ΟΙ ΑΔΩΝΙΣΤΕΣ, Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΝΔ

Είναι ο καρκίνος που κατατρώει τα υγιή κύτταρα της ΝΔ. Είναι το νόσημα που διώχνει τους αγνούς ψηφοφόρους.
Διαβάστε το Μανιφέστο τους και θα καταλάβατε. Το δηλώνουν οι ίδιοι: δεν έχουν σχέση με τη ΝΔ! Πήγαν στη ΝΔ για να φύγει ο Τσίπρας…:Οι Αδωνιστές (Adonistas) είναι ομάδα ενεργών πολιτών, η οποία δημιουργήθηκε αυτόκλιτα για να υποστηρίξει τον Άδωνι Γεωργιάδη στο δρόμο του για την Προεδρία της ΝΔ. Τελικά προέκυψε …Αντιπροεδρία!!!

Όμως, η Προεδρία κρίθηκε και σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην ανοικτή στήριξη του Άδωνι Γεωργιάδη στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Θυμίζουμε ότι ο λόγος που οι Αδωνιστές αποφάσισαν να συμμετάσχουν ενεργά στο δημόσιο διάλογο δεν ήταν κομματικός, ήταν πολιτικός, ήταν εθνικός.

Πολλοί από μας κατά το παρελθόν δεν είχαν ψηφίσει ΝΔ. Όμως, η εκλογή προέδρου της ΝΔ μάς αφορούσε διότι εγκαίρως καταλάβαμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έβλαπτε, βλάπτει και θα βλάψει την Ελλάδα. Έπρεπε λοιπόν και πρέπει να απομακρυνθεί το συντομότερο δυνατό! Για να συμβεί κάτι τέτοιο, έπρεπε προηγουμένως να διαμορφωθεί άμεσα μια αξιόπιστη εναλλακτική επιλογή για τον τόπο. Και αναπόφευκτα εναλλακτική επιλογή μόνο μέσα από τη ΝΔ θα μπορούσε να προκύψει, καθώς όποιος κι αν γινόταν πρόεδρος της ΝΔ θα έβαζε πρώτη υποψηφιότητα για να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας…

Το πρώτο βήμα λοιπόν έγινε. Η Προεδρία της ΝΔ κρίθηκε αμετάκλιτα στις 20 Δεκεμβρίου 2016 και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πλέον εν αναμονή πρωθυπουργός, με τον Άδωνι Γεωργιάδη αμέριστο συμπαραστάτη του. Οι Αδωνιστές δεν μπορούν να μείνουν αμέτοχοι στο νέο εθνικό στοίχημα, για την επόμενη μέρα της νέας Μεταπολίτευσης.

Πρέπει να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος!
Πρέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, άξια στελέχη της ΝΔ και μέλη της ελληνικής κοινωνίας να αναλάβουν την ηγεσία της χώρας.

Για να πάρει #oxygono η οικονομία, η κοινωνία, ο τόπος.

Για να επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά και δημιουργικά σε αυτή την προσπάθεια!

Όροι συμμετοχής στην ομάδας των Αδωνιστών (Adonistas)

Κρατείστε ψηλά το επίπεδο της ομάδας. Δεν βάζουμε φραγμούς. Δεν έχουμε αποκλεισμούς. Έχουμε όμως κάποιους όρους στοιχειώδους λειτουργίας της ομάδας που οφείλουν να γνωρίζουν εκ των προτέρων όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν:

1. Δικαίωμα δημοσίευσης άρθρων, θέσεων, φωτογραφιών, πληροφοριών σχετικά με την υποψηφιότητα του Άδωνι έχει κάθε μέλος της Ομάδας χωρίς έγκριση από τους διαχειριστές της.

Ωστόσο, επειδή…

2. Το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε θεματολογία σχετικά με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Οποιαδήποτε δημοσίευση με άλλο περιεχόμενο επιτρέπει στους διαχειριστές να την αποσύρουν.

3. Δημοσιεύσεις που δεν ταιριάζουν στην αισθητική των Adonistas και δεν προάγουν έναν ανοικτό και γόνιμο διάλογο, επιτρέπει στους διαχειριστές να τις διαγράφουν. Αυτονόητα, δημοσιεύσεις και σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται και τα μέλη θα αποκλείονται.

Το παλαιότερο λοιπόν Go Adonis Go, αλλάζει και γίνεται #Go_Kyriakos_Go, γίνεται #fygete, γίνεται #oxygono

Φοβερή πολιτική σκέψη! Άντε παιδιά, όταν πέσει ο Μητσοτάκης, το κόμμα είναι δικό σας. Γιατί με αυτά που λέτε και γράφετε είναι σίγουρο ότι ο Μητσοτάκης θα είναι και πάλι στην αντιπολίτευση.
Ο Κώστας Καραμανλής (ο original), έφτιαξε την μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη, λέγοντας δεν συνεργαζόμαστε με τα άκρα!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

loading...