Αρκετά με αυτή την καραμέλα. Δεν μπορεί όλοι όσοι λένε “καλά του κάνανε” να είναι ακροδεξιοί φασίστες.

Όποιος κλέβει την ψήφο των πολιτών με ψεύτικες υποσχέσεις και όποιος δεν σέβεται την γνώμη τους και το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Όποιος παραδίδει την πόλη στις αδελφές για να κάνουν παρέλαση χωρίς να ρωτήσει τον πολίτη αν το επιτρέπει, όποιος παραδίδει τα ιερά και όσια της ιστορίας στους
σκοπιανούς. Όποιος τέλος πάντως κυβερνάει από την όποια θέση σαν να εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρηση και δεν υπηρετεί ως όφειλε αλλά προσβάλει και υποτιμά την νοημοσύνη των πολιτών, είτε τον ψήφισαν είτε όχι, ε! αυτός χρειάζεται μερικές “σφαλιάρες” για να συνέλθει από τον λήθαργο. Δεν μπορεί όλοι όσοι λένε “καλά του κάνανε” να είναι ακροδεξιοί φασίστες. Αρκετά με αυτή την καραμέλα. Πολίτες με άποψη ήταν που κουράστηκαν με τους γελοίους κάθε είδους και παράταξης που κυβερνούν και αποφάσισαν ότι αρκετά κράτησε η κακόγουστη κωμωδία ήρθε η ώρα να αλλάξει κάτι.

αναγνωστης

loading...

9 thoughts on “Αρκετά με αυτή την καραμέλα. Δεν μπορεί όλοι όσοι λένε “καλά του κάνανε” να είναι ακροδεξιοί φασίστες.

  1. Μια ζωή Ιούδας!
    Τι ξεπεσμός!

  2. καλυτερα ακροδεξιος φασιστας μασιστας παρα μαλακας και κοροιδο

  3. Έλληνες είμαστε όλοι καί όλοι μαζί θά σάς περάσουμε τό σχοινί στό λαιμό κοπρόσκυλα

  4. MΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ…

  5. Άρχισαν τα νταούλια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

  6. Δεν ειναι ακροδεξιοι,ουτε τραμπουκοι,ανθρωποι πληγωμενοι και οργισμενοι για την καταντια ια πια την πιπιλα.Χασατε το παιχνιδι ο κοσμος σας εχει χεσει.Ο μπουταρης επρεπε να παρει το μαθημα του.Ισως πολυ συντομα και καποιοι αλλοι να εχουν ην σειρα τους.Ας προσεχαν.Ξεπουλανε τα παντα σαν να ειναι τσιφλικι τους η χωρα.Αντε απο δω,που μιλανε για δημοκρατια οι δολοφονοι του ελληνικου λαου.

  7. Ξυλο, μόνο άγριο ξύλο, αυτό μονο τους πονά.
    Καλά του κάνανε του προδότη και λίγες έφαγε.

  8. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΑΤΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.ΑΥΤΗ Η ΕΠΟΧΗ ΗΔΗ ΗΡΘΕ.ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΡΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΠΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ.ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ….

  9. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ* ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ Ο ΚΕΜΑΛ ΕΣΦΑΞΕ ΕΛΛΗΝΕΣ* ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΣΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ,ΤΟΥΡΚΩΝ,ΑΠΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΆ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΚΟΠΡΑΝΩΝ. ΧΕΣΤΗΚΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΛΥ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ Ή ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΟΜΟΦΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ.

Comments are closed.