Κακοποιός που βγάζει όπλο σε παιδάκια σκοτώνεται από τα πυρά μιας… μαμάς! – Βίντεο

O κυβερνήτης του Σάο Πάολο επαίνεσε την 42χρονη αστυνομικό για τον ηρωισμό της
Εξαιρετικά άτυχος ήταν ένας κακοποιός στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ο οποίος επιχείρησε να ληστέψει μια ομάδα από μανάδες που περίμεναν έξω από σχολείο, μη διστάζοντας μάλιστα να βγάλει όπλο μπροστά στα μάτια των έντρομων παιδιών.

Κι αυτό γιατί μεταξύ των μανάδων βρισκόταν και μια αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, που είχε πάει να πάει την κόρη της μετά το μάθημα και έτυχε να έχει μαζί της και το όπλο της.

Λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο αδίστακτος κακοποιός έβγαλε το όπλο απειλώντας τις γυναίκες και τα παιδιά τους, η 42χρονη Κάτια ντα Σίλβα Σάστρε τον πυροβόλησε τρεις φορές, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Λίγες ώρες αργότερα ο επίδοξος ληστής υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

Η 42χρονη αστυνομικός δέχτηκε τους επαίνους του κυβερνήτη του Σάο Πάολο για τον ηρωισμό που επέδειξε σε μια τελετή προς τιμήν της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Δείτε την συγκλονιστική σκηνή, όπως την κατέγραψαν καρέ καρέ οι κάμερες ασφαλείας έξω από το σχολείο

loading...

3 thoughts on “Κακοποιός που βγάζει όπλο σε παιδάκια σκοτώνεται από τα πυρά μιας… μαμάς! – Βίντεο

  1. Στην Ελλάδα θα την είχαν τρελάνει σε ΕΔΕ, δίκες, καταδίκες για τα επόμενα 20 χρόνια κλπ. Και αυτό γιατί θα είχε σκοτώσει ένα καθίκι και τίποτα παραπάνω.
    Φυσικά μεγάλη μερίδα κομπλεξικών ("δημοκράτες του κώλου", οργανώσεις για τα "δικαιώματα των καθικιών", αντιρατσιστικές ομάδες, "ρουβίκωνες", αναρχοαναρχικοί (του κώλου πάντα) και χίλιοι-δυο άλλο σαρσέμηδες θα της είχαν κάνει την ζωή ποδήλατο…

  2. ΜΑ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΟΡΙΕΡΟ ΘΥΡΩΡΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΕΓΛΊΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΣΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΑΡΜΑΙΣΤΕΣ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΜΠΑΜΠΑΚΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑΝΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΕΝΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΥΠΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΚΑ ΝΤΟΥΚΟΥ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ. Ε ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΔΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙΕΣ ΓΚΑΠ ΓΚΟΥΠ ΓΕΜΙΣΕ ΖΟΝΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΗΚΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΜΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΟΥΜΠΟΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΑΚΟ'Μ? ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΛΕΥΤΕΡΩΤΗΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΟΠΡΑΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΣΚΟΤΩΣΕΣ? ΝΑΙ… ΠΟΣΟΥΣ? 2 ΕΛΛΗΝΟΣ ΠΟΣΟ ΚΑΘΙΣΕΣ ΜΕΣΑ? 4 ΧΡΟΝΟΣ..ΕΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΨΙΡΕΣ!!!

  3. Το ξάπλωσε το καθίκι. Γιατί ακριβώς και σωστά για κάτι τέτοια καθίκια της έδωσαν το πιστόλι. Εδώ θα έπρεπε πρώτα να τηλεφωνήσει σε κανένα σκατό αν του επιτρέπεται να το χρησιμοποιήσει. Και το σκατό θα της έλεγε: "Μην το χρησιμοποιείς γιατί ο συμπολίτης μας (το καθίκι) έχει δικαιώματα!!!"

Comments are closed.