Κεραυνοί Φ.Φράγκου κατά κυβέρνησης: «Μην τολμήσετε να πάτε στη Βουλή ονομασία με τον όρο Μακεδονία χωρίς…»

Με αφορμή τη συμφωνία στην οποία φαίνεται να έχει καταλήξει η κυβέρνηση Τσίπρα για το Σκοπιανό, με το όνομα πιθανότατα «Βόρεια Μακεδονία» ο κ. Φράγκος στέλνει μήνυμα: «Μην τολμήσετε…».

«Μην τολμήσουν να πάνε στην Βουλή δίχως δημοψήφισμα την σύνθετη ονομασία, που θα εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία. Οι πατριωτικές δυνάμεις απορρίπτουν με οργή οτιδήποτε περιλαμβάνει τον όρο »Μακεδονία». Έτσι ή αλλιώς, είτε »Νέα», είτε »Βόρεια» είτε οτιδήποτε άλλο »Μακεδόνες» θα τους λένε παντού», δήλωσε ο επίτιμος Α/ΓΕΣ για να προσθέσει:

«Το ζήτημα είναι ότι θα έχουν πάρει από το νόμιμο ιδιοκτήτη του ονόματος »Μακεδονία», την Ελλάδα, την άδεια να λέγονται »Μακεδόνες» οι σλαβόφωνοι και οι αλβανόφωνοι των Σκοπίων. Θα έχουν κερδίσει την παρτίδα και θα έχουν βάλει το πρώτο »λιθαράκι» για την διεκδίκηση, όταν οι ιστορικές συνθήκες το επιτρέψουν και της »Νότιας», »Κάτω» ή παλιάς Μακεδονίας…».

Είναι προφανές πώς η δήλωση αυτή μήνυμα θα έχει και συνέχεια για τον στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο ο οποίος μπορεί να έχει δεχθεί πολλές προτάσεις να κατέβει στην πολιτική, αλλά ο ίδιος έχει ταχθεί στον αγώνα για την υπεράσπιση της Μακεδονίας, της Ορθοδοξίας, των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

loading...

6 thoughts on “Κεραυνοί Φ.Φράγκου κατά κυβέρνησης: «Μην τολμήσετε να πάτε στη Βουλή ονομασία με τον όρο Μακεδονία χωρίς…»

  1. Φραγκούλη, ίσως μάς πείσεις…

    ΑΝ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΙΘΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.—

    ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

  2. ΑΚΟΥΣΕ ΦΡΑΓΚΟ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΩΣ ΑΝΑΧΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ (ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ, ΨΩΡΡΑ). ΑΝΤΕ ΜΗ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ.

  3. ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΒΡΕΕ? ΓΙΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ Ε? ΞΕΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΣΧΕΤΑ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΗ ΕΝΣΟΣ S&W ΤΩΝ Ο.50 ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ? 1 1/4 ΤΟΥ ΤΟΝΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠEΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ.

  4. 4.33 .ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ !ΕΣΥ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΓΑΜΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗ ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Η ΜΑΙΜΟΥ.

  5. 5,39 αμα σου ριξω ενα πουτσο θα μαθεις τι εστι γαμησι και μετα δεν θα θελεις να το κοψεις παλιομαλακα ορθιε μαλακα.Αντε κανε καμια πιπα τωρα ψωλη του κοκορα

  6. asimpiestos.blogspot.com/2018/03/blog-post_74.html
    asimpiestos.blogspot.com/2018/03/2010.html
    μπατροιωτεισ του Κ@ΛΟΥ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΜΠΟΥΡΔΕΝ το κουδουνισμενο ελεεινο κουφιο….χαζοχαρουμενο γεροντακι τηs κατεριναs ο λεπιπι καθετηραs?

Comments are closed.