με δωρεές τροφίμων,
    χρήματα και εργασία παρασκευής πολιτών.
    Απλά οργανώνονται σε χώρους εκκλησιών. Εννοείται ότι οι παπάδες και ο περίγυρος τους, δεν αγοράζουν τρόφιμα.

    Ακόμα και οι εκκλησίες ανεγείρονται
    με χρήματα πιστών.

    Η εκκλησία όχι μόνο ΔΕΝ δινει τίποτε από τα κέρδη της, αλλά επωφελείται των κρίσεων για να αυξήσει το πλούτο της. Με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, μειώθηκαν οι συντελεστές φορολόγησης των μισθωμάτων (ενοικίων) που εισπράττει, ενώ αυξήθηκαν οι συντελεστές γιά όλους τους άλλους.
    Ό,τι δαπανά για "φιλανθρωπικό" έργο, προέρχεται αποκλειστκά από εράνους και δωρεές.

    Πολυ απλά:
    Η εκκλησία διανέμει (μοιράζει).

  14. Είναι πιο πλούσιοι και απο την
    οικογενεια Rothschild που ελεγχει το μισο πλανητη 600 δις και με τους τόκους 800 τρις για φαντάσου σώσανε την Αμερική τη Κύπρο τη Ρωσία μόνο η Ελλας είναι έτσι γιατί είναι απασχολημένοι με τη σωτηρία του Σείριου!!!

  15. Ο Αρτέμης Σώρρας δεν είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων απεφάνθη ο Άρειος Πάγος

    ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    Αναιρέθηκε από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών που είχε δεχθεί ότι ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, εξαπατώντας χιλιάδες πολίτες. Μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης η απόφαση αυτή ελέγχθηκε δικαστικά και η δικαιοσύνη μετά από έρευνες οδηγήθηκε σε απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών κατά Σώρρα και στενών του συνεργατών.

    Ο Αρτέμης Σώρρας παρά την άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων μέχρι σήμερα διαφεύγει τη σύλληψη. Η απόφαση που αναιρέθηκε είχε αποτελέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα "σημαία" της προπαγάνδας Σώρρα που στο μεταξύ είχε ιδρύσει και πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" προσδίδοντας στην κίνηση του και πολιτικά χαρακτηριστικά. Μετά την αναίρεση της αποφάσεως αυτής από τον Άρειο Πάγο δεν μπορεί ούτε και τυπικά να γίνεται επίκληση της καθώς αναίρεση σημαίνει πως η απόφαση αυτή εξαφανίζεται και είναι σαν μην εκδόθηκε ποτέ.

    Αναλυτικότερα, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε πλήρη σύνθεση έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης της επίμαχης απόφασης για τον Σώρρα που είχε γίνει από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου. Με την απόφαση της Ολομέλειας,που φέρει αριθμό 2 του 2017, κρίθηκε ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013, είχε μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλιπή αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία είχε εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

    Ειδικότερα η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιό αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού. Ακόμη, δεν αναφέρει η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.

    Παράλληλα, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν, ότι ενώ δέχεται ότι το επίμαχο ποσό φυλάσσεται για πίστωση και χορήγηση της Ελλάδος, αντιφατικά δέχεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας σκοπεύει να χορηγήσει το ποσό αυτό στο Ελληνικό Δημόσιο με την μορφή δανείου διάρκειας 100 ετών και με επιτόκιο 0,5%. Τέλος, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

  16. Ο Αρτέμης Σώρρας δεν είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων απεφάνθη ο Άρειος Πάγος

    ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    Αναιρέθηκε από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών που είχε δεχθεί ότι ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, εξαπατώντας χιλιάδες πολίτες. Μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης η απόφαση αυτή ελέγχθηκε δικαστικά και η δικαιοσύνη μετά από έρευνες οδηγήθηκε σε απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών κατά Σώρρα και στενών του συνεργατών.

    Ο Αρτέμης Σώρρας παρά την άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων μέχρι σήμερα διαφεύγει τη σύλληψη. Η απόφαση που αναιρέθηκε είχε αποτελέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα "σημαία" της προπαγάνδας Σώρρα που στο μεταξύ είχε ιδρύσει και πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" προσδίδοντας στην κίνηση του και πολιτικά χαρακτηριστικά. Μετά την αναίρεση της αποφάσεως αυτής από τον Άρειο Πάγο δεν μπορεί ούτε και τυπικά να γίνεται επίκληση της καθώς αναίρεση σημαίνει πως η απόφαση αυτή εξαφανίζεται και είναι σαν μην εκδόθηκε ποτέ.

    Αναλυτικότερα, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε πλήρη σύνθεση έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης της επίμαχης απόφασης για τον Σώρρα που είχε γίνει από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου. Με την απόφαση της Ολομέλειας,που φέρει αριθμό 2 του 2017, κρίθηκε ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013, είχε μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλιπή αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία είχε εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

    Ειδικότερα η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιό αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού. Ακόμη, δεν αναφέρει η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.

    Παράλληλα, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν, ότι ενώ δέχεται ότι το επίμαχο ποσό φυλάσσεται για πίστωση και χορήγηση της Ελλάδος, αντιφατικά δέχεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας σκοπεύει να χορηγήσει το ποσό αυτό στο Ελληνικό Δημόσιο με την μορφή δανείου διάρκειας 100 ετών και με επιτόκιο 0,5%. Τέλος, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

  17. Ο Αρτέμης Σώρρας δεν είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων απεφάνθη ο Άρειος Πάγος

    ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    Αναιρέθηκε από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών που είχε δεχθεί ότι ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, εξαπατώντας χιλιάδες πολίτες. Μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης η απόφαση αυτή ελέγχθηκε δικαστικά και η δικαιοσύνη μετά από έρευνες οδηγήθηκε σε απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών κατά Σώρρα και στενών του συνεργατών.

    Ο Αρτέμης Σώρρας παρά την άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων μέχρι σήμερα διαφεύγει τη σύλληψη. Η απόφαση που αναιρέθηκε είχε αποτελέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα "σημαία" της προπαγάνδας Σώρρα που στο μεταξύ είχε ιδρύσει και πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" προσδίδοντας στην κίνηση του και πολιτικά χαρακτηριστικά. Μετά την αναίρεση της αποφάσεως αυτής από τον Άρειο Πάγο δεν μπορεί ούτε και τυπικά να γίνεται επίκληση της καθώς αναίρεση σημαίνει πως η απόφαση αυτή εξαφανίζεται και είναι σαν μην εκδόθηκε ποτέ.

    Αναλυτικότερα, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε πλήρη σύνθεση έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης της επίμαχης απόφασης για τον Σώρρα που είχε γίνει από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου. Με την απόφαση της Ολομέλειας,που φέρει αριθμό 2 του 2017, κρίθηκε ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013, είχε μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλιπή αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία είχε εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

    Ειδικότερα η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιό αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού. Ακόμη, δεν αναφέρει η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.

    Παράλληλα, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν, ότι ενώ δέχεται ότι το επίμαχο ποσό φυλάσσεται για πίστωση και χορήγηση της Ελλάδος, αντιφατικά δέχεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας σκοπεύει να χορηγήσει το ποσό αυτό στο Ελληνικό Δημόσιο με την μορφή δανείου διάρκειας 100 ετών και με επιτόκιο 0,5%. Τέλος, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

  18. Δηλαδή ολα όσα τους υπαγορεύουν και ποστάρουν τα ετοιματζίδικα ειναι ψευδείς ειδήσεις πρός παραπλάνηση των πολιτών

  19. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ…!!! "ΚΑΘΗΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ"

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
    Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Αλφειός: ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΣΙΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΟΥ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ…

    ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;; ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ , ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΙΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΒΕΛΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 , ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ… ΤΣΑΤΡΑ-ΠΑΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΛΕΠΤΑ… Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ «»ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ»» ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!!

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ 16/02/2017 Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΩΣ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;; !!! χαχαχαχ ΜΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;; !!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ;;; ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ;;;

    ………….

    Λευτερης Στακιας ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ πάνω από 120 ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ μετά από μια υπόθεση του ΟΠΑΠ ήρθε η σειρά της δικης μας υπόθεσης ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ «»ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ»» ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…. ολόκληρη η διαδικασία είχε διάρκεια 7 λεπτά….
    ναι καλά ακούσατε

    ΑΡΑ….. ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ όπως λένε τα ΤΣΟΝΤΟΑΡΘΡΑ και ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ…
    ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ;;; ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ αυτοί τα έβαλαν όχι εμείς…

  20. ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ,ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΩΣ ΒΓΗΚΕ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ…!!!

    ΜΕ ΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΓΜΤ

  21. ΤΑΚΗ ΔΙΑΛΕΞΕ ?

    ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ
    Η ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

    ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ.

    ΜΙΑ ΩΡΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΙΧΕ Η Ε.ΣΥ.
    ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ

    ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝ

    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…!!!!!!

    ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ

    ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΩ

    ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ…!!!

  22. Η Ε.ΣΥ. ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ
    ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

    ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ

    …..ΚΟΜΜΑΤΑ :
    ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑΑΑΑ

    …..Ε.ΣΥ. :
    "ΑΥΡΙΟ" ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ…!!!

  23. ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ Ο ΨΕΥΤΟ ΓΥΦΤΑΡΑΚΗΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΚΙ ΑΠ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ

    ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΕΝΑΣ ΝΤΑΛΚΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΚΙ Ο ΨΕΥΤΟ ΓΥΦΤΑΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ ΠΟΛΥ ΠΗΓΕ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΣΗΚΩΘΕΙ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ε !ΣΥ ΜΑΡΑΖΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ
    ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝΕ ΑΥΤΗ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΥΣΑΙ ΜΗΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

  24. καλα εεεεεεε τι μας λες αληθεια; πω πω πω μπραβο μπραβο αργοτερα γραψε μας κι αλλα η ελπιδα οτι καποιος μπορει να σε πιστεψει κυριε σωρρα πεθαινει τελευταια εχεις μελλον μπροστα σου σε 50 60 70 80 αντε 100 χρονια θα εισαι πρωθυπουργος στον αρη

  25. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ…"ΡΑΒΙΝΟ" 7.38μ.μ.,

    ΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ…"ΚΙΝΗΤΡΑ" ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ, ΝΑ…"ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΑ "ΓΕΛΟΙΟ" ΕΩΣ "ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ" ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΜΙΑΣ …"ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ"… "ΕΓΚΡΙΤΟΥ" … ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ?

    ΓΙΑ ΝΑ…"ΠΕΙΣΕΙ" ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ…"ΠΑΤΗΣΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ?

    ΣΤΙΣ 15/11/17, ΤΟ "ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ" ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΓΙΑ "2η ΦΟΡΑ" ΟΤΙ, ΤΑ "600 ΔΙΣ" ΤΟΥ …"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ, ΕΙΝΑΙ "ΥΠΑΡΚΤΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ…"ΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ" ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…"ΘΕΟ" ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ…"ΔΙΑΟΛΟ"… ΑΛΛΑ Ο…"ΡΑΒΙΝΟΣ" ΕΠΙΜΕΝΕΙ. "ΠΕΣ-ΠΕΣ" ΚΑΘΕ…ΜΕΡΑ, "ΚΑΤΙ" ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ…

    ΣΤΟ "ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ" ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ 2013, ΠΟΥ Ο…"ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΣΩΡΡΑΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ, ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ…"ΠΟΔΙ" ΤΟΥ Ο…"ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ"… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ…"ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑΝ" ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ…"ΣΩΡΡΑ", ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 40 ΗΜΕΡΕΣ, ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ "ΕΝΣΤΑΣΗ" ΕΠΙ ΤΗΣ "ΑΠΟΦΑΣΗΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΕΚ…ΝΕΟΥ.

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΒΑΣΕΙ "ΝΟΜΟΥ" ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΙΧΑΝ…"ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΟΠΩΣ ΜΑΣ…"ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝ" ΚΑΤΙ…"ΡΙΝΟ-ΚΕΡΟΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ…"ΡΟΔΟ", ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ …ΕΠΡΑΞΑΝ ?

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ…"Π Ο Υ Σ Τ Ι Κ Ο" ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ…"ΡΑΒΙΝΟΙ" ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΟΤΙ …"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ" ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΟΙ…"ΕΓΚΡΙΤΟΙ" ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε., ΟΠΩΣ Η ΕΝ ΛΟΓΩ…"ΚΥΡΙΑ" ?

    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η κ….ΜΑΝΔΡΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΙΣ 15/11/2017 ΚΑΜΙΑ…"ΑΝΑΦΟΡΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΦΟΥ ΗΔΗ, ΕΙΧΑΝ…"ΜΥΝΗΘΕΙ" 2 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ…"ΕΔΡΑΣ" ?

    ΝΑ .."ΥΠΟΘΕΣΩ" ΓΙΑ ΤΟΝ "ΙΔΙΟ" ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΚΑΙ…"ΚΑΝΕΝΑ" ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ …ΚΑΜΙΑ "ΑΝΑΦΟΡΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΣΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ "ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ…"ΕΠΙΑΝΕ" ΤΟ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ" ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ…"ΚΑΛΥΨΟΥΝ" ΤΟ ΘΕΜΑ" ?

    ΑΛΛΑ ΤΟ…"ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ" ΔΕΝ "ΠΕΡΑΣΕ" ΚΑΙ ΟΙ…"ΕΓΚΡΙΤΟΙ"…ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ…"ΣΚΕΛΙΑ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ…"ΤΡΕΧΟΥΝ"…

    ΑΛΛΑ Ο…"ΡΑΒΙΝΟΣ" ΕΚΕΙ…"ΣΤΑΘΕΡΟΣ"…ΣΤΟ"ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ΚΑΙ…ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  26. Η Εκκλησία παραμένει… το μεγαλύτερο κόμμα του Γιαχβε στην Ελλάδα

  27. ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ…

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ:

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ…!!!!

    ΚΟΜΜΑΤΑ:
    ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑΑΑΑ,ΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑ….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΠΟΙΟΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ???….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  28. ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ…

    ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΧΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΟΥΣΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΤΟΥ….

  29. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΛΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Μ' ΕΝΑ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΓΥΦΤΟΚΩΛΟΠΑΝΟ;

  30. ΚΙ'ΕΓΩ Σ'ΑΓΑΠΩ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ…!!!!!

  31. ΜΑΚΗ ΔΙΑΛΕΞΕ
    Ή ΥΠΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ Ή ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΚΑΙ Π@@ΤΣΑ ΙΣΟΒΙΤΗ

  32. ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ;
    ΠΕΡΑΣΕ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΑΡΗΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΗΣ
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ !!! ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΓΕΛΟΙΕ ΚΩΛΟΓΛΕΙΦΤΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ

Comments are closed.