Το σχέδιο Τσίπρα για αιφνιδιασμό με “σπάσιμο” της Β’ Αθηνών

Έναν πολιτικό αιφνιδιασμό, με “σπάσιμο” της Β’ Αθηνών σε επιμέρους τομείς, φαίνεται ότι έχει στον σχεδιασμό του το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της “Αυγής”, ο Αλέξης Τσίπρας εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην υλοποίηση μιας τέτοιας τομής, η οποία έχει μείνει εδώ και δεκαετίες στα χαρτιά.

Το ρεπορτάζ της “Αυγής” επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι, με το χωρισμό της μεγαλύτερης εκλογικής περιφέρειας της χώρας σε μικρότερες, οι βουλευτές θα οδηγηθούν εκ των πραγμάτων σε στενότερη σχέση με τους πολίτες.

loading...

5 thoughts on “Το σχέδιο Τσίπρα για αιφνιδιασμό με “σπάσιμο” της Β’ Αθηνών

  1. ΤΕΤΟΙΟΣ ΒΛΑΜΕΝΟΣ Δ Ε Ν ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  3. Όσους αιφνιδιασμούς και να κάνει οΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ την παπάρα θα την φάει και θα είναι και μεγάλη , άντε στην υγεια του ρε λεβέντες ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛΗΤΕΣ

  4. Ο,ΤΙ ΚΙΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ, οτι το θεμα δεν ειναι ποιος θα βγει στις επομενες εκλογες, το θεμα ειναι στην επομενη βουλη να υπαρχουν πατριωτικες δυναμεις.
    Μετα οποιος και να βγει, ελαχιστη σημασια θαχει.!!! ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ.!!
    Πρεπει να στερησουμε από το πολιτικο προσωπικο τα πολιτικα του δικαιωματα παση θυσια.
    https://www.youtube.com/watch?v=gkEWoDQLPaI&feature=em-uploademail
    «Θα καθήσω τους πολιτικούς των Μνημονίων στο ΣΚΑΜΝΙ, επί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ».

    Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του προέδρου του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη στο τηλεοπτικό κανάλι Βεργίνα TV και την δημοσιογραφική εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» με τους Στέργιο Καλόγηρο και Άννα Τσίμου, την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018. Η εκπομπή μεταδόθηκε σε επανάληψη από το Αρτ TV, την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018.

  5. ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΕΡΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΝΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟ, ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟ 8%, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ- ΑΝΑΠΗΡΟΙ- ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ-ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ-ΑΝΕΡΓΟΙ -ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ – ΧΗΡΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΟΒΟΝΤΑΣ Τ ΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΣ ΠΙΑΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!! Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ 8%!!!!!!!!!!

Comments are closed.