ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ! Ξύλο πολύ στον Γιάννη Μπουτάρη Βρισιές, σπρωξιές και χτυπήματα από Πόντιους στο Λευκό Πύργο – ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια επίθεση δέχθηκε, από εξοργισμένο πλήθος ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο δήμαρχος ήταν παρών στις εκδηλώσεις της Γενοκτονίας των Ποντίων, στην περιοχή του Λευκού Πύργου, όμως η κατάσταση ξέφυγε του ελέγχου, όταν, δεκάδες άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, του επιτέθηκαν άγρια.

Ο Γ.Μπουτάρης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε και την κεντρική ομιλία στην πλατεία Αγίας Σοφίας, μετέβη στον Λευκό Πύργο για την επίσημη τελετή υποστολής της σημαίας.

Εκεί αρχικά έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων για τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι στην Τουρκία αλλά και τους ίδιους τους Ποντίους, ενώ μερικοί εκ των συγκεντρωθέντων του συνέστησαν να φύγει από την εκδήλωση.

Ο ίδιος αρχικά δεν αντιδρούσε μέχρι που ορισμένοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς, του είπαν να απομακρυνθεί. Μάλιστα, δεν δίστασαν να του επιτεθούν, με σπρωξιές και κλωτσιές.

Μάταια ορισμένοι από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση προσπαθούσαν να ηρεμήσουν το μαινόμενο πλήθος. Οι… θερμόαιμοι ακολούθησαν τον Γιάννη Μπουτάρη μέχρι και το αυτοκίνητό του, στο οποίο προκάλεσε ζημιές.

loading...

17 thoughts on “ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ! Ξύλο πολύ στον Γιάννη Μπουτάρη Βρισιές, σπρωξιές και χτυπήματα από Πόντιους στο Λευκό Πύργο – ΒΙΝΤΕΟ

  1. Ο Μπουτάρης Ειναι η ντροπή της Θεσσαλονίκης και λιαν επιεικως αντιμετωπίστηκε. Απορώ πώς οι θεσσαλονικείς βγάζουν τέτοιόν ανθέλληνα δήμαρχο τόσο καιρό και η Μακεδονία το στολίδι της Ελλάδας κινδυνεύει να χάσει γεωγραφικά την κυριαρχία της και εντούτοις τέτοιοι ανθέλληνες έχουν το θράσος να τολμάνε να συμμετέχουνε σε εκδηλώσεις πόνου προκαλώντας τον κόσμο.

  2. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ
    ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

  3. ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΘΕΡΙΖΕΙΣ , ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ , ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΘΥΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ , ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ Ο ΝΙΜΙΤΣ Ο ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

  4. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ??????

  5. Κι όμως του άξιζε!
    Τόσο προκλητικός!
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!

  6. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.

  7. Να και μια ευχάριστη είδηση…….

  8. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..
    ΕΙΧΕ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΗΣ

  9. ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ Ο ΒΡΟΜΥΛΟΣ????????????

  10. Μ-ΠΟΥΣΤΑΡΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  11. καλα του κανανε και λιγα του κανανε του αληταρα του πουστογερα.ετσι γαμηστε τους σκοτωστε τους ξεσκιστε τους

  12. Αυτοδιοίκηση
    ΕΚΤΑΚΤΟ – Α.Τσίπρας: «Nα συλληφθούν οι ακροδεξιοί τραμπούκοι» – Κατηγορούν και τον Π.Ψωμιάδη για το ξύλο στον Γ.Μπουτάρη – Τι είπε
    0
    SHARES
    Δημοσίευση: 19 Μάϊου 2018, 11:42 μμ | Ανανέωση: Μάιος 19, 2018 στις 11:46 μμ

    Την άμεση σύλληψη όσων επιτέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (19.05.2018) στον Γιάννη Μπουτάρη ζητά ο Αλέξης Τσίπρας ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό των δραστών που επιτέθηκαν στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στον Λευκό Πύργο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν προανάκριση προκειμένου να ταυτοποιηθούν όσοι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του Γιάννη Μπουτάρη.

    Αυτή την ώρα, εξετάζεται όλο το οπτικό υλικό που έχει δημοσιευτεί σε μέσα ενημέρωσης αλλά και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να διαπιστωθεί ποια άτομα προέβησαν σε αδικήματα, να ταυτοποιηθούν και στη συνέχεια να διαταχθεί η σύλληψή τους.

    Mαξίμου: Αυτοί που επιτέθηκαν στον Μπουτάρη δεν είναι αγανακτισμένοι αλλά ακροδεξιοί τραμπούκοι

    Με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

    «Αυτοί που επιτέθηκαν στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, δεν είναι ούτε αγανακτισμένοι πολίτες, ούτε συγκεντρωμένο πλήθος. Είναι απλά ακροδεξιοί τραμπούκοι που πρέπει να βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Όσο πολιτικές δυνάμεις επιτρέπουν σε ακροδεξιά περιθωριακά στοιχεία να κρύβονται πίσω από ένα δήθεν αίσθημα πατριωτισμού, τόσο το φίδι του φασισμού θα απειλεί ευθέως τη Δημοκρατία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

    Ολα τα κομματα καταδικασαν τις πραξεις βιαιοτητας εναντιον του μπουταρη

    https://www.pentapostagma.gr/2018/05/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%B1-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-n%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%86%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BA%CF%81.html

  13. ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΝΟΥ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ.Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΕΙ.ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ.ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΜΝΑΛΟΛΑΓΝΟ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ…

  14. Το πληθος ηταν κοσμιο ευγε του…..

  15. ποιο καλα να με λενε φασιστα και ακροδεξιο παρα μαλακα και δειλοπουστα

    ενας Ποντιος

  16. Και την αλλη φορα στο σπιτι της βλαχομαριας που πορδυπουργευει

Comments are closed.