Ψωμιάδης: Μοναδικός υπεύθυνος ο Μπουτάρης – Προκάλεσε με την παρουσία του

Αφού «καταδίκασε» την επίθεση στο πρόσωπο του Γιάννη Μπουτάρη και τη βία
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αφού «καταδίκασε» την επίθεση στο πρόσωπο του Γιάννη Μπουτάρη το Σάββατο, έσπευσε να κατηγορήσει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης που πήγε στην εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

«Καταδικάζω και καταδίκασα όλα αυτά που συνέβησαν εις βάρος του κυρίου δημάρχου. Κατ’ αρχάς είμαι κατά της σωματικής βίας, κατά της χειροδικίας από την άλλη θέλω τον πολιτικό μου αντίπαλο όρθιο. Ο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο Μπουτάρης, ο οποίος με την παρουσία του προκάλεσε. Για αυτή τη δήλωση για τον Κεμάλ δεν άκουσα ποτέ κανέναν πολιτικό να καταδικάσει αυτό που είπε», είπε ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. 

loading...

3 thoughts on “Ψωμιάδης: Μοναδικός υπεύθυνος ο Μπουτάρης – Προκάλεσε με την παρουσία του

  1. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΝΩ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ!

  2. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΕΤΑΜΕΝΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΄΄΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ'' ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΚΑ ΚΥΜΒΑΛΑ .ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΑΔΕΡΦΙΖΟΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ,Η ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΟ ΑΝ Ο ΚΕΜΑΛ ΕΣΦΑΞΕ ΕΛΛΗΝΕΣ..

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΟΠΡΑΚΡΟΡΑ Β Ε Ρ Υ Κ Ι Ε ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ , ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ(ΚΑΤΑ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ). ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΗ ΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΣΛΑΒΙΚΑ!!!!

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!

  3. και λιγες εφαγε.μπραβω στους ποντιους αυτοι εχουν α……

Comments are closed.